25 rezultatų ieškant "marinuoti"

Maltos mėsos suvožtiniai

Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Keptuvėje ištirpinkite riebalus, keletą minučių pakaitinkite svogūnus ir maltą mėsą. Sudėkite garstyčias, pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite. Sudėkite sūrį ir ištirpinkite jį ant maltos mėsos. Mėsos mišinį išdėliokite ant duono..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Antipasto

Į mažą indą supilkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Į kitą indą supilkite vyno actą, vandenį, žoleles, sausas garstyčias, druską, pipirus, skrudintus linų sėmenis, artišokų marinatą ir viską gerai išmaišykite. Dideliame dubenyje sumaišykite salotas, alyvuoges, artišoko še..

Recepto vertinimas: 0

Agurkinė su inkstais

Inkstus perpjaukite išilgai, išmirkykite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Pavirę 10 minučių, vandenį nupilkite, inkstus išplaukite, vėl užpilkite šaltu vandeniu ir virkite dar 5 minutes. Po to susmulkinkite ir sudėkite juos į puodą. Liežuvį (geriausiai ver..

Recepto vertinimas: 4

Veršiuko šlaunies kepsnys

1. Ismirkyti ir istirpinti zelatina 1/4 stkl. ananasu sultyse. Uzvirti likusias sultis. Vos, vos suplakti kiausinio trynius su cukrumi. Sultis pamazu pilti ant kiausiniu mases ir ant mazos ugnies pastoviai maisant virti kol mase dengs saukstelio kuprele, o perbraukus pirstu linija laikysis nepajudej..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais

1. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. 2. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. 3. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo š..

Recepto vertinimas: 3

Keptas jautienos vyniotinis

Minkštimą (nugarinę arba šlaunies mėsą) apipjaustyti aštriu peiliu, kad būtų plokščias lygus gabalas, išmušti, įtrinti druska, pipirais ir uždėti kurio nors įdaro. Jeigu dedamas antrasis įdaras, kepenų paštetą prieš tai sumaišyti su supjaustytomis kilkėmis. Mėsą stipriai s..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškas viščiukas

Dubenyje išmaišyti sojų padažą su vynu, cukrumi ir svogūnų laiškais. Įdėti porcijomis supjaustytą viščiuką ir 2- 3 val. pridengus marinuoti šaltoje vietoje. Per tą laiką dažnai vartyti. Išimti mėsą iš marinato, gerai nusunkti, apvolioti miltuose. Kaistuve pašildyti aliejų, s..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai

Vynuogių lapus blanširuojam karštu vandeniu, agurkus nuplaunam, česnaką nuvalome. Kiekvieną agurkėlį vyniojam į vynuogės lapą ir talpiai dedame į stiklainį, įdedame česnako. Užpilam karštu marinatu (iš druskos, cukraus, vandens, acto), palaikom apie dvi valandas, skystį nupilam, ..

Recepto vertinimas: 5

BULGARIŠKAI MARINUOTI SVOGŪNAI

Svogūnai nulupami, galiukai nupjaunami ir sudedami į stiklainį. Į tarpus priberiama prieskonių, druskos ir užpilama verdančiu marinatu. Užsukama dangteliu ir laikoma vėsiai. ..

Recepto vertinimas: 0

SU ŽELATINA MARINUOTI PATISONAI

Patisonus, pomidorus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais, susmulkinkite žalumynus. Daržoves sluoksniais sudėkite į stiklainius. Išvirkite marinatą. Išbrinkintą ir ištirpintą želatiną supilkite į atvėsusį marinatą. Šiuo marinatu užpilkite daržoves, stiklainius pridenkite da..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kumpis su pistacijomis

Padarome marinatą, įtriname mėsą ir paliekame parai ar dviem. Aišku, jei darysit mažus gabaliukus - užteks keletos valandų). Išimam iš marinato,nusausinam ir prikaišiojam pistacijų. Tada dedam į skardą, uždengiam folija,kepam apie 1 valandą. Tada nudengiam palaistom atsiradusiom su..

Recepto vertinimas: 0

Juodųjų ridikų salotos

Ridikus nulupame ir sutarkuojame. Agurkus ir pomidorus supjaustome nedideliais kubeliais. Greitinę sumaišome su citrinų sultimis, paskaniname druska bei pipirais ir ja užpilame daržoves. Salotas išmaišome, sudedame į salotines ir papuošiame pomidorų puselėmis bei plonai supjaustytom..

Recepto vertinimas: 0

Jogurtinė žėlė (Violetos)

1. Į dubenį supilti jogurtą. 2. Į jogurtą supilti želė. 3. Gerai išmaišyti. 4. Įdėti į mikrobangų krosnelę ir pakaitinti. 5. Išimti ir vėl išmaišyti. 6. Kartoti 4 ir 5 punktus kol jogurtinis mišinys bus vientisas. Karstumo- karštas paliesti. 7. Supilti į indėlius ir kitą die..

Recepto vertinimas: 5

Solianka (Ramunės)

Šonkauliukus išverdame. Išimame. Pakepiname svogūnus, pjaustytus šiaudeliais, grybus, įdedame pomidorų pastos. Supilame į sultinį. Kumpį ir dešrą pjaustome kubeliais. Verdame kartu. Pabaigoje įberiame druskos, pipirų. Prieš valgant įdedame grietinės. ..

Recepto vertinimas: 1

Savo sultyse marinuoti šašlykai (Ramunės)

Kiaulieną pjaustykite kubeliais, ištrinkite druska ir pipirais. Į puodą dėkite kiaulienos gabalėlius ir griežinėliais pjaustytus svogūnus. Mėsą gerai išmaišykite rankomis arba padaužykite mediniu plaktuku, tada paslėkite ir 3-4 valandas laikykite šiltoje patalpoje. Maukite ant ieš..

Recepto vertinimas: 5

Jogurte marinuoti vištienos šašlykai (Ramunės)

Vištieną supjaustykite gabalėliais, suverkite ant medinio iešmelio ir dėkite į nemetalinį indą. Jogurtą ir visus prieskonius sumaišykite ir supilkite ant šašlykų. Juos uždenkite plėvele ir keletą valandų palaikykite Šaldytuve. Kepkite keptuvėje arba šašlykinėje. ..

Recepto vertinimas: 4

DARŽOVIŲ SALOTOS SU RYŽIAIS

ZIEDINIU KOPUSTU SALOTOS1 nedidele ziedinio kopusto galvute1 stikline pieno1 stikline vandens3 saukstai vyno acto1 saukstelis medaus0,5 saukstelio garstyciu4 saukstai semenu aliejaus1 saukstas kapotu salieru lapu2 saukstai kapotu petrazoliudruskos, baltuju pipiruKopusto lapai nuskabomi, o galvele ko..

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI BARAVYKAI

Grybus nuvalyti, greit nuplauti saltu vandeniu ir sudeti i reti. Stambesnius supjaustyti nedideliais gabaleliais, mazesniu nepjaustyti. Sudrekinti puodo dugna, supilti grybus, truputi pasudyti ir kaitinti. Kai atsiranda sultis virti dar 10-15 min. Baigiant virti sudeti kvapniuosius pipirus ir griezi..

Recepto vertinimas: 3

MARINUOTI SVOGŪNAI

Geriausiai marinuoti puslitriniuose stiklainiuose. Pirmiausia reikia isvirti marinata. I emaliuota puoda supilti vandeni, suberti cukru ir druska, virinti 12-15 min. Tuomet tirpala perkosti ir vel uzvirinti. Kai uzvirs supilti acta.Svogunus nuvalyti nuo lukstu, nuplauti ir blansiruoti verdanciame..

Recepto vertinimas: 3

Salotos ''Lakūno pusryčiai''

Vistiena (be kaulu) susmulkinti 1 cm kubeliais, supjaustyti smulkiai agurkus, susmulkinti ir pakepinti svoguna ir viska sumaisyti su virtais(atvesintais) grikiais.Uzpilui: vienodais kiekiais sumaisykite majoneza su pomidoru padazu ir siek tiek garstyciu.Druskos ir pipiru pagal skoni. (Enrika)..

Recepto vertinimas: 0

Perlinių kruopų mišrainė su kumpiu

I dubeni suberiame perlines kruopas, kubeliais supjaustytas morkas, suri, kiauliena ir agurkus, griezineliais supjaustyta pora. I misraine dedame majoneza ir sumaisome. Paskaniname maltais juodaisiais pipirais. Misraine sudedame i salotine ir papuosiame petrazoliu sakele ir poro griezineliais...

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena su marinuotomis daržovėmis

Kiauliena supjaustome pailgais gabaleliais, svoguno galvute - kubeliais ir apkepame, paskanine prieskoniais. I troskintuva ipilame 1 stikline vandens, sudedame pakepinta su svogunu kiauliena ir uzpilame likusiais riebalais. Uzdenge troskiname 15 min. Supjaustome marinuotas darzoves: agurkus - griezi..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti kopūstai su burokais

Vandeni uzvirti su cukrumi, druska. Ipilti 2 v.s. acto esencijos. I kibira deti cesnako, burokus (supjaustytus griezineliais), lauro lapelius, kopustus (supjaustytus i keturias dalis). Paskui vel cesnaka, burokus, lauro lapelius, kopustus ir taip toliau sluoksniuoti. Taip marinuoti penkias dienas. ..

Recepto vertinimas: 2

Marinuoti moliūgai

Moliugus supjaustyti kubeliais, sudeti i litrini stiklaini. Ideti puse cili pipiro (isvalyto nuo seklu). Iberti druskos, cukraus, acto 9%, gvazdikelius. Viska uzpilti saltu vandeniu ir pasterizuoti. (Dalia)..

Recepto vertinimas: 4

Marinuoti agurkai

Į trijų litrų stiklainį sudėti agurkus ir visus prieskonius. Viską užpilti verdančiu vandeniu ir sandariai uždaryti. (Ina)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: marinuoti