2 rezultatų ieškant "italiska duona"

Itališka duona su pomidorais ir baziliku

Duonelę supjaustykite 2 cm storio riekelėmis. Jas apkepinkite iš abiejų pusių po 2-3 min. Apskrudintas riekeles patepkite aliejumi ir plonu sluoksneliu česnako tyrės. Dubenėlyje sumaišykite pomidorus, svogūnus, baziliką, 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, balzaminį actą ir pagardinkite..

Recepto vertinimas: 5

Ciabatta (itališka balta duona) (Lauros)

Iš raugui skirtų ingredientų užmaišyti skystą tešlą (maišyti mažiausiai 15 min.), dubenį pridengti maistine plėvele ir šiltai (22-24ºC temperatūroje) laikyti 4 val. Į raugą supilti vandenį, persijoti miltus, sumaišytus su mielėmis, sudėti cukrų ir, galiausiai, druską. Pl..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: italiska duona