25 rezultatų ieškant "minkyti"

Kūčiukai

Tryniai ištrinami su cukrumi, sudedamas ištirpintas sviestas, nuplikytos ir sugrūstos aguonos. Viską gerai išsukus, dedama grietinė, truputis druskos, miltai ir užminkoma tešla (jei ji bus labai kieta, reikia įpilti truputį pieno). Baigiant tešlą minkyti, įberiama prieskonių (vanilino..

Recepto vertinimas: 3

Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa

Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome, įpilame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Tešl..

Recepto vertinimas: 4

Vegetariška pica

Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai paruoškite picos pagrindą. Pakelio turinį reikia suberti į dubenėlį, maišant įpilti 1,5 stiklinės vandens, 6 valgomuosius šaukštus aliejaus ir minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų. Tešlą 1 val. palikti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Pomi..

Recepto vertinimas: 1

Pica su daržovėmis

Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai paruoškite picos pagrindą. Pakelio turinį reikia suberti į dubenėlį, maišant įpilti 1,5 stiklinės vandens, 6 valgomuosius šaukštus aliejaus ir minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų. Tešlą 1 val. palikti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Ant ..

Recepto vertinimas: 0

Plokštainis su uogiene

Mieles sutrupinti ir sudėti į drungną pieną. Įberti žiupsnelį cukraus. Kiaušinius ir trynius išplakti su cukrumi ir sviestu. Pakilusias mieles sumaišyti su miltais ir išplaktais kiaušiniais. Miltų imti tiek, kad tešla nebūtų per kieta. Minkyti kol nebelips prie rankų. Tešlą apden..

Recepto vertinimas: 0

Vafliai su slyvomis raudonajame vyne

MIltus supiltį į dubenį, palaipsniui pilti pieną, sirupą, berti druską, dėti trynius, sviestą, varškės sūrelį arba varškę ir minkyti tešlą. Suberkite sezamų sėklas ir palikti, kad išbrinktų. SLyvas ir cinamoną užpilti raudonuoju vynu. SLyvas užvirinti ant silpnos ugnies, pali..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su varške

Mieles sumaišyti su šaukšteliu cukraus ir ištirpinti drungname piene. Įdėti 1/3 kiekio miltų, sumaišyti ir padėti pastovėti 2 valandas. Trynius sutrinti su likusiu cukrumi ir mielių raugu. Suberti likusius miltus, druską ir minkyti tešlą. Supilti išlydytą sviestą. Suminkytą tešl..

Recepto vertinimas: 4

Mielinė pynutė

Mieles ištrinti su šaukšteliu cukraus, šaukšteliu miltų ir puse stiklinės šilto vandens. Palaikyti šiltoje vietoje, kol pakils. Miltus išsijoti, įmušti kiaušinius, įpilti grietinę, suberti cukrų, druską ir supilti mieles. Gerai išminkyti tešlą. Jei tešla perdaug kieta - į..

Recepto vertinimas: 0

Žvaigždutės

Kiaušinį plakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, pilti virintą ir ataušintą pieną, berti miltus. Minkyti tol, kol tešla pradės blizgėti. Žvaigždutės metalinę formelę įkaitinti karštame aliejuje, aplipinti tešla ir vėl greitai kišti į aliejų. Kai žvaigždutės pagels, išt..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai tešloje

Miltus kapoti su sviestu, išmaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įdėti keletą šaukštų grietinės i kapojant minkyti tešlą. Tada įdėti į dubenėlį, uždengti, 2val. palaikyti šaldytuve. Vienodo dydžio obuolius nuplauti, nulupti, išpjauti sėklalizdžius, o į jų vietą įberti..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziški vamzdeliai su marmeladu

Miltus sukapoti su margarinu, po truputį pilti grietinę ir minkyti tešlą. Iškočioti plonus lakštus ir supjaustyti mažais kvadratais. Uždėti marmelado ar džemo ir suvynioti vamzdelius. Į kepimo skardą dėti sujungimo kraštu į apačią. Kepti, kol pagels, pabarstyti cukraus pudra. ..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis ąsotis (Boba)

Į pašildytą pieną sudedamos mielės, įberiama šiek tiek cukraus ir paliekama, kol pakyla. Išsijoti miltai suberiami į dubenį, supilamos pašildytos mielės. Supylus likusį pieną, tešla išplakama ir paliekama vėl pakilti. Su cukrumi išsukti tryniai sudedami į kildomą tešlą, suber..

Recepto vertinimas: 0

Naminė pica

Mieles ištrinti su cukrumi ir pienu, palaikyti šiltai, kol pakils. Tada suberti miltus, druską, įpilti aliejaus ir minkyti 15-20 min. Kepimo skardą patepti aliejumi ir ant jos rankomis suformuoti tešlą. Svogūnus, šampinjonus supjaustyti žiedeliais, pabarstyti druska ir palikti 5 min. Pom..

Recepto vertinimas: 4

Bandelės su cinamonu

Į pašildytą pieną sudėti mieles, cukrų (100 gramų) ir palikti keletui minučių. Po to suberti miltus, druską ir užminkyti tešlą. Baigiant minkyti, supilti ištirpintą šviesą (100 gramų). Pastatyti 30-50 minučių šiltoje patalpoje., kad tešla pakiltų. Paruoštą tešlą..

Recepto vertinimas: 3

Kūčiukai su priedais

Tryniai ištrinami su cukrumi, sudedamas ištirpintas sviestas, nuplikytos ir sugrūstos aguonos. Viską gerai išsukus, dedama grietinė, truputis druskos, miltai ir užminkoma tešla (jei ji bus labai kieta, reikia įpilti truputį pieno). Baigiant tešlą minkyti, įberiama prieskonių (vanilin..

Recepto vertinimas: 0

Kibinai

Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome. Įdedame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Teš..

Recepto vertinimas: 5

Jautienos maltiniai

Į didelį dubenį sudedame piene išmirkytą batoną, smulkiai sutarkuotas bulves, susmulkintą česnaką, jautienos faršą, įmušame kiaušinius. Pasūdome, pagardiname pipirais. Visą gerai išminkome. Baigdami minkyti, jei masė kiek skystoka, įberiame truputį miltų.Padarome pailgus malti..

Recepto vertinimas: 0

Avižinė duona

Mieles sutrupinti į dubenėlį, suberti cukrų, supilti pieną ir viską išmaišyti. Užsijoti 2/3 miltų ir vėl pamaišyti. Likusius miltus užsijoti ant viršaus, dubenėlio kraštuose paskirstyti avižinius dribsnius su druska. Tešlą palaikyti šiltoje vietoje apie 20-30 min., kad pakiltų..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės tešlos pyragėliai su vyšniomis

Miltus dubenėlyje gerai sumaišyti su sausomis mielėmis. Sudėti kitus tešlai skirtus produktus ir elektriniu maišikliu viską suminkyti į vientisą tešlą. Jei tešla labai lipni, įberti dar truputį miltų. Tešlą apie 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Tešlos tūris turi p..

Recepto vertinimas: 5

Prancūziškas mielinis pyragas

Miltus persijoti. Mieles sutrupinti į šiek tiek pašildytą pieną. Suberti 4 šaukštus miltų ir viską išmaišyti. Įberti šaukštelį cukraus ir uždengus audeklu palaikyti 30 min., kad pakiltų. Likusius miltus sumaišyti su cukrumi bei druska ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. ..

Recepto vertinimas: 4

Mielines spurgos su varške

Į pusę stiklinės pieno įberti truputi cukraus, sudėti mieles, viską sumaisyti ir palikti kad pakiltų. Po to supilti likusį pieną, miltus su cukrumi, kiaušinius ir išminkyti tešlą. Baigiant minkyti supilti išlydita sviestą, sumaltą varškę, kvapus. Tešlą pridengti ir palikti..

Recepto vertinimas: 3

Grybukai

Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi. Į grietinę suberti sodą, išmaišyti ir supilti trynius. Sviestą išlydyti, bet neįkaitinti, supilti į išsuktą kiaušinių ir grietinės tyrę, suberti vanilinį cukrų, miltus ir minkyti tešla kaip makaronams. Grybukus galima kepti ir ska..

Recepto vertinimas: 3

Vitalijos trupinių pyragas

Margarina istirpint, viska sudejus minkyti tesla. Dali teslos idet i saldikli ir atsaldyt, kad tarkuotusi. Didziaja dali teslos iskociot ir det i skarda, ant jos uzdet juoduju serbentu, slyvu, melyniu ar bet kokios kitos uogienes. Uogienes galima ir maisyt. Ant virsaus uztarkuoti likusia teslos dali..

Recepto vertinimas: 4

Saladūšnikai

Sutrinti virtas bulves,ir minkyti jas su miltais tol kol nekibs prie rankų ir taps vientisa tešla.Padaryti iš tešlos rutuliukus ir kepti kol apskrus.Į puodelį įpilti pieno ir įdėti cukraus (pagal skonį).Tuomet išmaišyti cukrų ir supiltį pieną i keptuvę, tuomet sudėti saladūšnikus ..

Recepto vertinimas: 0

Paprasta Pica

Miltus sumaišyti su sausomis mielėmis, įpilti vandens tiek,kad tešla būtų tąsi ir neitin standi. Palikti tešlą valandai. Iškilusią masę minkyti [galima vis įdėti miltų,kad neliptų prie rankų ir paviršių]. Iškočioti iki norimo storumo [rekomenduoju plonesnį padą]. Sumaišyti ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: minkyti