24 rezultatų ieškant "idaryta"

Įdaryta višta

Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami neliestus sparnelių ir šlaunelių kaulus. Mėsa paklokite ant lentelės, palyginkite, pasūdykite ir susiūkite. Veršieną, vištos likučius ir piene išmirkytą pyragą du kartus permalkite, į masę įmušk..

Recepto vertinimas: 4

Įdaryta cukinija

2 cukinijas perpjauti taip, kad būtų galima šaukštu išskobti jų vidų. Tunus, kiaušinį ir pusę reikiamo sūrio kiekio susmulkinti, pabarstyti druska, pipirais, muskatu ir viską išmaišyti. Į 1,8 l talpos puodą sudėti cukinijas,uždengti dangčiu ir virti 10-12 min. (energija 2/3). Į ..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdaryta žalia paprika

Paprikos vaisiaus viršūnę nupjauti, sėklas pašalinti. Džiūvėsius aptepti grietine ir šiek tiek palaukus sumaigyti šakute. Į gautą masę įdėti kiaušinius, smulkiai supjaustytus ir su svieste pakepintus svogūnus, susmulkintus petražolių lapelius, griežinėliais supjaustytus pievagr..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta bulvė kepta žarijose

Bulvės švariai nuplaunamos ir nušluostomos. Šoninė supjaustoma pailgomis juostelėmis. Bulvėje padaroma įpjova į kurią prikemšam šoninės. Paruošta bulvė suvyniojama į foliją ir dedama į karštas žarijas kepti. Skanu valgyti su kefyru ar rūgusiu pienu . Skanaus!..

Recepto vertinimas: 3

Įdaryta cukinija

Iš faršo , apvirtų ryžių,kiaušinio, sutarkuotos burokine tarka morkos, smulkiai kapoto svogūno ir prieskonių užmaišome įdarą. Cukiniją supjaustome skersai ritineliais (5-8 cm) aukščio. Juos išskobiame, t.y. išimame sėklas. Cukinijos ritinėlius prikemšame įdaro , sud..

Recepto vertinimas: 0

Višta, įdaryta grybais

Paruoštą vištą įtrinti druska. Grybus ir porą sukapoti ir troškinti įdėjus dalį riebalų. Jei reikia, įpilti vandens. Baigiant troškinti, suberti susmulkintas pipirų ankštis. Vištą prikimšti šio įdaro, užsiūti ir iki rusvumo pakepinti riebaluosę. Apkepintą vištą perdėti į..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais

Mėsą pasūdyti, įtrinti česnaku. Supjaustytus grybus ištroškinti riebaluose, praaušinti, įmaišyti petražolių lapelių, maltų džiūvėsėlių, prieskonių ir kiaušinį. Mėsą keliose vietose giliai įpjauti, ,,kišenėles" prikimšti grybų ir užsiūti. Iš pradžių apkepinti riebal..

Recepto vertinimas: 0

Antis, įdaryta makaronais

Išdarinėtą antį gerai įtrinti druska, maltais pipirais bei smulkiai supjaustytu svogūnu. Makaronus išvirti ir nuvarvinti. Iš išmirkytų slyvų išimti kauliukus, sumaišyti su makaronais, gabaliukais supjaustytomis morkomis, užpilti ištirpintu sviestu ir viską atsargiai išmaišyti. Ši..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta žąsis

Išdarinėta žąsis įtrinama druska. Įdarui nulupti obuoliai ir slyvos supjaustomi, riešutai smulkiai sukapojami, suberiamas cukrus, razinos, džiūvėsėliai ir viskas sumaišoma. Į žąsį pridedama įdaro ir užsiuvama. Ji dedama į keptuvę, užpilama puse stiklinės vandens ir 1,5 valando..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryta višta

Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai daryti siauru plonu ir..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta žąsis 2

Išdarinėta žąsis įtrinama druska. Įdarui nulupti obuoliai ir slyvos supjaustomi, riešutai smulkiai sukapojami, suberiamas cukrus, razinos, džiūvėsėliai ir viskas sumaišoma. Į žąsį pridedama įdaro ir užsiuvama. Ji dedama į keptuvę, užpilama puse stiklinės vandens ir 1,5 valando..

Recepto vertinimas: 0

Kepta įdaryta višta

Vištą paruošti. Įdarui skirtus vištos skilvį, širdį, sparnus ir kaklą pusiau išvirti. Apvirtą mėsą, pakeptas svieste kepenėles ir žalią nuimtą nuo kaulų mėsą sumalti. Į išsuktą iki purumo sviestą sudėti maltos mėsos masę, piene mirkytą pyragą, kiaušinį ir viską gerai..

Recepto vertinimas: 3

Įdaryta lydeka drebučiuose

Lydeką nuskusti, išskrosti per padarytą pjūvį neperpjaunant papilvės, išimti žiaunas ir išplauti šaltame vandenyje. Numauti odą taip, kad galva ir uodega pasiliktų neatskirtos nuo odos. Įdarui skirtą žuvies mėsą, išėmus kaulus, sukapoti arba sumalti mašinėle kartu su pakeptu sv..

Recepto vertinimas: 1

Įdaryta lazanija

Isvirkite lazanijos gabalus pasūdytame vandenyje. Nuo nuvalytų porų atskirkite lapus ir 8 lapus atidėkite. Paruoskite misinį is sutarkuoto sūrio, grietinės, citrinų sulčių, pasūdykite ir papipirinkite. Isvirtus lazanijos gabalus atsargiai isverskite į kiaurasamtį ir sudėliokite juos an..

Recepto vertinimas: 0

Antis, įdaryta bulvėmis

Antis išdarinėjama, gerai išplaunama, įtrinamą druska ir kmynais. Virtos bulvės, skilvis, širdis sumalama mėsmale, kepenėlės supjaustomos juostelėmis. Svieste ar anties riebaluose pakepinami kapoti svogūnai, sudedamas mairūnas, kiaušinis, pyrago džiūvėsėliai, grietinė, pasūdom..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta kiauliena

Kiauliena supjaustoma keturkampiais gabalais, išmušama, pabarstoma prieskoniais ir druska. Ant gabaliuko mėsos dedamas įdaro šaukštelis, stipriai susukama, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir miltuose, kepama dideliame riebalų kiekyje. Įdarui: apvirintos kepenėlės sumaišomos su p..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryta nugarinė

Kiaulienos nugarinė perpjaunama išilgai, paliekant vieną kraštą neperpjautą (kaip atversta knyga). Iš nugarinės išpjaunama mėsa (bus suvartojama įdarui), paliekant 1—2 cm storio sienelę. Nugarinė pabarstoma prieskoniais ir paliekama 10—15 min šaltai. Po to išplaktu kiaušiniu i..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta įdaryta veršiena

Veršienos nugarinė, kiek įpjovus, truputį pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, ant jos sudedamas įdaras, stipriai susukama, surišama, pavoliojama miltuose ar džiūvėsėliuose, apkepinama svieste ir ištroškinama su prieskoninėmis daržovėmis. Įdarui: svogūnai p..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiška virta įdaryta višta

Išdarinėtai ir išplautai vištai pro pjūvį nugaroje išimami kaulai (kojų ir sparnelių kaulai paliekami). Į vidų prikemšama paruošto įdaro, užsiuvama, dedama, į puodą, užpilama karštu vandeniu, kad pusiau apsemtų, ir verdama su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais. Baigia..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta veršiena su vaisiais

Veršienos kumpį nuplauti, išpjauti visas plėves, lengvai išmušti, įtrinti prieskoniais. Dalį veršienos - sumalti. Vaisius išmirkyti ir sumaišyti su malta mėsa. Šią masę sudėti ant išmušto kumpio, suvynioti į celofaną. Kepti orkaitėje maždaug 2 val. ..

Recepto vertinimas: 0

Paprika, įdaryta kruopomis

Kiekvienos paprikos šone išpjauname po skiltelę. Pro šią skylę išvalome sėklas, vidų išplauname. Svogūną smulkiai supjaustome ir patroškiname svieste. Užverdame 150 ml vandens. Supilame alyvuogių aliejų, pasūdome, nukaičiame. Suberiame kruopas, pridengiame ir paliekame 5 ..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio kremu įdaryta paprika

Paprikas išvalom. Varškę, sūrį ir žalumynus sumalam. Įdedam majonezo, j. pipirų, druskos ir labai gerai išmaišom.Prikemšam paspaudžiant, kad neliktų tarpų. Palaukia kokį pusvalanduką, pjaustom riekelėm ir dedam ant skrebučio, aptepto majonezu ( galima sviestu, ketčupu, galima ir..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryta ir folijoje kepta silkė

Sūdytas silkes išmirkyti vandenyje, nupjauti galvas, išimti vidurius ir kaulus, neperskiriant žuvų pusiau. Kapotus grybus ir svogūnus patroškinti svieste, įdėti kapoto kiaušinio, grietinės ir šio įdaro prikimšti silkes. Kiekvieną silkę atskirai suvynioti į foliją arba pergamentin..

Recepto vertinimas: 0

Daržovėmis Įdaryta nugarinė

•Kiaulienos nugarinę supjaustome 2 cm storio griežinėliais ir juose įpjauname kišenėles. Gabalėlius ir jų vidų įtriname prieskoniais. Paliekame 1 val.•Įdarui burokine trintuve sutarkuojame salierą, morkas ir fermentinį sūrį. Suplakame kiaušinį su druska ir sumaišome su daržov..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: idaryta