25 rezultatų ieškant "margarinu"

Persikų pyragas

“Malsena” mišinį biskvitui sumaišyti nurodytame kiekyje vandens. Suberti nusausintus stambiai supjaustytus konservuotus persikus. Viską išmaišius supilti į pyragui skirtą sviestu arba margarinu išteptą skardą. Kepti kaip nurodyta mišinio biskvitui instrukcijoje 30 minučių 200-220 C..

Recepto vertinimas: 0

Kokosinis pyragas su obuoliais ir kriaušėmis

Margariną ištriname su cukrumi ir kiaušiniu, supilame grietinę, suberiame kokoso drožles (3 šaukštelius paliekame), gerai išmaišome. Tešlą sukrečiame į margarinu išteptą ir likusiomis kokoso drožlėmis pabarstytą kepimo formą. Ant viršaus sudedame citrinos sultimis pašlakstytas ..

Recepto vertinimas: 3

Persikų pyragas

“Malsena” mišinį biskvitui sumaišyti nurodytame kiekyje vandens. Suberti nusausintus stambiai supjaustytus konservuotus persikus. Viską išmaišius supilti į pyragui skirtą sviestu arba margarinu išteptą skardą. Kepti kaip nurodyta mišinio biskvitui instrukcijoje 30 minučių 200-220 C ..

Recepto vertinimas: 0

Lietinių vyniotinis

Varškę ir citriną su žievele sumalame mėsmale. Įmušame kiaušinį, suberiame cukrų ir gerai išmaišome. Lietinius klojame, kaip parodyta paveikslėlyje. Ant lietinių sudedame varškės masę, pabarstome saulėgrąžomis bei susmulkintais riešutais ir susukame vyniotinį. Jo kraštus užl..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Angeliukas"

Maišytuvu išplakti kiaušinius, cukrų, grietinę ir krakmolą. Miltus sumaišyti su amoniaku ir smulkiai sukapoti su margarinu. Tada sumaišyti su plakiniu ir gerai išminkyti. Tešlą padalinti į 7 lygias dalis, plonai iškočioti ir kepti. Karštus biskvitus apipjauti pagal tortinės dydį. K..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos ir silkės apkepas

Mėsą sumalti kartu su bulvėmis ir silkės filė, įmušti kiaušinius ir sudėti grietinę. Kad apkepas būtų purus, baltymus galima išplakti atskirai. Formą ištepti margarinu ir sudėti į ją paruoštą masę. Paviršių išlyginti ir apibarstyti maltais džiūvėsėliais bei taikuotu sūr..

Recepto vertinimas: 0

Karpis su paprika ir pomidorais

Bulves nulupkite, supjaustykite gabaliukais ir apvirkite. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Papriką išvalykite ir supjaustykite ilgomis juostelėmis. Žuvį nuplaukite ir supjauskite nedideliais gabaliukais, apkepinkite aliejuje. Formą ištepkite aliejumi ir sudėkite žuvį. Šoninę supjau..

Recepto vertinimas: 0

Norvegiškos silkių salotos

Silkes gerai išmirkyti, nulupti ir išdaryti. Perpjauti pirma i?ilgai, o paskui supjaustyti kubeliais, bet nepernelyg mažais. Svogūną sukapoti ir truputį pakepinti su margarinu. Du žalius kiaušinius išplakti su actu ir šiuo plakiniu užpilti svogūnus (kiaušiniai turi sukiekėti). Pridėt..

Recepto vertinimas: 2

Kepti sumuštiniai su pomidorais

Padžiovintos duonos riekutes aptepamos sviestu ar margarinu ir ant jų uždedami riekelėmis pjaustyti pomidorai.Svogūnas supjaustomas smulkiais kubeliais ir jais apibarstomi pomidorai.Viskas pagardinama pipirais ir druska, o ant viršaus uždedama fermentinio sūrio riekutė. Taip paruošti sumu..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su kiaušiniais ir pomidorais

Duona aptepama margarinu. Svogūnas ir kietai virti kiaušiniai susmulkinami, sumaišomi su tarkuotu sūriu, smulkiai supjaustytomis alyvuogėmis ir pomidorų tyre. Masė užtepama ant sumuštinių, kepama. Masę galima pagaminti ir iš nevirtų kiaušinių, bet pomidorų tyrė turi būti tirštesn..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su sardinėmis ir sūriu

Duona aptepama margarinu arba suvilgoma koncervų aliejumi.Sūris sutarkuojamas, dalis uždedama ant duonos.Ant kiekvienos riekės uždedama sveika sardinė arba 2-3 šprotai.Žuvis truputį apšlakstoma citrinos sultimis ir ant viršaus uždedamas storas tarkuoto sūrio sluoksnis.Kepama orkaitėje..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotasis pyragas

I Sluoksnis Trynius ir kiaušinį ištrinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Tada supilti ištirpintą želatiną, išmaišyti su išlydytu margarinu. II Sluoksnis Baltymus išplakti su cukrumi ir kakava. Supilti ištirpdytą želatiną. Išmaišyti su išlydytu margarinu. III Sluoks..

Recepto vertinimas: 0

"Babilono" pyragas

Miltus, išmaišytus su kepimo milteliais, sukapoti su margarinu, suberti cukrų, sudėti trynius, grietinę. Užminkyti pakankamai kietą tešlą. Iškočioti į dvi dalis, sudėti į kepimo skardas, patepti džemu, o ant viršaus supilti išplaktus su dviem šaukštais cukraus baltymus. Apiberti..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su aguonomis ir kakava

Miltus kapoti su margarinu, berti cukrų, dėti trynius, užminkyti tešlą ir įdėti į šaldytuvą. Ištrinti sviestą, įdėti trynius ir išplaktus baltymus, du kartus permaltas aguonas ir gerai išmaišyti. Aguonų kremą sudėti ant išpjautų tešlos skritulėlių ir kepti orkaitėje, kol ..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziški vamzdeliai su marmeladu

Miltus sukapoti su margarinu, po truputį pilti grietinę ir minkyti tešlą. Iškočioti plonus lakštus ir supjaustyti mažais kvadratais. Uždėti marmelado ar džemo ir suvynioti vamzdelius. Į kepimo skardą dėti sujungimo kraštu į apačią. Kepti, kol pagels, pabarstyti cukraus pudra. ..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su jautiena

Paruoškite tešlą. Pagaminkite įdarą. Įdaras gaminamas lydytame svieste apkepant faršą, tarkuotą saliero šaknį, supjaustytą morką ir susmulkintą česnaką. Įpilkite raudono vyno, įberkite druskos ir pipirų. Nuolat maišydami sudėkite pomidorus. Margarinu patepkite kepimo skard..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės bandelės su margarinu

Mieles sudėti į dubenį ir ištrinti. Pieną truputį pašildyti ir supilti į dubenį ant mielių. Supilti margariną, suberti druską, cukrų ir maišyti, kol mielės ištirps. Maišant po truputį suberti miltus. Sukti, kol tešla atšoks nuo indo kraštų. Tešlą išversti ant milta..

Recepto vertinimas: 0

Slovakiški riešutiniai piršteliai

Iš miltų, pieno, kiaušinio, mielių, margarino, druskos bei cukraus užminkykite tešlą ir palikite, kad pakiltų. Iškočiokite ploną lakštą ir, išpjaustę trikampėlius, aptepkite lydytu margarinu. Riešutus susmulkinkite ir apskrudinkite sausoje keptuvėje. Paskui ištrinkite su van..

Recepto vertinimas: 3

Plikytos tešlos pyragėliai su grietinėlės įdaru

Tešlai 125 ml vandens užvirinti su sviestu arba margarinu bei druska. Puodą nukelti nuo viryklės. Į skystį iš karto suberti miltų ir krakmolo mišinį. Puodą vėl statyti ant viryklės ir maišyti tol, kol susiformuos nuo puodo kraštų lengvai atsiskiriantis tešlos gniužulas bei ant pu..

Recepto vertinimas: 4

Plikyti pyragaičiai su citrininiu kremu

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Puode užvirinti 250 ml vandens su sviestu arba margarinu. Puodą nukelti nuo viryklės ir iš karto suberti miltų bei krakmolo mišinį. Viską sumaišyti ir nuolat maišant, kaitinti apie 1 min., kol tešla lengvai atsiskirs nuo puodo kraštų. Kar..

Recepto vertinimas: 0

Plikytos tešlos tortas su persikais

Plikytai tešlai 250 ml vandens užvirinti su sviestu arba margarinu bei druska. Puodą nukelti nuo viryklės. Miltus sumaišyti su krakmolu ir suberti į puodą. Mediniu šaukštu maišant kaitinti, kol susidarys lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gniužulas. Tešlą sudėti į..

Recepto vertinimas: 2

Plikyti pyragaičiai su serbentais ir varškės įdaru

250 ml vandens užvirinti su sviestu arba margarinu. Puodą nukelti nuo viryklės suberti miltų ir krakmolo mišinį ir maišyti, kol susiformuos tešlos gniužulas. Jį kaitinti apie 1 min., kol tešla lengvai atsiskirs nuo puodo dugno. Karštą tešlą iš karto sudėti į dubenėlį ir p vien..

Recepto vertinimas: 5

„Kalėdų senelio batas“

Sirupą šildyti su cukrumi ir sviestu arba margarinu, kol cukrus ištirps. Masę ataušinti, suberti miltus, kakavos miltelius, sodą, prieskonius, įmušti kiaušinius ir suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir apie 12 val. palaikyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Iš kepim..

Recepto vertinimas: 1

Kalėdinis džiovintų vaisių vyniotinis

Miltus suberti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, įpilti truputį drungno pieno, suberti cukrų ir su šiek tiek miltų sumaišyti įmaišalą. Dubenį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Į miltus su įmaišalu supilti..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS "ANGELIUKAS"

Maisytuvu isplakti kiausinius, cukru, grietine ir krakmola. Miltus su amoniaku ir smulkiai sukapotu margarinu sudeti i isplakta mase. Is teslos iskepti 4 vienodus plonus blynelius. Kremui skirtus kiausinius isplakti su grietine, miltais ir vaniliniu cukrumi. Ant silpnos ugnies puodelyje uzvirinti pi..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: margarinu