21 rezultatų ieškant "imbieru"

Viščiukas su imbieru ir vynuogėmis

Supjaustykite viščiuką į 8 dalis ir įtrinkite druska bei pipirais. Didelėje keptuvėje su storu dugnu gerai įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepinkite viščiuko gabaliukus po 5 minutes iš abiejų pusių, kad susidarytų traški plutelė.Nulupkite ir sutarkuokite imbierą, jį sumaišyki..

Recepto vertinimas: 0

Virtas veršienos vyniotinis

Mėsą apibarstyti druska, pipirais ir imbieru. Lašinukus supjaustyti, morką ir petražolę sutarkuoti. Visus produktus sudėti ant mėsos. Mėsą suvynioti, surišti ir virti 1 valandą. Vyniotinį patiekti karštą su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Apkeptos daržovės

Pakaitinkite aliejų rytietiškoje dubenio formos keptuvėje. Minutę pakepkite česnaką su imbieru. Įdėkite į juos svogūnus bei morkas ir kepkite maišydami ant didelės ugnies. Įdėkite pievagrybius, kartu įpilkite austrių padažo ir spaustos citrinos. Viską pakepkite 2 min. Suberkite li..

Recepto vertinimas: 0

Morkos imbiero marinate

Paruošiamos morkos su imbieru. Sumaišykite puode imbierą, actą, vandenį, cukrų, druską ir pipirus. Pavirkite viską maišydami, kol ištirps cukrus su druska. Užpilkite karštą marinatą ant morkų ir palikite mišinį pastovėti bent porą valandų, kuo ilgiau, tuo geriau. Morkos patiekia..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių uogienė su imbieru

Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ir supjaustykite plonomis skiltelėmis. Sumaišykite puode visus ingredientus (išskyrus natrio benzoatą) ir maišydami virkite apie 30 min. Nuimkite nuo viryklės puodą. Nugriebkite putas. Supilkite natrio benzoatą. Supilkite į šiltus, gerai išvalytus st..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų salotos su imbieru

Agurkus nuplauname, nulupame, supjaustome plonais šiaudeliais, sudedame į indą, apibarstome imbieru ir apšlakstome vyno acto ir cukraus mišiniu. ..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų salotos su imbieru

Agurkus nuplauname, nulupame, supjaustome plonais šiaudeliais, sudedame į indą, apibarstome imbieru ir apšlakstome vyno acto ir cukraus mišiniu. ..

Recepto vertinimas: 0

Karameliniai apelsinai

1. Skardą patepame sviestu. Aštriu peiliu nulupame apelsinus ir pašaliname baltą plėvelę. 2. Cukrų suberiame į didelį puodą, nustatome mažą kaitrą ir maišydami kaitiname, kol cukrus pradeda tirpti, užverda ir virsta aukso spalvos karamele. Nukaičiame. 3. Į skardą įdedame..

Recepto vertinimas: 0

Medaus kokteilis su citrina

Užvirti vandenį su citrina ir imbieru. Po dešimties minučių įdėti medų ir citrinų sultis. Perkošti. Šaltomis dienomis galima gerti karštą, karštomis - atšaldytą. ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kalakutas

Kalakuto galva ir kojos nupjaunamos, iš išorės ir iš vidaus nušluostomas. Vidus ištrinamas druska su kmynais, o viršus tik su druska. Taip paruoštas paukštis laikomas per naktį. Kitą dieną vidus iššluostomas, pridedamas slyvų ir užsiuvamas. Šlaunelių galai surišami. Ant..

Recepto vertinimas: 2

Kardžuvė su imbieru

Imbierą nulupame ir smulkiai supjaustome. Svogūnus supjaustome taip pat. Aitriąją papriką išvalome ir supjaustome mažais gabalėliais. Imbierą ir česnaką sudedame į nedidelį dubenėlį ir gerai išmaišome, kad būtų tyrė. įpilame citrinos sultis, aliejų, suberiame svogūnus, s..

Recepto vertinimas: 4

Imbieriniai vištų sparneliai

Kalendrų sėklas sugrūdame ir ištriname su smulkiai supjaustytu česnaku ir imbieru. Kai masė tampa beveik vienalytė, toliau maišydami pamažu supilame nuo imbiero likusį sirupą, sojų padažą, laimų sultis ir aliejų. Kiekvieno sparnelio smailųjį galą įsmeigiame į plačiojo kra..

Recepto vertinimas: 5

Indoneziški šašlykai

Česnaką ir svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Kiaulieną supjaustome 5 mm storio griežinėliais, paskui - plonomis juostelėmis. Dubenyje sumaišome 2 šaukštus sojų padažo, laimų sultis, imbierus, cukrų ir česnaką. Sudedame kiaulieną į marinatą ir sumaišome. Dubenį pri..

Recepto vertinimas: 0

Agurkai su imbieru

Agurkus nuplauname, nulupame, supjaustome plonais šiaudeliais, sudedame į indą, apibarstome imbieru ir apšlakstome vyno acto ir cukraus mišiniu. ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis su imbieru

Sumaišykite miltus, maltą imbierą ir druską, dalimis sudėkite žuvį, kad ji tolygiai pasidengtų šia mase. Įkatinkite aliejų „vok“ keptuvėje. Sudėkite žuvį ir kepkite 4 minutes, karts nuo karto apversdami, kol žuvis apkeps. Sumaišykite likusius ingredientus ir sudėkite į keptu..

Recepto vertinimas: 0

Tešloje kepti langustai su padažu

Langustus sumaišyti su svogūnais, druska, pipirais, actu, aliejumi,imbieru. Pastatyti vienai valandai marinuotis. Iš miltų, pieno ir kiaušinių sumaišyti skystą tešlą ir taip pat palikti 1 val. Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su imbieru, česnaką įmesti, nepjaustyti ir patrošk..

Recepto vertinimas: 0

Krabų kepsnys

Krabus nuplauti po tekančiu šiltu vandeniu, sumaišyti su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti vieną valandą. Iš miltų pieno ir kiaušinių paruošti skystą tešlą ir taip pat palaikyti valandą. Svogūnus smulkiai supjaustyti, ..

Recepto vertinimas: 0

Imbierų gira su medumi

Medų išmaišykite vandenyje, užvirinkite, nugraibykite susidariusias putas, suberkite kardamono, pipirų grūdelius, smulkintą imbierą, cinamoną ir dar kartą užvirinkite. Ataušinkite, įmaišykite mieles ir pastatykite maždaug 12 val. šiltoje vietoje. Girą supilstykite į butelius, san..

Recepto vertinimas: 5

Rizotas su upėtakiu ir imbieru

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite 45 ml aliejaus. Sudėkite upėtakio gabalėlius ir pakepinkite 3-4 min. Nukelkite nuo ugnies, upėtakio gabalėlius sudėkite į atskirą indą, taip pat supilkite ir aliejų, kuriame kepė. Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį ..

Recepto vertinimas: 0

KRABŲ KEPSNYS

Krabus nuplauti po tekanciu siltu vandeniu, sumaisyti su smulkiai supjaustytu svogunu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti viena valanda. Is miltu pieno ir kiausiniu paruosti skysta tesla ir taip pat palaikyti valanda.Svogunus smulkiai supjaustyti, sumaisyti su maltu imbie..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su morkomis ir imbieru!

Žuvį pabarstykite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis ir palikite keliolikai minučių. Morkas supjaustikyte šiaudeliais, sumaišykite su imbieru, medumi, sojos padažu bei prieskoniais. Kiekvienam menkės gabaliukui atkirpkite kepimo plėvelės, vieną galą užriškite. Ant plėvelė..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: imbieru