25 rezultatų ieškant "piena"

Vaniliniai ledai

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplak..

Recepto vertinimas: 0

Tradiciniai vaniliniai ledai

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplak..

Recepto vertinimas: 5

Trupinių sausainiai

Sviestą gerai išsukti, kol pabals. Sukant įmušti po 1 kiaušinį ir dėti po šaukštą cukraus. Prieš baigiant sukti, suberti vanilinį cukrų. Pilti po truputį pieną. Gerai išmaišyti, sudėti miltus ir suminkyti tešlą kaip makaronams. Ją suskirstyti į gabalus ir 2 valandoms padėti ..

Recepto vertinimas: 3

Mini tortas su kiviais

Miltus sumaišyti su miltiniu cukrumi, persijoti ir papilti ant lentos. Miltuose padaryti duobutę. Sudėti gabaliukais supjaustytą šaltą sviestą ir peiliu iš kraštu užverčiant miltus kapoti iki gausis kruopelės. Po to sudėti suplaktą kiaušinį, supilti truputį pasūdytą pieną, citri..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška bulvinių kukuliukų sriuba

Nuskustas bulves isvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti, pertrinti per sietelį. Tada sudėti sviestą, suberti miltus, įmusti kiausinius, įberti malto muskato riesuto ir gerai suminkyti. Is teslos daryti kukuliukus, mesti į verdantį pieną ir virti 5-6 min. Pieną pasūdyti, pagal skonį įber..

Recepto vertinimas: 1

Citrusinių vaisių suflė su likeriu

1. Cukatas supjaustome kubeliais ir 15 minučių mirkome likeryje. 2. Žieveles ir 25g cukraus suberiame į pieną ir pašildome. 3. Miltus pakepiname svieste. Maišydami supilame pieną su žievelėmis. Užverdame, įmaišome vieną kiaušinio baltymą. Ataušiname. 4. Sudedame cukata..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška Želė

Pieną užvirti su sutrupinta vanilės lazdele, želatiną suberti į šaltą vandenį ir pašildyti, kad ištirptų. Trynius sutrinti su cukrumi ir maišant įpilti juos į pieną, sumaišytą su želatina. Supilti į formą išimamu dugnu, leisti ataušti ir įdėti į šaldytuvą. Sultis sumai..

Recepto vertinimas: 4

Prancūziškas tortas

Užmaišyti trapią tešlą, suvynioti į polietileną ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Iškočioti, kad atitiktų tortinės formos dugną, ir subadyti šakute. Plikyta tešla: užvirti stiklinę vandens su sviestu ir žiupsneliu druskos, suberti miltus, maišyti, kol tešla atstos nuo puodo..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas tortas

Užmaišyti trapią tešlą, suvynioti į polietileną ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Iškočioti, kad atitiktų tortinės formos dugną, ir subadyti šakute. Plikyta tešla: užvirti stiklinę vandens su sviestu ir žiupsneliu druskos, suberti miltus, maišyti, kol tešla atstos nuo puodo..

Recepto vertinimas: 3

Lietiniai su sūriu ir kumpiu

Sumaišome miltus, žiusnelį druskos, įmušame vieną kiaušinį, supilame pieną, tirpintą sviestą ir gerai išplakame plaktuvu. Įkaitintame aliejuje iškepame plonus lietinius. Kumpį supjaustome plonais šiaudeliais arba kubeliais, svogūną - smulkiai. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su k..

Recepto vertinimas: 4

Velykinis ąsotis (Boba)

Į pašildytą pieną sudedamos mielės, įberiama šiek tiek cukraus ir paliekama, kol pakyla. Išsijoti miltai suberiami į dubenį, supilamos pašildytos mielės. Supylus likusį pieną, tešla išplakama ir paliekama vėl pakilti. Su cukrumi išsukti tryniai sudedami į kildomą tešlą, suber..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su citrinų žievelėmis

Citrinas nuplikyti, nusausinti ir specialiu įrankiu nuskusti žieveles. Jas suberti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šiek tiek padžiovinti orkaitėje. Ištirpintą ir ataušintą sviestą supilti į pieną. Į dubenėlį sutrupinti mieles, ant jų supilti pieną su sviestu. Suberti..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su žemės riešutų įdaru

Sviestą ištirpinti, šiek tiek ataušinti ir į jį supilti pieną. Į dubenį sutrupinti mieles, ant jų supilti pieną su sviestu. Suberti druską ir cukrų. Maišant po truputį suberti miltus. Tešlą uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltai 30 min. pakilti (turi padvigubėti). Riešu..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių braškių kremas

Braškes nuplaukite, jų kotelius nuskabykite. Želatiną išbrinkykite. 200 g braškių ir 2 šaukštus citrinų sulčių išplakite elektriniu plakikliu. Likusias uogas perpjaukite per pusę. Į pieną ir kokosų pieną įberkite vanilinio cukraus ir pakaitinkite puodelyje ant mažos ugn..

Recepto vertinimas: 3

Kokteilis "Gražuolė" (Jūratės)

Virtus kiaušinių trynius išsukti su cukrumi iki baltumo, įpilti verdantį pieną, greitai išmaišyti ir atšaldyti. Tada maišant supilti iš eilės visas sultis. Kokteilį pateikti šaltą arba su gabaliukais ledo. Turint kokteilių plaktuvą, iš karto galima į jį sudėti trynius, cukrų,..

Recepto vertinimas: 0

Kakavos gėrimas su pieno puta (Skirmantės) (foto)

Pieną pakaitinti, bet neužvirinti. Pusę kiekio plaktuvu išplakti iki putų. Cukrų išmaišyti su kakava ir ant jo užpilti likusį pieną, išmaišyti. Atsargiai įdėti gabaliuką šokolado.Ant viršaus supilti pieno putas ir šiek tiek juodojo šokolado drožlių. ..

Recepto vertinimas: 5

Šaltas bananų tortas (Justės) (foto)

Karamelizuoti kondensuotą pieną: beveik dvi valandas pavirinti skardinę kondensuoto pieno, kad jis sutirštėtų ir parustų. Pavirinus atvėsinti. Sausainius sutrupinti, užpilti lydytu sviestu ir išmaišyti, tuomet apšlakstyti pusės citrinos sultimis ir vėl išmaišyti. Trupinius sud..

Recepto vertinimas: 3

"Velnio" pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. Išklokite jas vaškuotu popieriumi. Ištepkite jį sviestu. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu, įstatytame į puodą su lėtai verdančiu vandeniu. Palikite atvėsti. Įmaišykite pie..

Recepto vertinimas: 3

Keksas „Saulės bučinys“

Užpilui puodelyje išlydykite sviestą arba margariną, dalimis supilkite pieną, suberkite cukrų, vanilinį cukrų bei migdolus. Mišinį maišydami kelias minutes pakaitinkite ir, nukėlę nuo ugnies, ataušinkite. Baltai tešlai sviestą arba margariną (nešaltą, kambario temperatūros)..

Recepto vertinimas: 5

Tortas su vyšnių likeriu

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti tarkuotą citrinos žievelę ir vanilinį cukrų. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo ..

Recepto vertinimas: 0

Rageliai su abrikosais

Pieną pašildyti, kad būtų drungnas. Miltus gerai išmaišyti su sausomis mielėmis. Suberti cukrų, druską, supilti drungną pieną ir sviestą arba margariną. Viską suminkyti į vientisą mielinę tešlą. Jei ji pernelyg lipni, įberti dar šiek tiek miltų. Tešlą uždengti ir apie 30 m..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės tešlos obuolių pyragas su sviestu

Pieną pašildyti. Miltus sumaišyti su 50 gramais cukraus ir suberti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, supilti šiltą pieną, pamaišyti šakute ir uždengti. 20 minučių palaikyti šiltoje vietoje, kad įmaišalas pakiltų. Obuolius nupl..

Recepto vertinimas: 3

Mielinis vainikas su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles ir su nedideliu kiekiu šilto pieno padaryti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Likusį šiltą pieną kartu su išplaktu kiaušiniu, lydytu sviestu arba ..

Recepto vertinimas: 2

TRADICINIAI VANILINIAI LEDAI

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplakt..

Recepto vertinimas: 5

ŠOKOLADINĖ sriuba

Pieną užviriname su vanilės ankštimi. Ankštį išimame, šokoladą sutarkuojame, užpilame karštu pienu ir užviriname. Kiaušinių trynius ištriname su cukrumi ir plakdami supilame į karštą pieną. Maišydami kaitiname 10 minučių. Sriubą atvėsiname ir pastatome į šaldytuvą. Tiekiam..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: piena