25 rezultatų ieškant "pagal"

Salotos Antipasto

Į mažą indą supilkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Į kitą indą supilkite vyno actą, vandenį, žoleles, sausas garstyčias, druską, pipirus, skrudintus linų sėmenis, artišokų marinatą ir viską gerai išmaišykite. Dideliame dubenyje sumaišykite salotas, alyvuoges, artišoko še..

Recepto vertinimas: 0

Tuno mišrainė

supjaustau kopūstą, suberiu smulkintą tuną, žirnelius, sudedu prieskonius ir užpilu cintronos sultimos, išmaišau, dalinu į dvi dalis ir tiekiu į stalą skanaus, man tai labai patinka, nes yra suderintas maistas. ..

Recepto vertinimas: 2

Pica Niam-niam

Iš vandens ir “Malsena” mišinio picai paruošiama tešla picos pagrindui. Gauta tešla iškočiojama ir ištepama aliejaus – pomidorų padažo mišiniu. Ant picos pagrindo pagal kepančiojo nuožiūrą dedami riekelėmis pjaustyta: dešra, grybai, pomidoras, paprika, svogūnas. Ant viršaus u..

Recepto vertinimas: 4

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

1. Iškepame arba išverdame vištieną su prieskoniais (kad šie įsigertų į mėsą), jei kepame tai apibarstome ir kmynais.Tinka “vakarykštė” vištiena. Nuimame nuo kaulų mėsą -smulkiai supjaustome. 2. Išverdame bulves (žinoma su druska arba sultinio kubeliu).Galima bebaigiant virti id..

Recepto vertinimas: 3

Jogurtiniai ledai

Stiklinę pieno užviriname su cukrumi ar medumi (saldiname pagal skonį), o likusiame piene išmaišome krakmolą ir supilame į karštą pieną. Kokoso drožles ir migdolų plokšteles truputi apkepiname cukruje ir supilame į pieno masę. Viską gerai išmaišome. Maišydami supilame jogurtą ir..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė

Į puodą įpilti litrą ar pusantro litro vandens . I puodą sudėti išvalytą žuvį ir virti ant mažos ugnies . Užvirus sudėti svogūną , lauro lapelius , pipirus , virti apie vieną valandą . Nusunkti sultinį . Sultinį toliau virti . Į j..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas

Kiaušiniai išsukami su cukrumi, sudedama ištrinta varškė, sviestas, smulkiai sutarkuotos morkos, nuplikyti kmynai, sumalti kalendros grūdeliai ir masė gerai išsukama. Obuoliai nulupami, supjaustomi nedideliais gabaliukais ir kartu su manų kruopomis sudedami į varškės masę. Viskas gera..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos gabaliukų troškinys

Kiaulieną susmulkinti nedideliais gabaliukais ir apkepti iš visų pusių keptuvėje su aliejumi, kepti apie 15 minučių, kepimo metu pabarstyti druska ir pipirais (pagal skonį). Nuskusti bulves, nuplauti ir supjaustyti gabaliukais panašaus dydžio kaip ir mėsa, tą patį pada..

Recepto vertinimas: 0

Tortas- Svajonė

Ištriname sviestą su kondensuotu pienu, įdedame kiaušinį, soda, miltus. tešlą padaliname į 2 dalis. Į viena dali dedame aguonas, i kita kakava. Atvėsiname. Aguonine tešlą perskiriame į 2 dalis iškočiojame į skritulius ir dedame kepti. Lygiai ta pati padarome su kakavine tešla. Pert..

Recepto vertinimas: 5

Želė skanumėlis

Paprastą želatiną (2 šaukštus) užpilkite 300 ml vandens ir palikite valandai išbrinkti. Tuo metu pasirinktą spalvotą želė suberkite į atskirus indelius ir pagal instrukciją užpilkite vandeniu. Papildomai įberkite po 1-2 šaukštus cukraus. Tuomet indelius pašildykite ant ugnies ar m..

Recepto vertinimas: 2

Krabų lazdelių salotos II

Daržoves supjaustome šiaudeliais, krabų lazdeles - stambiais kubeliais. Visus produktus sumaišome su majonezu. Smulkiai sukapojame petražoles ar krapus. Druskos, pipirų dedame pagal skonį. Puošiame salotų lapais ir citrinos griežinėliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Bruknės savo sultyse

Bruknes nuplaukite, pusė jų supilkite į stiklainius. Iš kitos pusės uogų išspauskite sultis, užvirkite jas, pasaldinkite pagal skonį ir užpilkite ant bruknių. Stiklainius su uždėtais (neuždarytais) dangteliais kaitinkite verdančio vandens puode 15 min., po to užsukite dangtelius. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiniška vištienos sriuba

Gaminimo eiga: Kiniskus grybus mirkykite vandenyje 2-3 val. Nusausinkite ir supjaustykite juostelėmis. Dideliame prikaistuvyje užvirinkite 2,5 litro vandens, sudėkite susmulkintus sultinio kubelius, džiovintas daržoves, visčiuką ir užvirinkite. Uždenkite, ugnį sumažinkite ir virkite ant s..

Recepto vertinimas: 0

Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažas

Avienos kumpį supjaustyti gabaliukais ir užpilti alumi, laikyti saldytuve 3 val.Į virtuvės smulkintuvą sudėti marinuotą mėsą, sukapoti smulkiais gabaliukais (masė turi būti lipni). Į kapotą avieną sudėti kiausinį, prieskonius, žoleles ir sumaisyti iki vientisos masės. Apkepti kept..

Recepto vertinimas: 2

Obuolių pyragas

Sviestą ištrinti su cukrumi, dėti po vieną trynį, grietinę, miltus išmaišytus su soda (ar kepimo milteliais). Į išplaktus baltymus dėti vanilinį cukrų, tarkuotą citrinos/apelsino žievelę ar cinamono savo nuožiūra, pagal skonį. Viską sudėti į tešlos masę ir pamažu išmaišy..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštinukai su agurkais

Agurkus nuplaukite ir stambiai sutarkuokite. Susidariusį skystį nupilkite. Petražoles susmulkinkite. Varškės sūrelį išsukite su jogurtu ir petražolėmis. Pagal skonį pasūdžiusi, sudėkite tarkuotus agurkus ir atsargiai išmaišykite. Gauta mase aptepkite trikampėliais pjaustytas duono..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos balandėliai

Ryžius biriai išvirkite ir sumaišykite su malta kalakutiena. Svogūną susmulkinkite, morką supjaustykite plonais griežinėliais. Daržoves pakepinkite dviejuose šaukštuose sviesto ir sumaišykite su mėsa. Suberkite smulkintus žalumynus, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juod..

Recepto vertinimas: 5

Daržovių sriuba su jautiena

Maltą mėsą sumaišykite su virtais ryžiais ir smulkintais porais, įmuškite kiaušinį, supilkite pomidorų sultis, suberkite petražoles, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Iš gautos masės suformuokite graikinių riešutų dydžio kukulaičius. Puode užvirkite litrą vande..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos gabaliukų troškinys

Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apkepti iš visų pusių keptuvėje su aliejumi, kepti apie 15 minučių, bekepant pabarstyti druska ir pipirais (pagal skonį). Nuskusti bulves, nuplauti ir supjaustyti gabaliukais panašaus dydžio kaip ir mėsa, tą patį padaryti su morkom..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis varškės pyragas (foto)

Virtuviniu kombainu sumalkite sausainius (jei neturite kombaino, sudėkite sausainius į indą ir sutrinkite kočėlu). Mikrobanginėje krosnelėje ištirpinkite sviestą ir supilkite į sumaltus sausainius, gerai išmaišykite. Suberkite sausainių mišinį į formą, kurioje kepsite pyragą ir g..

Recepto vertinimas: 3

Silkė su graikiniais riešutais (Rasos)

Razinas ir džiovintus obuolius išmirkyti. Nusausintus obuolius pasmulkinti ir pakepti svieste. Netrukus berti kubeliais supjaustytus svogūnus, o jiems apkepus ir razinas. Dėt pagal skonį cukraus, pipirų bei kečupo. Ataušinti. Graikinius riešutus paskrudinti atskirai švarioje keptuvėje. ..

Recepto vertinimas: 4

Aviečių - riešutų nugos tortas

Biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu siūlu: juo apjuoskite biskvitą ir, sukryžiavę siūlo galus, traukite į priešingas puses. Apatinę biskvito dalį aptepkite puse riešutų nugos ( receptą, kaip ją pagaminti, žiūrėkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

Karšti sumuštiniai

Pagal norima kieki batono, desros pagal skoni, patarkuoti juostelemis surio, kecupo pagal skoni, darzoviu, ir viska uzdeti ant batono. Iskepti orkaiteje ar mikrobangeje. SKANAUS (Iveta)..

Recepto vertinimas: 3

Kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže

Vištieną supjaustyti 1 centimetro dydžio gabaliukais. Užpilti spanguolių trauktine, 2 šaukštais sojos padažo, druskos pagal skonį. Palikti marinuotis 1 - 2 valandoms. 3 kiaušinius išplakti, įdėti 4 šaukštus kukurūzų krakmolo, 1 šaukštą sojos padažo, 1/2 šaukštelio ..

Recepto vertinimas: 4

Pomidorų užkandėlė

Supjaustykite pomidorus apvaliom riekelem, išdėliokite lėkštėje, kad nebūtų vienas ant kito, o pilnai užpildytų lėkštę. Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite česnaką ( kiekis pagal skonį), išdėliokite ant pomidorų. Pabarstykite druska ir pipirais. Išdėliokite ant pomidorų sut..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pagal