25 rezultatų ieškant "keksas"

Kalėdinis keksas

Šokoladinis keksas paruošiamas pakelio turinį sumaišius su nurodytu kiekiu vandens ir aliejaus bei iškepus orkaitėje. Ruošdami keksą, į tešlą sudėkite džiovintus vaisius ir supilkite romą. Šiam keksui paskaninti naudokite karališkąjį glajų. Paruoškite glajų: Elektriniu plakikli..

Recepto vertinimas: 1

Bananų keksas

Sviestą išsukite iki purumo. Nuolat sukant sviestą, po vieną įdėkite kiaušinio trynį, įberkite po šaukštą cukraus. Masę maišykite kol cukrus ištirps. Šokoladą atšaldykite ir sutrupinkite. Bananus sutrinkite ir įpylus 4 šaukštelius romo maišykite kol pasidarys vientisa masė. M..

Recepto vertinimas: 0

Morkų ir ananasų keksas

Morkas sutarkuokite, išvirkite ir atšaldykite Ananasus supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su morkomis. Kiaušinius išplakit iki purumo. Plakant suberkite cukraus pudrą, supilkite tirpintą sviestą, mieles, cinamoną, kokoso drožles, miltus, kapotus riešutus ir morkas su ananasais. Te..

Recepto vertinimas: 0

Keksas su slyvomis ir mėlynėmis

Sviestą išsukite iki purumo. Kiaušinio trynius atskirkite nuo baltymų. Nuolat sukant sviestą į jį įdėkite po kiaušinio trynį ir įberkite po šaukštelį cukraus. Masę maišykite kol cukrus visiškai ištirps. Citriną nuplikykite karštu vandeniu, išspauskite jos sultis, o žievelę s..

Recepto vertinimas: 0

Keksas su riešutais

Riešutus sumalkite, sumaišykite su kukurūzų ir kvietiniais miltais. Kiaušinių trynius išsukite su medumi, bei vaniliniu cukrumi. Suberkite riešutus su miltais, gerai išmaišykite ir sudėkite išplaktus kiaušinių baltymus. Tešlą supilkite į kepimo formą, išteptą riebalais, bei apib..

Recepto vertinimas: 0

Riebus keksas

Sviestą arba margariną ištrinkite iki baltumo, į jį įmuškite po trynį, įpilkite po šaukštą cukraus ir sukite apie 10 minučių. Išsukę vieną trynį dėkite antrą ir t.t., kol sudėsite visus trynius ir cukrų. Pabaigoje supilkite supjaustytus bei konjaku aplaistytus vaisius, razinas..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas keksas

Trynius ištrinkite su cukrumi, sudėkite krakmolą, iki baltumo ištrintą sviestą, dalį miltų ir razinas. Išmaišykite. Sudėkite iki baltumo išplaktus baltymus, likusius miltus, sodą, citrinos žievelę, atsargiai išmaišykite. Tada tešlą pilkite į kekso formos kepimo indą. Žiūrėki..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis keksas

Miltus sumaišome su druska, soda ir kepimo milteliais. Išsukame sviestą su cukrumi. Po vieną į sviestą su cukrumi dėdame kiaušinius ir toliau viską sukame iki vientisos masės, paskui beriame vanilę, miltus ir grietinę. Kai produktus išsuksime iki vientisos masės sudedame s..

Recepto vertinimas: 4

Angliškas keksas

Sviestą sutriname su cukrumi, kiaušiniais. Sumaišome su miltais. Įdedame citrinos žievelės, sodos, pieno. Tešlą supilame į sviestu išteptą formą ir kepame orkaitėje. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 5

Saldūs sumuštiniai su obuoliais ir plakta grietinėle arba varške

Keksas perpjaunamas pusiau, šokoladinis sviestas išsukamas ir užtepamas ant kekso arba sausainių.Obuoliai nulupami, perpjaunami į keturias dalis.Minkštus galima dėti žalius, o kietesnius ir rūgštesnius reikia išvirti pasaldintame vandenyje.Grietinėlė arba varškė išplakama, įdėjus ..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotas keksas su šokoladu

Į išsuktą sviestą įmaišykite cukrų, vanilinį cukrų, 2 kiaušinius, 4 trynius ir romą. Po truputį į sviestą suberkite atskirai sumaišytus miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kekso formą (30x..

Recepto vertinimas: 3

Vokiškas Kalėdų keksas

Į dubenėlį suberiame cukatas, razinas ir riešutus, supilame romą. Viską sumaišome. Uždengiame maistine plėvele, viršuje peilio smaigaliu praduriame skylutę ir 5 minutes ruošiame mikrobangų krosnelėje. Dideliame dubenyje sumaišome pieną, cukrų, mieles, 5 šaukštus miltų, pridengi..

Recepto vertinimas: 0

Keksas "Zebras" (Skirmantės) (foto)

Įkaitinti orkaitę iki 170 C. Paruošti 20 cm skersmens apvalią formą. Persijoti miltus ir sumaišyti su kepimo milteliais. Įmušti kiaušinius į miltus, suberti cukraus pudrą ir greitai maišyti iki kreminės konsistencijos. Įpilti išlydytą sviestą, kondensuotą pieną, vanilė..

Recepto vertinimas: 4

Riebus juodojo šokolado keksas (Ievos)

1. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių C. Ištepkite lydytu sviestu dvi (900g talpos) skardas. Dubenyje, įleistame į prikaistuvį su verdančiu vandeniu, ištirpinkite šokoladą ir cukrų. Maišydami įsijokite miltus, tada įplakite trynius. 2. Dubenyje išplakite baltymus su drusk..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininis keksas (Ramunės)

Sviestą išsukti su cukrumi iki baltumo. Sukant sudėti po vieną visus kiaušinius ir trynius.Miltus persijoti kartu su krakmolu ir kepimo milteliais.Į išsuktą kiaušinių masę sudėti nutarkuotas citrinos ir apelsinų žieveles, įberti truputį druskos ir supilti 2 šaukštus apelsinų sul..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų - apelsinų keksas

Kiaušinių trynius, atskyrę nuo baltymų, išmaišykite su 150 g cukraus ir 1 pak. vanilinio cukraus. Kai cukrus ištirps, trynius išplakite iki purumo. Citriną nuplaukite karštu vandeniu ir, nutarkavę geltonąjį žievelės sluoksnį, suberkite į trynių ir cukraus masę. Jei neturite švi..

Recepto vertinimas: 5

Keksas „Saulės bučinys“

Užpilui puodelyje išlydykite sviestą arba margariną, dalimis supilkite pieną, suberkite cukrų, vanilinį cukrų bei migdolus. Mišinį maišydami kelias minutes pakaitinkite ir, nukėlę nuo ugnies, ataušinkite. Baltai tešlai sviestą arba margariną (nešaltą, kambario temperatūros)..

Recepto vertinimas: 5

Bananinis keksas

Bananus sutrinti su grietine, sudėti vaisių cukrinukus (cukatas), druską ir supilti 100 g cukraus. Kiaušinius išplakti, pamažu supilti likusį cukrų, plakant suberti vanilinį cukrų. Tada suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliai. Po truputį sudėti viską į bananų masę ir maišyt..

Recepto vertinimas: 0

Berlynietiškas varškės keksas

Vaisių cukrinukus (cukatas) sumaišyti su migdolais, razinomis ir romu, palikti 30 min. pastovėti. Varškę ištrinti su cukrumi, 170 g sviesto ir kiaušiniais. Po to sudėti migdolų ir razinų mišinį, tarkuotą citrinos žievelę, miltus, kepimo miltelius bei kardamoną ir viską gerai išmi..

Recepto vertinimas: 1

KEKSAS SU FIGOMIS IR RAZINOMIS

Perskelkite lazdynu riesutus pusiau, o figas supjaustykite mazais kubeliais. Dubenyje mikseriu, nustate maksimalu greiti, plakite kiausinius, kol pasidarys putotas misinys. Sumaisykite cukru su vanilininiu cukrumi ir pamazu per 1 min. iplakite kiausinius. Po to plakite dar 3 minutes. Imaisykite roma..

Recepto vertinimas: 4

DUONOS KEKSAS

Kiausiniu tryniai issukami su cukrumi, sumaisomi su issijotais dziuveseliais, suberiami prieskoniai, supilamas istirpintas margarinas, paskiausiai imaisomi isplakti baltymai. paruosta tesla sukreciama i forma ir kepama vidutinio karstumo orkaiteje. Iskepes ir formoje atvesintas keksas apipilamas sok..

Recepto vertinimas: 0

SLUOKSNIUOTAS KEKSAS SU ŠOKOLADU

I issukta sviesta imaisykite cukru, vanilini cukru, 2 kiausinius, 4 trynius ir roma.Po truputi i sviesta suberkite atskirai sumaisytus miltus, krakmola ir kepimo miltelius. Kiausiniu baltymus isplakite iki standziu putu ir atsargiai imaisykite i tesla. Kekso forma (30x11 cm) patepkite sviestu ir isk..

Recepto vertinimas: 5

ŠOKOLADINIS KEKSAS

Kiausinius ikulk i dubeni, supilk cukru (viska gerai ismaisyk), po to idek kepimo milteliu, supilk grietine (vel gerai ismaisyk), suberk razinas arba aguonas, i dubeni sudek miltus, viska gerai ismaisyk iki putu ir geltonumo. Kepk 200 laipsniu temperaturoje 40min. Kai iskepsi, pasildyk sokolada ir s..

Recepto vertinimas: 4

Švelnus migdolinis keksas su šokoladiniu glajumi

Iš pradžių pasverkite kiaušinius, kad galėtumėte tikslai apskaičiuoti reikalingą sviesto, cukraus ir miltų kiekį. Vanilinės ankštį perpjauti per griovelį išilgai, išgramdyti vidinę dalį ir sumaišyti su cukrumi. Iki baltų putų ištrinti sviestą, pamažu pakaitomis sudedant cukr..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis keksas

Sviesta issukti su cukrumi iki vienalytes mases, sudeti smulkiai kapotus riesutus, isplaktus su vaniliniu cukrumi, kiausiniais, ispausti citrinos sultis, itarkuoti zievele. Po truputi sijoti miltus sumaisytus su kepimo milteliais. Issukta tesla sukresti i paruosta kepimo forma.Kepti 180-200 C orkait..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: keksas