25 rezultatų ieškant "maltiniai"

Sojos maltiniai

Sojos faršą išvirti su svogūnais ir sumaišyti su išvirtais avižiniais dribsniais, pakeptais grybais, morkomis, svogūnais, kopūstais. Iš gautos masės padaryti maltinius ( jei blogai limpa įdėti krakmolo) ir kepti aliejuje, prieš tai apvoliojus juos džiuvėsiuose. ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių maltiniai

Į dar šiltą ryžių košę dėkite žalią kiaušinį, išmaišykite ir formuokite maltinukus, juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite ant įkaitinto sviesto. Tada dėkite į orkaitę ir pakaitinkite. Patiekite apipylę padažu ir grietine ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti vištienos maltiniai

Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ir du kartus sumalkite su piene išmirkytu ir išspaustu pyragu. Dar kartą permalę, dėkite sviesto, druskos ir išminkykite. Iš masės darykite nedidelius maltinukus, apvoliokite džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintame..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltiniai

Bulves išvirkite ir sumalkite, pridėkite žalio kiaušinio, druskos ir gerai išmaišykite. Suformuokite blynukus, apvoliokite miltuose, po to džiūvėsėliuose ir kepkite ant įkaitinto sviesto. Paskui visus iškeptus maltinius blynus dėkite į orkaitę uždengtame inde ir patroškinkite kelet..

Recepto vertinimas: 4

Natūralūs kiaulienos maltiniai su svogūnais

Į maltą kiaulieną pridėkite pipirų, druskos, įpilkite šalto sultinio arba vandens, masę išminkykite , ir darykite apvalius, suplotus maltinius. Juos iškepkite įkaitintuose riebaluose kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Natūralius maltinius paduokite su virtomis arba keptomis bul..

Recepto vertinimas: 5

Miežiniai maltiniai

Virtą miežinę košę sumalkite mėsai malti skirta mašinėle. Sudėkite per sietelį pertrintą varškę, kiaušinį, cukrų ir išmaišykite. Iš tešlos suformuokite norimo dydžio blynukus ir apvolioję džiūvėsėliuose ir kepkite. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 1

Maltiniai „Siurprizas“

Į mėsą sudėti piene išmirkytą bandelę, supjaustytą svogūną, įmušti kiaušinį, pasūdyti, įberti pipirų, išmaišyti. Gautą masę padalinti i paplotėlius. Sūrį supjaustyti. Ant mėsos gabaliukų uždėti kumpio ir sūrio, gabaliuką moliūgo, tada vėl kumpio ir sūrio. Ki..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su maltiniais

Duona lengvai apkepinama, uždedamas karštas maltinis, ant jo arba po juo - kepto ar žalio svogūno griežinėlių.Papuošiama agurko arba pomidoro skiltelėmis, pabarstoma druska, pipirais ir žalumynais.Iš karto patiekiama į stalą. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltiniai su ryžiais

Suminkoma maltos bulvės, virti ryžiai, pakepinti svieste svogūnai, kiaušinis, miltai, mairūnas, pasūdomą. Padaromi apvalūs maltiniai ir kepami įkaitintuose riebaluose keptuvėje arba skardoje orkaitėje. Jei kepama orkaitėje, viršus patepamas plaktu kiaušiniu. Valgoma su pomidorų pada..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene mirkytu pyragu, sudedamas riebaluose pakepintas svogūnas, kiaušinio trynys, prieskoniai, truputis sultinio, pieno ar vandens, ir masė gerai išsukama. Paskui sudedamas išplaktas kiaušinio baltymas ir daromi maltiniai (60—100 g dydžio), pavoliojami džiūvėsė..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu pyragu. Jei mėsa liesa, pridedama pjaustytų lašinukų. Į mėsos masę įmušamas kiaušinis (baltymai išplakami atskirai), suberiami prieskoniai, pasūdoma ir labai gerai išsukama. Jei masė tirštoka, atskiedžiama pienu ar grietinėle. Iš masės da..

Recepto vertinimas: 5

Žemaitiški veršienos maltiniai

Veršiena, kiauliena ir išvalytos silkės sumalamos kartu su išmirkytu ir nuspaustu pyragu, sudedamas plaktas žalias kiaušinis, prieskoniai, druska. Viskas labai gerai išsukama. Jei masė tirštoka, atskiedžiama saldžia grietinėle. Daromi 70—100 g ovalūs maltiniai ir kepami riebaluose a..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos maltiniai

Triušienos maltiniai gaminami taip pat kaip ir jautienos. Patiekiami užpilti sviestu, su karšta kruopų koše, troškintomis ar virtomis daržovėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai ir išsuktas sviestas (40 g). Viskas gerai išmaišoma, daromi nedideli maltinukai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepti dar 10—15 min palaikomi šilto..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir silkių maltiniai (Jūratės)

Išmirkytos silkės nuvalomos ir, išėmus kaulus, sumalamos kartu su bulvėmis, suberiami džiūvėsiai, įmušami kiaušiniai, sudedamas smulkintas pakepintas svogūnas, pasūdoma, įberiama maltų pipirų. Viskas išmaišoma, daromi nedideli maltiniai, pavoliojami džiūvėsiuose arba miltuose ..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų maltiniai (Jūratės)

Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir apvirinama. Atskirai išvirti ryžius. Susmulkintus svogūnus pakepinti svieste. Apvirusį kopūstą sumalti mėsmale arba sutrinti trintuvu. Į paruoštus kopūstus dedami ryžiai, pakepinti svogūnai, suberiami d..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos maltiniai

Į didelį dubenį sudedame piene išmirkytą batoną, smulkiai sutarkuotas bulves, susmulkintą česnaką, jautienos faršą, įmušame kiaušinius. Pasūdome, pagardiname pipirais. Visą gerai išminkome. Baigdami minkyti, jei masė kiek skystoka, įberiame truputį miltų.Padarome pailgus malti..

Recepto vertinimas: 0

Aluje kepti kiaulienos maltiniai su voveraičių įdaru

Faršą sumaišome su išplaktu kiaušiniu, duonos riekelėmis, prieskoniais, krakmolu ir svieste pakepintais svogūno kubeliais. Įdarui svieste pakepiname smulkintą svogūną su voveraitėmis, paskaniname druska, sumalame mėsmale ir sumaišome su krakmolu. Formuojame maltinius įdėdami po ša..

Recepto vertinimas: 5

Burokėlių maltiniai

Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdomi ir užvirinami. Paskui beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluo..

Recepto vertinimas: 0

PUPELIŲ MALTINIAI

Pupeles isvirkite ir sumalkite arba sugruskite, idekite susmulkintus ir pakepintus svogunus, morkas, ju lapus, petrazoles ir prieskonius, ipilkite manu kruopas. Viska sumaisykite. Padarykite maltinius, apvoliokite juos dziuveseliuose ir kepkite orkaiteje. Valgykite su padazu ir zaliu darzoviu saloto..

Recepto vertinimas: 0

BUROKĖLIŲ MALTINIAI

Isvirti burokeliai nulupami, sumalami, sudedami i puoda su tirpintu sviestu, pasudoma, uzvirinama. Paskui beriamos manu kruopos ir maisant kaitinama, kol mase sutirstes. Is ataususios mases daromi maltiniai, pavoliojami dziuveseliuose ir kepami keptuveje ikaitintuose riebaluose. Tiekiami karsti su ..

Recepto vertinimas: 0

Aluje kepti maltiniai su voveraičių įdaru

Farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, duonos riekelems, prieskoniais, krakmolu ir svieste pakepintais svoguno kubeliais.Idarui svieste pakepiname susmulkinta svoguna su voveraitemis, paskaniname druska, sumalame mesmale ir sumaisome su krakmolu.Formuojame maltinius idedami po sauksta idaro. Maltini..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškai įdaryti maltiniai

I farsa imaisome supjaustyta ir svieste pakepinta svoguna, kiausinio plakini, krakmola, batono riekele, prieskonius ir gerai suminkome. Morkas sutarkuojame burokine trintuve ir pakepiname aliejuje su prieskoniais, druska bei cukrumi. I atvesusias morkas imaisome sutarkuota fermentini suri ir susmulk..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su kopūstais

Dubenyje farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, batono riekele ir krakmolu.Keptuveje svieste pakepiname svoguno kubelius ir kopustus. Juos paskaniname cukrumi, druska ir kmynais. Atvesusius imaisome i farsa.Farsa paskaniname kiaulienos prieskoniais ir ant aliejumi pateptos skardos formuojame maltini..

Recepto vertinimas: 5

Jautienos maltiniai su majonezu

•Jautienos faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, majonezu, piene išmirkyta batono riekele, prieskoniais, pakepintu svogūnu ir krakmolu. Iš faršo formuojame maltinius, sudedame j aliejumi pateptą skardą. Maltinius aptepame aliejumi, j skardą įpilame 1 stiklinę vandens ir kepame 220° ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: maltiniai