4 rezultatų ieškant "patisona"

Aguročių ikra

Nuvalytus aguročius sumalti mėsmale, sudėti į gilią keptuvę, įpilti aliejaus ir troškinti, kol jie suminkštės. Įdėti mėsmale maltų pomidorų, pakepinti svogūnų ir viską troškinti 10 minučių. Druskos, česnakų, kvepiančių pipirų pagal skonį. Vietoje agur..

Recepto vertinimas: 3

KONSERVUOTI PATISONAI SU AGURKAIS

Agurkėlius ir patisoną nuplaukite. Patisoną supjaustykite maždaug tokio pat dydžio gabaliukais kaip agurkėliai. Į stiklainį sudėkite žalumynus ir prieskonius, paskui -- agurkus ir patisonus (sluoksniais). Užpilkite karštu marinatu, uždenkite dangteliais ir pasterizuokite apie 10 min. 9..

Recepto vertinimas: 0

Konservuoti agurkai su patisonais (Ramunės)

Patisoną perpjauti pusiau, išimti sėklas ir kartu su agurkais supjaustyti vienodo dydžio gabaliukais. Į stiklainį sudėti žalumynus ir prieskonius, paskui susluoksniuoti agurkus ir patisonus. Daržoves užpilti karštu marinatu (kad liktų nuo viršaus 2–1,5 cm tarpas), uždengti dangteli..

Recepto vertinimas: 5

Konservuoti patisonai su agurkais (Ramunės)

Agurkėlius ir patisoną nuplaukite. Patisoną supjaustykite maždaug tokio pat dydžio gabaliukais kaip agurkėliai. Į stiklainį sudėkite žalumynus ir prieskonius, paskui — agurkus ir patisonus (sluoksniais). Užpilkite karštu marinatu, uždenkite dangteliais ir pasterizuokite apie 10 min...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: patisona