25 rezultatų ieškant "odos"

Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena

Marinuoti vištieną sojos padažę, citrinų sultyse ir imbiere 30 minučių. Išvirti ryžius kaip nurodyta ant pakuotės. Sušildyti 2 valgomuosius šaukštus sezamo aliejaus keptuvėje iki vidutinės temperatūros ir pradėti kepti vištieną. Iškepus vištieną ir ją išėmus į keptuvę pri..

Recepto vertinimas: 0

Ant grotelių keptas viščiukas su citrina

Išplakti sojos padažą, koncentratą, sultis ir aliejų kartu vidutinio dydžio dubenėlyje iki vientisos masės. Nupilti ½ puodelio išplaktos masės. Supilti likusią masę į plastikinį indą, įmerkti viščiuko dalis ir uždaryta indą truputėli suplakti. Atšaldyti indą nors pora valand..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos maltinukai

1. Nuo mėsos nupjaukite atliekamus riebalus, išpjaustykite kremzles. Bambuko iešmus pamerkite į vandenį (tada jis nesvils). Vištieną sudėkite į lėkštą stiklinį ar keramikinį indą. Dubenėlyje sumaišykite sojų padažą , degtinę, cheresą, rudajį lipnų cukrų ir imbierą. Maišyk..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies ir varškės kepsniukai

Smulkiai supjaustykite šaldytą žuvį. Susmulkintą svogūną apkepkite keptuvėje su aliejumi. Sumaišykite žuvį, varškę, svogūną, kaiušinį, įdėkite miltų, pagardinkite prieskoniais, druska, išmaišykite. Kepkite keptuvėje su aliejumi nedideliais kepsniukais. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys "Kinietiškas"

Paukštieną supjaustyti nedideliais gabaliukais (šiek tiek storesniais už pirštą), įpilti sojų padažo, šaukštą aliejaus, paukštienos prieskonių, druskos, juod. pipirų, šaukštą nestipraus (6%) aromatingo acto mėsą galima marinuoti ilgiau, galima ir iš karto kepti. Paukštieną ap..

Recepto vertinimas: 0

"Rudeninė" mišrainė su silke

1. Virtas šaltas bulves nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais, suberti į serviravimo indą užberti truputi druskos, juodųjų pipirų ir bulves aptepti nestoru majonezo sluoksniu. 2. Tokiais pačiais kubeliais kaip ir bulvės supraustyti agurkus, berti į indą ir užtepti majonezo sluo..

Recepto vertinimas: 0

Žuvų pyragas

Salotas nuplauti ir supjaustyti. Pomidorą,agurką supjaustyti plonomis juostelėmis. Kiaušinius taip pat pasmulkinti. Viską sudeti į salotinę, sudėti tuną šiek tiek pagardinti prieskoniais ir užpilti šlakelį aliejaus ir išmaišyti...

Recepto vertinimas: 1

Kiškienos guliašas su grietinės padažu

Išpjauti kaulus ir sausgysles. Mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais, sumaišyti su grietine, uždengti, įdėti į šaldytuvą ir palikti per naktį. Lašinukus supjaustyti kubeliais. Kaulus sukapoti, šiek tiek paskrudinti su lašinukais ir odos gabalėliu. Daržoves (morką, sGlierą, por..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryta višta

Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai daryti siauru plonu ir..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta grybais višta

1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Jūsų tikslas - kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai da..

Recepto vertinimas: 0

Aliejinis ančiuvių užpilas salotoms

40g išdarytų ančiuvių arba be odos sūdytų kilkučių, 20g kietai virtų kiaušinių trynių, 10g preseliu išspaustų česnakų, 6g druskos, 1 g maltų juodųjų pipirų sutrinkite į tyrę ir paskui išmaišykite su 320g alyvų aliejumi ir 60g obuolių actu. Supilkite į užsukamu dangteliu ..

Recepto vertinimas: 0

Aliejinis kilkių užpilas salotoms

50g išdarytų be odos marinuotų kilkučių, 10g preseliu išspaustų česnakų, 6g druskos, 1 g maltų juodųjų pipirų sutrinkite į tyrę ir paskui išmaišykite su 400g alyvų aliejumi ir 60g obuolių actu. 200g salotų reikia 60g užpilo. Vincentas Sakas ..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos salotos ananase

Ananasus perpjauname pusiau ir išskobiame. Išskobtą masę supjaustome kubeliais. Dideliame inde išplakame grietinę su cukrumi. Sudedame kubeliais supjaustytą vištieną, riekelėmis supjaustytus nuluptus bananus, supjaustytus kubeliais salierų kotus, ananasų gabaliukus, mandarinų ski..

Recepto vertinimas: 0

Porų ir perlinių kruopų sriuba su vištiena

Vištos šlaunelę dedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu ir užverdame. Atsiradusias putas nugriebiame, įdedame vištienos sultinio kubelį arba įpilame paruošto vištienos sultinio, suberiame perlines kruopas, įdedame laurų lapą ir dar kartą užverdame. Sumažiname ugnį ir verdame a..

Recepto vertinimas: 0

Keptas įdarytas karpis

Nuvalytas karpis išskrodžiamas pro pakaklę, išimama mėsa, nepažeidžiant stuburo ir odos (stuburas lieka), iš mėsos išrenkami kaulai ir ji sumalama, sudedamas piene išmirkytas ir nuspaustas pyragas, svieste (60 g) pakepintos prieskoninės daržovės, kiaušinis, įberiama prieskonių, dr..

Recepto vertinimas: 4

Lašiša tešloje

Nuo lašišos nupjaukite riebiąją dalį (kur prie odos), susmulkinkite, sumaišykite su plaktais kiaušinių baltymais ir 400 g grietinėlės. Padėkite į šaldiklį, kad atvėstų. Likusią lašišų filė perpjaukite įstrižai pusiau, apšlakstykite citrinų sultimis, pagardinkite pipira..

Recepto vertinimas: 4

Kapotos silkės užkandis

Silkių filė be odos sumalame mėsmale arba labai smulkiai supjaustome, drėgnomis rankomis suformuojame rutulį, kurio vieną pusę suplojame. Į lėkštę gėlės forma klojame salotų lapus, viduryje dedame susmulkintą silkę. Viduryje padarome įdubimą, į kurį įdedame kiaušinio trynį. ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta kiaulienos šoninė su džiovintais vaisiais

Džiovintus vaisius nuplauname ir pamerkiame į vermuto ir vandens mišinį. Mirkome, kol suminštėja. Mėsa nuplauname, nusausiname, aštriu peiliu šoninės odą įpjauname ruožais 1 cm atstumu vienas nuo kito. Šoninės viduryje, išilgai mėsos skaidulų, įpjauname "kišenę", mėsą iš vi..

Recepto vertinimas: 0

MENKĖS APKEPAS SU BULVIŲ KOŠE

Zuvies file supjaustome 1,5 cm gabaliukais, pabarstome prieskoniais, apvoliojame miltuose ir iskepame. I kepimui skirta inda sudedame kepta zuvi, keptus svogunus ir grietine. Pabarstome prieskoniais ir ismaisome. I pravesusia bulviu kose imusame kiausini ir ismaisome. Taip paruosta bulviu kose suded..

Recepto vertinimas: 1

KALAKUTIENOS PUTĖSIAI

Sojos dribsnius uzplikome verdanciu vandeniu, atvesiname. Kalakutienos file sumalame kartu su keptomis darzovemis ir sojos dribsniais, iberiame prieskoniu, supilame citrinu sultis, imusame kiausini ir smulkintuvu dar karta viska gerai susmulkiname. Sudedame kubeliais pjaustyta obuoli ir slyvas, isma..

Recepto vertinimas: 5

Žuvies vyniotiniai su paprikomis

Zuvi pabarstome druska, prieskoniais. Paprikas perpjauname pusiau, isimame seklas ir apverdame pasudytame vandenyje. Susmulkintus svogunus apkepame keptuveje su aliejumi, idedame susmulkintu cesnaku, petrazoliu lapeliu, prieskoniu. I paprikas pridedame idaro, jas apsukame zuvimi, susmeigiame smeigtu..

Recepto vertinimas: 4

Pieniška lašišos sriuba

Bulves ir morkas nuskusti, supjaustyti ir isvirti minimaliame kiekyje pasudyto vandens. Isvirus darzovems, jas apgrusti ar visai sugrusti (kaip patinka). Tada sudeti nedideliais kubeliais supjaustyta lasisa (be odos ir kaulu), ipilti pieno iki norimo tirstumo (~0,5 l)ir virti dar tris minutes. (Dan..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena kinietiškai

Krūtinėlė supjaustoma nemažais kubeliais. Česnakas susmulkinamas ir pakepinamas įkaitintame aliejuje, po to suberiama vištiena. Ji kepinama ant karštos ugnies, kol apsitraukia balta plėvele. Po to ugnis sumažinama ir suberiamos šiaudeliais supjaustytos morkos. Viskas troškinama ant..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių pyragasVI

Skarda istepti sviestu ir i ja pripjaustyti obuoliu(be odos). I inda imusti kiausinius ir sumaisyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Tada pilti miltus ir gerai ismaisyti. Mase uzpilti ant obuoliu. Kepti 30-40 min. SKANAUS (AUKSE)..

Recepto vertinimas: 0

Jūros lydeka su alyvomis

Zuvi pabarstome druska, prieskoniais ir palaikome 15 min. Susmulkiname alyvas, cesnaka, petrazoles, svogunu laiskus, sumaisome juos su aliejumi, pasudome, iberiame truputi pipiru.I folija sudedame gauta misini ant jo uzdedame zuvi, aplaistome vynu ir uzspaude folija kepame orkaiteje apie puse valand..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: odos