20 rezultatų ieškant "nedaug"

Paukštienos paštetas

Nuėmus odą, paukštieną 2-3 kartus permalti mėsmale per tankų sietelį. Sviestą išsukti, sumaišyti su malta paukštiena, pagardinti. Paštetas tinka sumuštiniams, juo įdaromi smėlinės arba sluoksniuotos tešlos krepšeliai arba jis patiekiamas kaip šaltas užkandis.Puošiamas citrinos ..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė tiršta sriuba

supjaustyti bulves kūbeliais ir sudeti virti. įpilti i keptuvę nemažai aliejaus ir sudeti kepti dideliais kubeliais supjaustytus svogūnus. Į šiek tiek pakeptus, tačiau neapskrudintus svogūnus sudėti kūbeliais (vėl gi dideliais) supjaustytas paprikas. pakepti, jei megstate ispausti 4-5 n..

Recepto vertinimas: 0

Tinginio balandėliai

Pavirti ryžius. Sumaišyti juos su faršu.Įberti prieskonių. Kopustus ir morkas supjaustyti ir sudeti i troškintuvę. Sudėti faršą su ryžiais. Įpilti vandens (nedaug kad dugna apsemtų). Uždėti ant silpnos ugnies. Užvirus sudėti sultinio kubelį ir įdėti pom. padažo. Po 20 min. išm..

Recepto vertinimas: 4

Kepsniai su ananasu

Kiaulieną supjaustyti kaip karbonadui ir pamušti. Mėsą iš abiejų pusių įtrinti su išspaustu česnaku, apšlakstyti vorčesterio padažu, vynu, po to pabarstyti kiaulienos prieskoniais, druska, pipirais, raudonąja paprika. Mėsos gabalėlius palikti marinuotis 30 min.Bulves nuskusti, įpja..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos dešrelės

Mėsa dedama į verdantį vandenį (jo pilama nedaug) su prieskoninėmis daržovėmis, pasūdoma ir išverdama. Nuimta nuo kaulų mėsa sumalama kartu su lašinukais ir piene išmirkytu bei nuspaustu pyragu, pridedama prieskonių, druskos, sviesto ir viskas gerai išmaišoma, sukemšama į išvalyt..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu)

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją 1 cm storio pailgais gabalėliais ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Tada įdėti pomidorų tyrės, viską apibarstyti druska, pipirais, įpilti 2 stiklines karšto vandens ir troškinti, kol mėsa suminkštės. Sausoje keptuvėje ..

Recepto vertinimas: 5

Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais

Mėsą supjaustyti 1cm storio pailgais gabalėliais ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Tada įdėti pomidorų tyrės, viską apibarstyti druska, pipirais, įpilti 2 stiklines karšto vandens ir troškinti, kol mėsa suminkštės. Sausoje keptuvėje pakepinti miltus, įpilti sulčių,..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti kopūstai

Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos baltos, kietos, nesuskilusios, bet užaugusios gūžės. Rauginimui netinka sušalusios, kenkėjų pažeistos gūžės todėl, kad tokie kopūstai n..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena

Veršiena su kaulais sukapojama gabalais, įtrinamą prieskoniais, sumaišytais su druska, apibarstoma miltais ir apkepinama riebaluose, kol gražiai parusvės. Tada mėsa sudedama į puodą kartu su prieskoninėmis daržovėmis, įpilama šiek tiek sultinio ar karšto vandens ir troškinama ant m..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas lynas

Supjaustyto lyno gabaliukai pasūdomi, pabarstomi pipirais, pavoliojami miltuose, sudedami į indą su įkaitintais riebalais, supilamos citrinos sultys ir pabarstoma nutarkuota citrinos žievele. Troškinama ant mažos ugnies kartais indą pakratant ir, jei reikia, po truputį įpilant karšto su..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos kumpis su pistacijomis

Padarome marinatą, įtriname mėsą ir paliekame parai ar dviem. Aišku, jei darysit mažus gabaliukus - užteks keletos valandų). Išimam iš marinato,nusausinam ir prikaišiojam pistacijų. Tada dedam į skardą, uždengiam folija,kepam apie 1 valandą. Tada nudengiam palaistom atsiradusiom su..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su mėlynėmis

Sumaišome trynius, kiek pašildytą medų, pieną ir miltus. Pasūdome, įberiame vanilės, tarkuotų citrinos žievelių, įpilame brendžio. Kiaušinių baltymus plakame su cukrumi, kol susidaro standžios putos. Paskui labai atsargiai įmaišome į tešlą.Sviestą ištirpiname. Pakaitiname ja..

Recepto vertinimas: 0

Plakta mielinė tešla

Įmaišalui mieles puodelyje sumaišyti su šaukšteliu cukraus bei 2 šaukštais šilto pieno. Įmaišyti truputį miltų ir 15 min. laikyti, kad pakiltų. Iš minkšto sviesto, cukraus ir trynių išplakti purią masę. Užsijoti miltus, pilti įmaišalą bei dėti kitus produktus. Viską stipri..

Recepto vertinimas: 0

TRIUŠIENOS DEŠRELĖS

Mesa dedama i verdanti vandeni (jo pilama nedaug) su prieskoninemis darzovemis, pasudoma ir isverdama. Nuimta nuo kaulu mesa sumalama kartu su lasinukais ir piene ismirkytu bei nuspaustu pyragu, pridedama prieskoniu, druskos, sviesto ir viskas gerai ismaisoma, sukemsama i isvalytas plonasias zarnas ..

Recepto vertinimas: 0

KEPSNIAI SU ANANASU

Kiauliena supjaustyti kaip karbonadui ir pamusti. Mesa is abieju pusiu itrinti su isspaustu cesnaku, apslakstyti vorcesterio padazu, vynu, po to pabarstyti kiaulienos prieskoniais, druska, pipirais, raudonaja paprika. Mesos gabalelius palikti marinuotis 30 min.Bulves nuskusti, ipjauti beveik iki gal..

Recepto vertinimas: 4

KIAULIENOS KEPSNYS SU RYŽIAIS

Kiauliena paruosti kaip kepant karbonadus ir iskepti. Ant iskeptu ir ant skardos isdeliotu karbonadu nedaug uzdeti isspausto cesnako, ant virsaus kaip imanoma daugiau virtu ryziu, ant ju sauksteli majonezo, ir galiausiai tarkuoto fermentinio surio. Turi gautis gana auksti kaubureliai. Visa tai deti ..

Recepto vertinimas: 5

BAKLAŽANŲ UŽKANDA

Baklazanus supjaustome isilgai juostelemis ir pabarstome druska. Palaikome 15 min, kad pradingtu aitrumas. Nupilame susidariusi skysti, patepame baklazano juosteles aliejumi ir kepame, kol suminkstes. Cesnaka, paprika, petrazoles labai smulkiai supjaustome. Sojos padazo ipilame labai nedaug, nes bak..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENA SU TAKO PADAŽU

Vistiena supjaustome stambiais gabaleliais. I keptuve ipilame grietinele ir kaitiname. Kai grietineles lieka nedaug, sudedame vistiena ir maisydami kepame. Sudedame Tako prieskonius, supilame vyna, marinuota cesnaka, ir troskiname 7 minutes nuolat maisydami...

Recepto vertinimas: 0

Vištiena kario padaže

Vistiena supjaustome kubeliais ir kepame keptuveje (aliejaus nedaug) kol suminksteja. Supilame grietine, iberiame druskos ir kario. (Jei norite astriau, kario dekite daugiau). Viska pakepame apie 5 minutes. Patiekala tinka valgyti su ryziais. (Indre)..

Recepto vertinimas: 0

SPANGUOLIŲ PYRAGĖLIAI

Plačiu peiliu ant vaflių užtepamas sluoksnis "Rududu". Lakštai suslėgiami, sudėdami į uždaromą metalinę torto formą. Viršus gausiai apdedamas spanguolėmis. Paruošiama želė, tik pilama perpus mažiau vandens, nei parašyta instrukcijoje. Jau stingstančią žele apliejamos spanguolės..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: nedaug