7 rezultatų ieškant "kepaliuko"

Duonos salotos

Duoną supjaustyti kubeliais, pakepinti įkaitintame aliejuje. Duonos gabaliukus sudėti į dubenį, i kurį smulkiai sutarkuoti morkas, supjaustyti česnaką. Užpilti majonezu ir viską sumaišyti. Pasūdyti pagal skonį. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 1

Desertas "Gardumynas"

Grietinėlę ir cukraus pudrą plakti, kol pasidarys puri masė. Verdančiame vandenyje ištirpinti cukrų. Vandenį atšaldyti ir užpilti juo sumaltus juodos duonos džiūvėsius. Tada imti indą ir dėti į jį sluoksnį plaktos grietinėlės, sluoksnį išmirkytų džiūvėsių, sluoksnį uogi..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių sriuba su užkanda

Išvirti morkas. Salierus ir porus su sviestu virti sultinyje. Paruoštas daržoves pertrinti, praskiesti sultiniu, pasūdyti. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais, išvirti atskirai ir sudėti į sriubą. Nedidelę dalį tyrės sumaišyti su tarkuotu sūriu, ja aptepti duonos riekutes, pabarstyti t..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)

Miltus suberkite į dubenį. Per vidurį padarykite duobutę. Į ją suberkite sutrupintas mieles ir 1 arb. š. cukraus. Įpilkite 50 ml šilto vandens ir sumaišykite. Uždengtą pastatykite šiltai 15-20 min. Išlydykite sviestą. Kai tik mielės iškils, sudėkite šiltą, bet nekarštą sviest..

Recepto vertinimas: 0

Varškės vyniotinis

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba..

Recepto vertinimas: 5

Kepta duona su konservuotais kukurūzais

Smulkiais kubeliais supjaustyti duona,iskepti aliejuje. Nupilti nuo kukuruzu skysti. I inda sudeti iskeptus duonos gababaliukus, kukuruzus, druska, smulkiai supjaustyta cesnaka, majoneza ir viska ismaisyti. Tinka prie alaus. (Ramute)..

Recepto vertinimas: 4

Žiedinių kopūstų ir kazlėkų apkepas

Duona isbrinkiname piene ir sumalame. Sumaisome su 2 isplaktais kiausiniais, sudedame i sviestu patepta kepimo forma ir islyginame pavirsiu.Pasudytame vandenyje isverdame kazlekus ir nedidelemis kekemis supjaustyta ziedini kopusta. Paliekame papuosimui skirtus kazlekus, o likusius sumalame arba smul..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kepaliuko