8 rezultatų ieškant "kroketai"

Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu

Avienos filė supjaustome pailgais gabalais, iš abiejų pusių įpjauname įstrižais pjūviais. Kiaušinį išplakame su trupučiu miltų. Filė gabalus iš vienos pusės pamirkome plakinyje ir apvoliojame migdolų drožlėmis. Į įkaitintą keptuvę pilame alyvuogių aliejaus, dedame avienos fi..

Recepto vertinimas: 0

Porų ir bulvių kroketai

Išvirti bulves, sutrinti. Porus virti 2 -3 minutes, nuvarvinti. Sumaišyti su bulvėmis ir likusiais produktais. Mišinį palaikyti šaldytuve apie valandą. Formuoti nedidelius kroketus ir virti aliejuje. Nuvarvinti ant popierinių rankšluosčių, patiekti su natūraliu jogurtu...

Recepto vertinimas: 0

Bulvių kroketai

Svariai nuplaukite ir nuskuskite bulves. Puode užvirinkite sūdytą vandenį, sudėkite bulves ir virkite 20 minučių. Kai bulvės isvirs, nukoskite ir tuoj pat sugrūskite grūstuvu arba maisikliu. Bulvių kosę palikite atvėsti. Isplakite 2 kiausinių trynius su kukurūzų miltais ir supilkite ..

Recepto vertinimas: 3

Migdolų kroketai

Iš šių produktų sumaišyti vientisą tešlą. Ją suvynioti į foliją ir palaikyti šaltai. Atvėsusią tešlą kočioti pusės centimetro storio sluoksniu ir formuoti norimo dydžio bei formos sausainius. Juos dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir apie 20 min. kepti vidutinio karš..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio kroketai

Iš sviesto, miltų ir pieno pagaminti labai tirštą baltąjį padažą. Pridėti sutarkuotą sūrį ir įmušti kiaušinių trynius. Suformuoti piršto didumo pyragėlius, apvolioti juos džiūvėsiais ir iškepinti fritiūrinėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto kepsneliai su vyšnių padažu

Kalakuto krūtinėlę supjaustykite, įtrinkite prieskoniais, užpilkite vynu ir pamarinuokite 30-40 minučių. Paskui šiek tiek nusausinkite, apvoliokite sezamo sėklose ir iškepkite. Kepsnelius laikykite šiltai, kol paruošite padažą. Į puodą įpilkite 2-3 stiklines vandens, raudonjį vyn..

Recepto vertinimas: 3

Su alumi virtos kiaulienos dešrelės (Ramunės)

Į puodą įpilame 1 stiklinę vandens, užverdame. Tada sudedame dešreles, supilame alų ir sumažinę ugnį išverdame. Aliejuje iškepame kroketus. Jiems baigiant kepti į aliejų sudedame ketvirčiais supjaustytus svogūnus, pabarstome druska. Dešreles patiekiame karštas su bulviniais kroke..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES KROKETAI

Zuvies file isvirti garuose. Bulves isvirti su lupenomis, aplupti. Zuvs ir bulves sumalti mesmale arba pertrinti. I mase ideti kiausini, trynius, krapus, druska, pipirus ir viska gerai ismaisyti. Is mases formuoti kroketus ir kepti aliejuje iki aukso spalvos...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kroketai