15 rezultatų ieškant "kepta m"

Veršiena slyvų padaže

Kopūstų lapus nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais. Giliame inde įkaitinkite aliejų, sudėkite supjaustytus kopūstus ir patroškinkite 2 – 3 minutes. Padėkite šiltai. Veršienos nugarinę supjaustykite griežinėliais, pakepinkite aliejuje. Likusiuose r..

Recepto vertinimas: 0

Kepta vištiena su daržovėmis

Minkštimą supjaustyti gabalais, iš kaulų išvirti sultinį. Mėsą pasūdyti, apšlakstyti citrinos sultimis, apvolioti miltais ir kepti. Vėliau sudėti supjaustytas daržoves ir dar pakepinti. Tada įpilti sultinio ir viską troškinti. Galiausiai pagardinti aštriu padažu ir pomidorų pada..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškai kepta jautiena

Jautieną gerai išmušti, pagal poreikį pasūdyti, užberti pipirų, mesą susukti ir įvynioti į kepimo popierių, aprišti, padėti kepti į keptuvę arba ant iešmo. Padažo ruošimas: ištirpinti sviestą, suberti miltus, bulioną, supilti cintrinos sultis ir išmaišyti. Iškeptą jautie..

Recepto vertinimas: 1

Bifšteksas

Į faršą įpilti vandens, sudėti kapotą ir kepintą svogūną ir gerai išminkyti. Iš masės ant sausos ar maltais džiūvėsėliais ar miltais apibarstytos lentos padaryti apvalius, 1,5 cm. storio bifšteksus ir iškepti dideliame riebalų kiekyje. Kad greičiau iškeptų, juos galima kelioms..

Recepto vertinimas: 2

Filė kepta ant iešmo

Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti gabalais, kad būtų patogu kepti ant iešmo. Mėsą su prieskoniais sudėti stiklinį indą, įpilti vyno, ir 2-3 dienas laikyti šaltai. Paskui apdžiovinti, suverti ant iešmo ir sukinėjant kepti virš žarijų. Kartkartėmis patepti ištirpintais ri..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kalakutas su slyvomis

Kalakutą paruošti, iškepti ir pusdubenyje sutvarkyti kaip keptą žąsį (receptas: kepta žąsis).Vietoj obuolių imti marinuotas arba virtas džiovintas slyvas, kuriomis aplinkui apdėti kepsnį. Be to, šaltiems užkandžiams kalakutą galima kepti įdarytą slyvomis. ..

Recepto vertinimas: 3

Paprasta kepta obuolienė

labai paprasta,bet gera KEPTA obuoliene darau taip:gerai tinka zieminiai nukrite obuoliai.Nuplaunu obuolius,ispjaunu seklas.Nulupti nereikia.Tada sutarkuju(tarkuot galima bulviu tarkavimo masina,as tai virtuviniu kombainu,ten kur dideli peiliai),tada i puoda,mano puodas 5 litru,tai ne visai pilna..

Recepto vertinimas: 1

Pikantiška bulvių košė

Išvirusios bulvės nusunkiamos, sugrūdamos, sudedamas aštrus pomidorų padažas, mažais kubiukais supjaustytas agurkas, sukapotas svogūnas, mairūnas. Viskas sumaišoma.Tiekiama su kepta mėsa. Vietoje pomidorų padažo galima dėti varškę, gerai ištrintą su pienu...

Recepto vertinimas: 0

Kepta marinuota veršiena

Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtrinamas veršienos gabalas. Išverdamas marinatas iš prieskonių (pipirų, lauro lapelių), acto, cukraus ir vandens ir atvėsęs užpilamas ant mėsos. Marinuojama 4—6 val. Išimta iš marinato ..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas batonas su kepta nugarine

Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pusę. Vieną pusę ištepame ančiuvių pasta, uždedame salotų lapų, apšlakstome aliejumi. Ant viršaus dedame per pusę perpjautus pomidorus, plonai supjaustytą Parmezaną ir keptą nugarinę. Pasūdome, pagardiname pipirais. Uždedame antrąj..

Recepto vertinimas: 0

Viščiuko ir šparagų salotos (Ramunės)

Šlaunelę nulupti, supjaustyti kubeliais. Ananasus, kiaušinius sukapoti, suberti į dubenį, sudėti šparagus, riešutus, užpilti padažą ir išmaišyti. Palikti, kol "susidraugaus" (apie pusvalandį). Lėkštę klojame salotų lapais ir dedame salotas, puošiame kiaušiniu, nesmulkintais..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis (Ramintos)

Žuvį susmulkinkite, sumaišykite su prieskoniais. Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, sudėkite majonezą, druską (nebūtinai). Viską gerai išmaišykite. Gautą masę šaukštais dėkite į įkaitintą keptuvę su riebalais ir apkepkite iš abiejų pusių. ..

Recepto vertinimas: 4

GARSTYČIŲ PADAŽAS

Smulkiai supjaustykite svoguna ir, subere i puoda su aliejumi, trumpai pakaitinkite. Suberkite nuluptus ir kubeliais supjaustytus vaisius, supilkite vyna, darzoviu sultini ir pasudykite. Virkite neuzdengta apie 10 min., kol vaisiai suminkstes. Sutrinkite padaza ir patiekite karsta arba salta.Padazas..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES MIŠRAINĖ

Virta ar kepta zuvis, isemus kaulus, supjaustoma, pridedama kietai virtas supjaustytas kiausinis, smulkiai supjaustyta citrina, supjaustytas marinuotas agurkas. Sudejus i salotine, uzpilama majonezu, plaktu pusiau su grietine. Apibarstoma tarkuota citrinos zievele...

Recepto vertinimas: 0

TRINTA DARŽOVIŲ SRIUBA SU PRIEDAIS

I troskintuva sudedame stambiai supjaustytas darzoves, ipilame aliejaus ir troskiname nuolat pamaisydami. Kai darzoves suminksteja, iberiame prieskoniu ir ipilame 150 g vandens, uzviriname. Smulkintuvu viska sutriname, supilame grietinele ir uzviriname. Vistienos file ir lasisos tile supjaustome ned..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: kepta m