25 rezultatų ieškant "pasta"

Kalakutienos troškinys su daržovėmis

Uzvirkite vandeni su druska, cukrumi ir krapais. Sudekite krevetes ir virkite apie 10 min...

Recepto vertinimas: 4

Vištiena ir pastos sriuba

Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Iš paprikos išimkite sėklas. Nuplaukite porą. Papriką ir porą supjaustykite griežinėliais. Visus ingredientus gerai išmaišykite ir gautą masę įdėkite į šaldytuvą (jame laikykite iki kol patieksite). Įdėję į puodą šiek tiek maisti..

Recepto vertinimas: 0

Armėniška sriuba

Į didelį dubenį sudedame nuplautus špinatų lapus, įpilame truputį vandens. Pridengę verdame 2-3 minutes. Suverčiame špinatus į kiaurasamtį, nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Įkaitiname aliejų ir kepiname smulkiai supjaustytą svogūną 5 minutes. Sudedame špinatus, smulkiai supja..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies salotos su ryžiais

Iš virtos žuvies išrinkite kaulus. Filė susmulkinkite gabaliukais. Išvirusius ryžius perpilkite šaltu vandeniu. Majonezą, atskiestą pomidorų pastą, sumaišykite su ryžiais ir žuvim. Salotas apibarstykite supjaustytais petražolių lapeliais, aplink apdėkite citrinos griežinėliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas tanduri greituoju būdu

Vištos galūnėms nuimkite oda, poodinius riebalus bei kelis kartus įpjaukite (tik nepersistenkite, nes reikės dar ir ant iešmo maut). Dubenyje sumaišykite druska, pasta, česnaką, jogurtą ir citrinos sultis iki vientisos mases. Duokite šitą masę pauostyti namiškiams, kad jiems prasid..

Recepto vertinimas: 0

Greita pica su dešra ir šprotais

Paplotėlius ištepti pomidorų pasta, pabarstyti žalumynais ir sudėti griežinėliais supjaustytus kiaušinius, dešrą, žuvis, susmulkintus ir svieste ištroškintus pievagrybius (aš mėgstu dėti žalius) bei alyvuogių puseles. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sū..

Recepto vertinimas: 5

Mėsa įdarytos bulvės

Virtos bulvės nulupamos, išgremžiamas vidus ir į tuštumas pridedama įdaro. Greitpuodyje ištirpinamas margarinas, sustatomos viena eile įdarytos bulvės, supilama 2 šaukštais karšto vandens praskiesta pomidorų pasta. Indas sandariai uždaromas ir 10—15 min. troškinama. Valgoma su agu..

Recepto vertinimas: 4

Prancūziškas batonas su kepta nugarine

Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pusę. Vieną pusę ištepame ančiuvių pasta, uždedame salotų lapų, apšlakstome aliejumi. Ant viršaus dedame per pusę perpjautus pomidorus, plonai supjaustytą Parmezaną ir keptą nugarinę. Pasūdome, pagardiname pipirais. Uždedame antrąj..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su sūrio pasta

Jei naudosime fermentinį sūrį, jį reikia sutarkuoti, jei varškės -sutrinti. Įpilti truputį pieno, įdėti smulkinto česnako, pipirų, druskos. Viską gerai išmaišyti. Šia mase aptepti duonos riekeles, papuošti pjaustytu raugintu agurku ir paprika. ..

Recepto vertinimas: 0

Dominyko pyragėliai

Miltus ir margariną išmaišyti, sudėti permaltą varškę, įberti druskos ir užminkyti tešlą. Ją iškočioti iki 3 mm storio, stikline išspausti skritulius. 4 kiaušinius kietai išvirti, atvėsinti, nulupti, supjaustyti, sudėti pomidorų pastą, smulkintus krapus, pakepintą svogūną. ..

Recepto vertinimas: 5

Jautiena, marinuota su raudonuoju vynu

Gaminame padažą. Į dubenį supilame vyną, actą, sudedame pomidorų padažą, pastą, garstyčias, rozmarinus, česnaką ir viską sumaišome. Mėsą šiek tiek padaužome ir valandą marinuojame. Vieną kartą apverčiame. Kepame grilyje po 15-20 minučių iš abiejų pusių. ..

Recepto vertinimas: 4

Turkiški šašlykai

Mėsą supjaustome maždaug 4 cm skersmens apskritais griežinėliais. Česnaką supjaustome smulkiai, svogūnus - plonais žiedais. Mėsą pasūdome, apibarstome česnakais, maltais kvapiaisiais ir juodaisiais pipirais, pašlakstome actu. Sluoksniuodami su svogūnais (kelis šaukštus svogūnų a..

Recepto vertinimas: 0

Kepti kiaulienos šonkauliukai

Puode sumaišome pomidorų pastą, medų, sojų padažą ir cheresą. Užviriname. Šonkauliukus supjaustome, sudedame į puodą ir pusvalandį troškiname. Tada kartu su padažu sudedame į nemetalinį indą. Šonkauliukus kepame grilyje maždaug 15 minučių, vis pavartydami ir pašlakst..

Recepto vertinimas: 4

Kalėdinis tortas su likeriu

Džiovintas kriaušes ir cukatas supjaustome nedideliais gabalėliais, imbierą - smulkiai. Kiaušinius išplakame. Į dubenį sudedame džiovintus produktus, razinas ir cukatas. Supilame likerį ir sumaišome. Pridengiame plėvele ir paliekame 18-24 valandas pastovėti. Per šį laiką vieną du ..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su graikinių riešutų pasta

Į didelį puodą pasūdyto verdančio vandens sudėkite spagečius ir virkite apie 12 minučių, kad jie liktų apykiečiai. Kol verda spagečiai, smulkintuvu susmulkinkite baziliką, česnaką, graikinius ir kedro riešutus, po truputį įpildami aliejaus. Sudėkite į mažą indą. Įmaišykite..

Recepto vertinimas: 0

Ziti su graikinių riešutų pasta ir sūriu

Išvirkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens, virkite apie 14 minučių. Nukoškite makaronus į rėtį, virš didelio patiekimui skirto indo taip, kad karštas vanduo sušildytų indą. Išpilkite karštą vandenį, iššluostykite indą ir dėkite į jį vieną trečiąją makaronų ..

Recepto vertinimas: 2

Sūrio tortas, turintis mažai angliavandenių

Baltąjį sūrį sukrėskite į indą ir dėkite į karšto vandens vonelę. Maišykite tol, kol sūrio masė taps vientisa. Iš 50g. sviesto ir migdolų riešutų paruoškite tirštą pastą. Paimkite 25cm. dydžio formą ir iš migdolų pastos suformuokite sūrio tortui padą. Atvėsinkite form..

Recepto vertinimas: 0

Lakštiniai su sūrio pasta, bulvėmis ir pupelėmis

Sudėkite šparagines pupeles į didelį kiekį pasūdyto vandens ir pavirkite 3-4 minutes, kad liktų apykietės. Nukoškite ir padėkite šalia. Lakštinius sudėkite į didelį kiekį verdančio pasūdyto vandens ir virkite 5 minutes. Ten pat sudėkite bulves ir virkite dar 7-8 minutes, kol..

Recepto vertinimas: 4

Solianka (Ramunės)

Šonkauliukus išverdame. Išimame. Pakepiname svogūnus, pjaustytus šiaudeliais, grybus, įdedame pomidorų pastos. Supilame į sultinį. Kumpį ir dešrą pjaustome kubeliais. Verdame kartu. Pabaigoje įberiame druskos, pipirų. Prieš valgant įdedame grietinės. ..

Recepto vertinimas: 1

Rytietiška svogūnų sriuba

Jautieną supjaustome nedideliais 50-60 g. svorio gabalėliais, užpilame vandens ir verdame, retkarčiais nugriebdami putas. Svogūnus nuplauname, kiekvieną galvutę supjaustome į 6-8 dalis ir pakepiname svieste kartu su pomidorų pasta. Svogūnus sudedame į sultinį, įberiame sriubos priesko..

Recepto vertinimas: 0

Daržovienė su mėsa

Mėsą sudedame į verdantį vandenį. Svogūną nulupame, perpjauname per pusę ir pjūvio vieta dedame į keptuvę su įkaitintais riebalais. Apkeptą svogūną įdedame į puodą su mėsa. Sudedame pipirus, laurų lapelį, pasūdome ir pridengę verdame valandą. Šoninę supjaustome nedide..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jaučio širdis

Širdį įdedame į šaltą vandenį, kad ištekėtų visas kraujas. Širdį perpjauname per pusę, pašaliname riebalus ir gyslas. Šoninę supjaustome šiaudeliais ir susmaigstome juos į širdį. Svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais. 2 šaukštus smulkintų svogūnų pakepiname svieste i..

Recepto vertinimas: 3

AŠTRŪS MAKARONAI SU POMIDORŲ PADAŽU II

Isvirti pasta sudytame vandenyje, kol dar siek tiek kietesni, o ne sukrite i pirmine tesla. nupilti vandeni.Isvirti kiausinius.Supjaustyti pomidorus, kietai virtus kiausinius, sudeti i pasta.Ismaisyti su majonezu (2-3 saukstai).Siek tiek druskos ir pipiru.Kas megsta astriau, gali ipjaustyti siek tie..

Recepto vertinimas: 1

VARŠKE ĮDARYTOS PAPRIKOS

Kiausinius aplupti ir pertrinti per sieteli, ir sumaisyti su pertrintu suriu, grietine, pomidoru pasta, muskatu, cesnaku, zalumynais ir druska. viska ismaisyti iki vientisos mases.Paprikas nuplauti, nupjauti virsuneles ir isvalyti vidu. Idara sudeti i paprikas ir atsaldyti.Galima patiekti prie jauti..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinių saulėgrąžų, morkų, baklažanų ikrai

Baklazanus nulupti, supjaustyti kubeliais, apkepti su aliejumi ir sudeti i troskintuva. Svogunus supjaustyti nedideliais gabaliukais, morkas sutarkuoti burokine trintuve ir apkepti su aliejumi. Paruostas darzoves sumaisyti su baklazanais, sudeti burokine trintuve sutarkuotas bulvines saulegrazas, pa..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pasta