25 rezultatų ieškant "peilio"

Plokštainis

Užminkykite tešlą. Palaikykite ją šaldytuve 1 val. Sudėkite į keptuvą. Kepkite 10 min. iki 225° įkaitintoje orkaitėje. Sūrio ir špinatų įdarui: Į puodą įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus ir supilkite grietinėlę arba pieną ir viską išmaišykite. Gautą masę palaikykite š..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu

Saldieji pipirai perskrodžiami pusiau, išvalomi, išplaunami ir nusausinami. Bandelė išmirkoma šaltame vandenyje. Svogūnai nuplaunami ir smulkiai supjaustomi. Mėsa suminkoma su druska, baltaisiais ir raudonaisiais pipirais, kiaušiniais, nuvarvintais kukurūzais, svogūnais ir nuspausta band..

Recepto vertinimas: 0

Margos salotos

Sūrį ir nuluptus obuolius (be sėklalizdžių) supjaustyti nedideliais kūgeliais. jaunus mažus pievagrybius perpjauti pusiau ir šiek tiek patroškinti. Iš saldžiųjų pipirų išimti sėklynus, supjaustyti žiedais ir sumaišyti su mandarinų ar skersai perpjautomis apelsino skiltelėmis. I..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų ausytės

Sviestą trinti su cukrumi, po vieną įmušti kiaušinius. suberti miltus, tarkuotą citrinos žievelę ir supilti citrinos sultis. tešlą gerai išmaišyti. Pirmąsias 9 tešlos porcijas šaukšteliu sukrėsti ant kepimo popieriaus. tešlos kauburėlius šiek tiek suploti, apibarstyti vaniliniu ..

Recepto vertinimas: 5

Karštos bulvių salotos

Šios karštos bulvių salotos – tai kulinarinis atradimas. Pabandykite paruošti jas kaip garnyrą prie mėsos arba vienas. Išvirkite bulves (virkite kol suminkštės). Nulupkite ir supjaustykite riekutėmis. Sudėkite kumpį į keptuvę be riebalų ir pakepinkite ant lengvos ugnies. Sudėkite p..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų sriuba

Moliūgo gabalą nulupti, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais ir 15 min. virti vištienos sultinyje. Masę sutrinti, kad išeitų labai skysta košė ir dar kartą pakaitinti. Sviestą sumaišyti su miltais ir sudėti į sriubą. Sriubą paskaninti prieskoniais. Kumpį supjaustyti plonomis juost..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų padažas grilio patiekalams (Ramunės)

Gerai sumaišoma 1 puodelis alyvuogių aliejaus, 1/2 puodelio švelnaus vynuogių acto, 2-3 nuplikyti karštu vandeniu, nuvarvinti ir smulkiai supjaustyti pomidorai, 1 labai smulkiai supjaustytas agurkas, garstyčių ant peilio galo, daug cukraus, truputis druskos ir baltųjų pipirų. ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotų porų salotos

Nupjaukite porams šaknis ir višūnes. Perpjaukite išilgai pusiau, tik nepjaukite prie šaknies pagrindo. Kruopščiai nuplaukite. Padalykite į du pundelius; suriškite juos abiejuose galuose. Sudėkite į verdantį vandenį ir virkite ant mažos ugnies 15-25 minutes. Kai porai bus minkšti..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos (Ensalada de frutas)

Arbūzą, papają ir mangą nulupkite, pašalinkite sėklas bei kauliukus ir supjaustykite kaip ir ananasą kubeliais. Išspauskite žaliosios citrinos sultis ir jomis apšlakstykite vaisius. Pagardinkite šiek tiek druska ir keik daugiau uogine paprika. Sudėkite į stiklinį dubenį. Patiekite g..

Recepto vertinimas: 0

Tebjule salotos

Skrudintus kviečius suberkite į dubenį ir užpilkite šaltu vandeniu, kad būtų apsemti. Pamirkykite 30 minučių. Grūdus gerai nukoškite, kitaip tebjule bus patižęs. Petražolių lapelius nuskabykite nuo stiebo ir stambiai sukapokite. Tą patį padarykite su mėtomis. Išspauskite cit..

Recepto vertinimas: 0

Viduržemio kraštų salotos

Norėdami pasigaminti kuskuso, manų kruopas suberkite į didelį dubenį ir, energingai maišydami šakute, užpilkite 250 ml verdančio vandens. Palaikykite 5 minutes, kad išbrinktų. Kuskusą supilkite į sietelį ir gerai nusunkite. Petražolių ir mėtų lapelius stambiai sukapokite. Išspau..

Recepto vertinimas: 0

Keptos tortilijos su kiauliena (Garnachas)

Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Morką nuskuskite ir supjaustykite kubeliais. Į puodą sudėkite mėsą, morkos kubelius, supjaustytus svogūnus bei česnakus, čiobrelius ir lauro lapą. Įpilkite 750 ml karšto vandens ir pagardinkite druska. Uždenkite ir v..

Recepto vertinimas: 2

Tortilijos su jautiena (Burritos de res)

Mėsą supjaustykite kubeliais. Svogūną ir česnaką nulupkite. Svogūną supjaustykite griežinėliais, o česnaką sutraiškykite. Užvirinkite sultinį su svogūnu bei česnako skiltele. Įdėkite mėsą, pasūdykite ir virkite ant vidutinės ugnies dar 2 val. Nuplikykite pomidorus, nulupkite..

Recepto vertinimas: 3

Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)

Pomidorus nuplikykite, nulupkite odelę, išimkite sėklas ir sukapokite. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Česnakus sutraiškykite. Aitriąsias paprikas įpjaukite, pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir smulkiai supjaustykite. Petražoles ..

Recepto vertinimas: 0

Cukinijų ir kukurūzų apkepas (Budin de calabacita con elote)

Cukinijas nuplaukite ir sutarkuokite. Kukurūzus nuvarvinkite, susmulkinkite smulkintuvu arba plaktuve. Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Sumaišykite 75 g sūrio su Crème fraîche arba riebia grietine, aliejumi, kiaušiniais, žolelėmis ir prieskoniais. Po to įmaišykite cukinija..

Recepto vertinimas: 5

Velnio padažas (Salsa endiablada)

Keletą česnako skiltelių ir svogūną nulupkite. Pakepkite sunkioje keptuvėje ant vidutinės ugnies dažnai pavartydami. Neleiskite per daug patamsėti. Nulupkite likusias česnako skilteles. Tada pakepkite aitriąsias paprikas. Į puodą supilkite actą, sudėkite aitriąsias paprikas, sulau..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių pudingas (Arroz con leche)

Ryžius gerai nuplaukite. Razinas išmirkykite vandenyje arba vaisių sultyse. Į puodą supilkite 750 ml vandens, sudėkite cinamono lazdelę, druskos, žaliosios citrinos ir apelsino žieveles ir užvirinkite. Po to suberkite ryžius, išmaišykite ir uždengę virkite ant vidutinės ugnies maž..

Recepto vertinimas: 0

Quesadillas su grybais (Quesadillas de hongos)

Svogūną ir česnako skilteles nulupkite ir smulkiai sukapokite arba sutraiškykite. Grybus nuvalykite ir smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir keletą minučių patroškinkite jame svogūnus. Sudėkite česnakus ir grybus.Troškinkite, kol išgaruos skystis. Kalendrų arba c..

Recepto vertinimas: 0

Raudonosios enchilados (Enchilados rojas)

Aitriąsias paprikas paskrudinkite sausoje keptuvėje, stebėdami, kad jos nepridegtų. Po to pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir aitriąsias paprikas užpilkite šiltu vandeniu. Palikite pastovėti 20-30 min. Keptuvę išvalykite ir joje apkepinkite pomidorus, išimkite ir nulupkite odelę. ..

Recepto vertinimas: 3

Meksikietiškas pyragas (Marquesote)

Sviestą išlydykite ir palikite atvėsti. Didelę stačiakampę formą ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais. Orkaitę įkaitinkite iki 180-190°C temperatūros. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Baltymus išplakite kartu su druska iki standžių putų. Atsargiai išmaišykite tr..

Recepto vertinimas: 4

Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)

Miltus suberkite į dubenį. Per vidurį padarykite duobutę. Į ją suberkite sutrupintas mieles ir 1 arb. š. cukraus. Įpilkite 50 ml šilto vandens ir sumaišykite. Uždengtą pastatykite šiltai 15-20 min. Išlydykite sviestą. Kai tik mielės iškils, sudėkite šiltą, bet nekarštą sviest..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška Velykų duona (Pan de Pascua)

Miltus suberkite į dubenį. Per vidurį padarykite duobutę. Į ją suberkite sutrupintas mieles, cukrų, įpilkite šilto pieno ir sumaišykite košę. Užbarstykite dar šiek tiek miltų ir uždengę virtuviniu rankšluosčiu pastatykite šiltai 20 min., kad iškiltų. Svogūną nulupkite i..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖS IR APELSINŲ UŽKANDIS

Nutarkuojame apelsinu zieveles, isspaudziame sultis. Sumaisome ir verdame, kol nugaruos puse skyscio. Nukosiame, sultis dar karta uzverdame ir supilame isleista krakmola, i bulviu kose imusamekiausini ir sudedame tarkuota suri. Kepame orkaiteje 10 minuciu 180 C temperaturoje.I lekste supilame sutirs..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių omletas

Bulves nuplaunamos, sudedamos i verdanti pasudyta vandeni, verdamos 25-30 minuciu, perliejamos saltu vandeniu, nulupamos ir supjaustomos griezineliais. Svogunai nulupami ir smulkiai supjaustomi. Cesnako skiltele taip pat nulupama ir smulkiai sukapojama. Dideleje keptuveje ikaitintame aliejuje svogun..

Recepto vertinimas: 0

Lotaringijos pyragas

1. Is mltu, sviesto, 4 valg. s. pieno, ketvirtadalio arbat. s. druskos, suminkykite tesla ir palaikykite tesla 30min.2.Svogunus nulupkite ir smulkiai supjiaustykite, lasinukus smulkiai supjiauvstykite.3. Istirpine keptuveje sviesta, pakepinkite lasinukus ir svogunus.4. Orkaite ikaitinkite iki 180 la..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: peilio