25 rezultatų ieškant "gryb"

BARŠČIAI SU DŽIOVINTAIS GRYBAIS

Is grybu, prieskoniniu darzoviu ir vandens isverdamas sultinys.Burokeliai nulupami, nuplaunami, supjaustomi siaudeliais arba stambiai sutarkuojami ir sudedami i keptuve. Pridedama sviesto, pakepinama, iberiama miltu, cukraus, druskos, ismaisoma, ipilama burokeliu rugstymo arba acto ir troskinama. Ka..

Recepto vertinimas: 5

BULVIŲ MALTINUKAI

Virtos bulves sumalamos mesmale, suberiami miltai, imusami kiausiniai, supilama grietine, pasudoma, gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apveliami miltais ir is abieju pusiu apkepami ikaitintuose riebaluose. Valgoma su dziovintu grybu padazu.Padazas: grybai nuplaunami ir 1-2 val. mirkomi siltame va..

Recepto vertinimas: 0

VIRTA ANTIS GRYBŲ PADAŽE

Isdarineta nepjaustyta antis uzpilama karstu pasudytu vandeniu ir verdama neuzdengta, kol suminksteja. Baigiant virti, sudedamos pakepintos prieskonines darzoves.Padazui nuplauti grybai isverdami mazame kiekyje vandens, supjaustomi juostelemis ir patroskinami su smulkiai supjaustytu svogunu saukste ..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU MĖSOS IR GRYBŲ PADAŽU

Makaronus isvirti pasudytame vandenyje, sukresti i kiaurasamti, nuvarvinti, iskresti i dubeni ir viduryje padaryti duobute. Padazui grybus supjaustyti siaudeliais, lasinukus ir prieskonines darzoves - kubeliais ir patroskinti. Baigiant troskinti, iberti dziuveseliu, ipilti sultinio, sudeti supjausty..

Recepto vertinimas: 0

GRYBAIS ĮDARYTA IR FOLIJOJE KEPTA SILKĖ

Sudytas silkes ismirkyti vandenyje, nupjauti galvas, isimti vidurius ir kaulus, neperskiriant zuvu pusiau. Kapotus grybus ir svogunus patroskinti svieste, ideti kapoto kiausinio, grietines ir sio idaro prikimsti silkes. Kiekviena silke atskirai suvynioti i folija arba pergamentini popieriu, sudeti i..

Recepto vertinimas: 5

PIEVAGRYBIŲ UŽKANDIS

Pievagrybiu kepureles nuplauti ir 30 min. virti pasudytame bei parugstintame vandenyje. Isgriebti kiaurasamciu ir nuvarvinti. I grybu sultini supilti isbrinkinta ir istirpinta zelatina, ismaisyti ir supilti i forma mazdaug 0,5 cm storio sluoksniu. Papuosti virtu kiausiniu, morka bei grybais. Kai sis..

Recepto vertinimas: 4

SKLINDŽIAI IŠ KIAUŠINIŲ IR GRYBŲ

Grybus, svoguna, rukyta nugarine sumalti mesmale, patroskinti ir atausinti. Is visu produktu uzmaisyti tesla ir keptuveje ikaitintame aliejuje iskepti mazus sklindzius.Patiekti su pomidoru arba darzoviu salotomis...

Recepto vertinimas: 0

GRYBŲ IR BALTAGŪŽIŲ KOPŪSTŲ APKEPAS

Nuvalyta kopusta supjaustyti ir patroskinti su riebalais ir skysciu. Grybus ir svogunus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mesos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad virsutinis ir apatinis sluoksnis butu kopustu. Kiausinius isplakti su skysciu, miltais, druska, tarkuotu mu..

Recepto vertinimas: 0

GRYBŲ SALOTOS SU DUONA

Grybai susmulkinami ir pakepinami aliejuje kartu su tarkuotu svogunu. Duona supjaustoma kubeliais ir pakepinama atskirai. Kiausiniai taip pat supjaustomi kubeliais. Viskas sumaisoma, pasudoma, pabarstoma pipirais, uzpilama majonezu ir iberiama smulkiai supjaustytu petrazoliu lapeliu...

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTOS GRYBŲ SALOTOS

Morkos ir grybai supjaustomi kubeliais. Svogunas supjaustomas ir pakepinamas aliejuje. Paskui i keptuve sudedamos pupeles, morkos ir grybai. Viskas apibarstoma prieskoniais ir truputi patroskinama. Salotos valgomos ir siltos, ir saltos...

Recepto vertinimas: 0

GRYBŲ SALOTOS SU BULVĖMIS

Grybai, bulves ir agurkai supjaustomi kubeliais, svogunas smulkiai sukapojamas. Viskas sumaisoma su prieskoniais ir uzpilama grietine...

Recepto vertinimas: 0

KEPENĖLĖS GRYBŲ R SVOGŪNŲ PADAŽE

Kepeneles supjaustome norimo dydzio gabaliukais. Pavoliojame miltuose, pasudome, uzberiame pipiru. Kepame ikaitintame svieste. Svogunus smulkiai supjaustome, apkepiname svieste, sudedame pievagrybius ir kepame 5-7 minutes. Iberiame druskos, pipiru. Ant kepeneliu uzpilame padaza, tiekiame su keptais ..

Recepto vertinimas: 3

Sumuštiniai su žaliais pievagrybiais

Ant duonos tepame sviesta, dedame pjaustytus pievagrybius ir juos pabarstome druska. Paliekame 10 min., kad is grybu issiskirtu sultys. (Lina)..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS IR GRYBŲ MIŠRAINĖ

Agurkus ir porus supjaustome siaudeliais, didesnius grybus susmulkiname, suberiame kukuruzus ir smulkintus krapus. Sumaisome su majonezu. Misraine sudedame i salotine, ant virsaus uzdedame siaudeliais pjaustyta vistienos file. Tiekiame su salotu lapais...

Recepto vertinimas: 0

TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA

Svogunus nulupame, supjaustome ir kepame aliejaus ir sviesto misinyje. Kai svogunai apkepa sudedame pjaustytus pievagrybius, bulves, dar siek tiek pakepiname. Apkepe ipilame 90 g vandens, pilame grybu sultini, iberiame prieskoniu ir uzverdame. Nukeliame, pertriname per sieteli, vel pilame i puoda ip..

Recepto vertinimas: 2

Grybų ir žuvies užkandis

Is keptos zuvies isimame kaulus. Susmulkiname morkas. Keptuveje su aliejumi pakepame 2 susmulkintus svogunus, idedame virtasmorkas, zuvi, apkepame, idedame prieskoniu. Keptuveje su aliejumi apkepame dar 2 susmulkintus svogunus, sudedame grybus, idedame prieskoniu. Atvesusius idarus atskirai sumalame..

Recepto vertinimas: 4

Grybų apkepėliai

Virtus grybus apkepame keptuveje kartu su susmulkintais svogunais, idedame prieskoniu, atvesiname, sumalame mesmale. I grybu mase imaisome isplaktus kiausinius, piena, supilame i riebalais pateptus kepimo indelius ir pabarste tarkuotu fermentiniu suriu iskepame orkaiteje. Valgome siltus...

Recepto vertinimas: 0

Sojos su grybais

Smulkiai supjaustytus svogunus pakepiname su aliejumi. Svogunams iskepus, sudedame grybus ir dar pakepiname. Tuomet sudedame smulkiai supjaustytus cesnakus, pasudome ir baigiame kepti. Svogunu ir grybu mase sumaisome su soju pupelemis. Patiekdami apipilame grietine...

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su grybų ir daržovių troškiniu

Kiaulienos ispjautine supjaustome 1 cm storio griezineliais, itriname kiaulienos prieskoniais ir paliekame 2 vai. arba per nakti (saltai). Tuomet griezinelius pakepiname aliejuje ir sudedame i puoda troskinti. Jei grybai saldyti, juos atsildome ir isverdame pasudytame vandenyje. Sudytus grybus ismir..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybių ir brokolių salotos

Susmulkintus svogunus pakepame iki geltonumo, tada sudedame griezineliais supjaustytus pievagrybius ir kepame, kol issiskiria grybu sultys. Sudedame smulkiais ziedyneliais supjaustytus brokolius bei ziedinius kopustus ir troskiname 10 min. Po to idedame pomidoru padazo, supilame raudonaji vyna, sube..

Recepto vertinimas: 0

Valovanai su grybų ''ikrais''

Grybus ir kubeliais supjaustytus svogunus pakepiname svieste paskanindami druska ir maltais juodaisiais pipirais. Pakepintus grybus su svogunais ir kiausiniu trynius sumalame mesmale, sumaisome su majonezu ir gauta mase pripildome valovanus. Susmulkiname baltymus. Baltymais, ikrais ir petrazoliu sak..

Recepto vertinimas: 0

GRYBŲ TROŠKINYS

Grybus supjaustyti i dvi ar keturias dalis. Svoguna supjaustyti kubeliais. Salavijo lapus supjaustyti juostelemis.Svieste pakepinti svogunus, po to sudeti grybus ir vel pakepinti. Tada sudeti grietine, supilti grietinele ir ismaisyti. Grybus pasudyti ir suberti salavija. Keptuve uzdengti ir ant silp..

Recepto vertinimas: 4

Makaronai su vištiena ir grybais

Makaronus sudeti i pasudyta verdanti vandeni ir isvirti. Tuo tarpu daryti padaza: smulkiai supjaustyta vistiena siek tiek pakepinti, tuomet sudeti grybu padaza ir maisant patroskinti pora min. Iberti prieskoniu makaronams ir supilti grietinele, maisyti kol mase sutirstes. Pabaigoje iberti baziliko. ..

Recepto vertinimas: 5

BULVĖS SU GRYBAIS

Bulves apskusti ir isgremzti vidu, paliekant 1 cm storio sieneles. Bulves ir isskobta vidu sudeti i verdanti vandeni ir kelias minutes pavirti.Grybus nuplauti, isvirti ir smulkiai supjaustyti.Svoguna susmulkinti ir pakepinti svieste. Grybus sumaisyti su svogunais, isskobtu bulviu gabaliukais, petraz..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių pyragėliai su grybais

Isvirtos, nusunktos bulves sugrudamos, i jas iberiama miltu, druskos, pridedama smulkiai supjaustyto bei aliejuje pakepinto svoguno ir gerai ismaisoma. Is paruostos teslos padaromi vienodi paploteliai, ant ju dedama po puse sauksto idaro, krastai uzlenkiami, uzspaudziami ir padaromi pusmenuliu formo..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: gryb