5 rezultatų ieškant "kauliukai"

Vaisių salotos

Varškė, pienas, cukrus ir sirupas ištrinami, kol gaunama vienalytė masė. Obuoliai ir kriaušės supjaustomi. Iš slyvų išimami kauliukai ir jos supjaustomos. Vaisiai sudedami į paruoštą padažą ir išmaišoma. Patiekiant užpilama sirupu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

VYŠNIŲ IR RAUDONOJO VYNO KOMPOTAS

Vyšnias nuplauname, nusausiname ir suberiame į stiklainius (su kauliukais). Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į sirupą supilame vyną, ir gautą skystį supilame ant vyšnių. 1 l talpos stiklainius pasterizuojame 85 C temperatūroje 20min. Kadangi vyšnių kauliukai nepašalinti, kom..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos šlaunelės

Kiaulienos nugarinė prie šonkauliukų supjaustoma gabaliukais, išimami kauliukai (jie bus reikalingi šlaunelėms), mėsa pamušama, pabarstoma pipirais, druska ir apdedama pakepintais svieste svogūnais, pabarstoma petražolių lapeliais ir į vidų įdedamas išimtas ir nugramdytas kauliukas...

Recepto vertinimas: 0

Čigonas (vaisinis plokštainis)

Viskas, išskiriant vaisius, dubenyje gerai išsukama. Vaisiai nuplikomi verdančiu vandeniu, iš slyvų išimami kauliukai. Visi vaisiai smulkiai supjaustomi, apibarstomi cinamonu ir, sudėjus į tešlą, sumaišoma, kad vienodai pasiskirstytų. Tešla sudedama į pergamentu išklotą ir riebalai..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių ir vyno kompotas (Ramunės)

Vyšnias nuplauname, nusausiname ir suberiame į stiklainius (su kauliukais). Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į sirupą supilame vyną, ir gautą skystį supilame ant vyšnių. 1 l talpos stiklainius pasterizuojame 85° C temperatūroje 20min. Kadangi vyšnių kauliukai nepašalinti, k..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kauliukai