10 rezultatų ieškant "kiekvienam"

Martini steikas

Paruoškite steikus: plokščiame inde sumaišykite visus ingredientus , išskyrus mėsą ir alyvuoges. Tada pamarinuokite steikus kambario temperatūroje apie 2 val. , kelis kartus apverskite. Išimkite steikus is marinato, tačiau marinato neišpilkite. Kepkite keptuvėje ar padėkite ant karšt..

Recepto vertinimas: 3

Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas

Baltos duonos riekes išmirkyti piene ir sudėti į riebalais pateptą formą arba keptuvę. Kumpį supjaustyti kubeliais, pakepinti su grybais ir sukrėsti ant duonos riekių. Kiaušinius išplakti arba sumaišyti su trupučiu pieno ir užpilti ant grybų. Galima daryti ir kitaip: grybuose padaryt..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė tiršta sriuba

supjaustyti bulves kūbeliais ir sudeti virti. įpilti i keptuvę nemažai aliejaus ir sudeti kepti dideliais kubeliais supjaustytus svogūnus. Į šiek tiek pakeptus, tačiau neapskrudintus svogūnus sudėti kūbeliais (vėl gi dideliais) supjaustytas paprikas. pakepti, jei megstate ispausti 4-5 n..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinio kisieliaus desertas

Iš kisieliui skirtų produktų išverdame šokoladinį kisielių. Jį supilstome į aliejumi pateptas formeles ir atvėsiname. Želė ištirpiname (kiekvienam pakeliui želė _ 1,5 stiklinės karšto vandens) ir supilame į desertinius indelius. Kai želė sustingsta, ant jos uždedame išimtą i..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinio kisieliaus desertas

Iš kisieliui skirtų produktų išverdame šokoladinį kisielių. Jį supilstome į aliejumi pateptas formeles ir atvėsiname. Želė ištirpiname (kiekvienam pakeliui želė - 1,5 stiklinės karšto vandens) ir supilame į desertinius indelius. Kai želė sustingsta, ant jos uždedame išimtą i..

Recepto vertinimas: 0

Rusiški šaltibarščiai su pomidorais ir ridikėliais

Agurkus, ridikėlius, pomidorus nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Iš alyvuogių išimkite kauliukus; uogas ir kumpį supjaustykite gabaliukais. Viską sudėkite į sriubos dubenį, truputį pasūdykite ir įberkite pipirų. Supilkite kefyrą, sudėkite ledo gabaliukus (2-3 gabal..

Recepto vertinimas: 1

Keptas jūros ešerys folijoje

Kiekvienam eserio gabaleliui naudojamas atskiras folijos gabalelis. Ant folijos uzpilti truputuka aliejaus, dedama zuvis, ant jos lygiomis dalimis -tarkuotas suris, tarkuotos morkos, brokoliai ismaisyti su majonezu. uzdejus sia mase folija uzviniojama, kad skystis kepant neisbegtu pro krastus.Galima..

Recepto vertinimas: 0

Brendis su vyšniu sirupu

Pilame brendi ir vysniu sirupa i viena mase. Po to ismaisome garstycias su aliejumi (kiekvienam pagal savo skoni) ir sumaisome su brendziu ir vysniu sirupu. Isimetam kelis ledukus. Ir geriam su pasimegaujimu...P.S. (Buna trumpalaikis salutinis poveikis nuo aliejaus, bet pabandyti tikrai verta!!!) (..

Recepto vertinimas: 0

Sojos mėsos troškinys su daržovėmis

Sojos mėsos paruošimas:Pavirinti sojos mėsą 10-15 min. sultinyje. Į tą patį puodą įdėti 3 citrinos griežinėlius (žievelė duoda kartumo, tai čia jau kiekvienam pagal skonį) ir laikyti ne mažiau 30 min.Supjaustytą papriką ir pievagrybius pakepinti keptuvėje kol apskrus. tada sudėt..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su morkomis ir imbieru!

Žuvį pabarstykite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis ir palikite keliolikai minučių. Morkas supjaustikyte šiaudeliais, sumaišykite su imbieru, medumi, sojos padažu bei prieskoniais. Kiekvienam menkės gabaliukui atkirpkite kepimo plėvelės, vieną galą užriškite. Ant plėvelė..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kiekvienam