25 rezultatų ieškant "pilkite"

Šalta, aštri daržovių sriuba

Geltonas saldžiąsias paprikas nuplaukite ir išskobkite sėkleles. 1/8 daržovių (geltonąsias paprikas, pomidorus, agurkus, petražoles) supjaustykite smulkiais kubeliais, o likusias daržovės 7/8 (raudonąsias paprikas, pomidorus, agurkus, petražoles, svogūnus, česnakus) sudėkite į smulk..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su miltais

Išplaktus kiaušinius sumaišykite su miltais, atskieskite grietine ir išmaišykite. Tada po truputį pilkite šilto pieno, išplakite iki vientisos masės, pilkite į keptuvę su šildytu sviestu ir kepkite orkaitėje. Iškeptą kiaušinienę užpilkite sviestu ir tuoj valgykite, nes greitai suk..

Recepto vertinimas: 0

Grybų apkepas

Grybus su svogūnų griežinėliais, šaukštu sviesto ir prieskoniais troškinkite 25 min. nuolat maišydami. Įberkite šaukštą miltų ir troškinkite dar 5 min. Tešlos paruošimas: Suberkite miltus, įmuškite kiaušinį, dėkite aliejų, kepimo miltelių, druskos. Po truputį maišydami pilk..

Recepto vertinimas: 0

Karštas šokoladas

Į ištirpintą (neužvirintą) pusės pakelio sviestą po truputį pilkite 1 stiklinę cukraus, sumaišytą su 3 šaukštais kakavos. Viską gerai išmaišę, kai masė pradės tirštėti, įpilkite truputėlį pieno (priklauso nuo to, kokio šokolado norėsite: jei tiršto, tai pakaks ir mažiau ..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas keksas

Trynius ištrinkite su cukrumi, sudėkite krakmolą, iki baltumo ištrintą sviestą, dalį miltų ir razinas. Išmaišykite. Sudėkite iki baltumo išplaktus baltymus, likusius miltus, sodą, citrinos žievelę, atsargiai išmaišykite. Tada tešlą pilkite į kekso formos kepimo indą. Žiūrėki..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "Erika"

Maisykite margarina, kakava, cukru, vanilini cukru, 5 saukstus vandens ir virkite puode apie 5min. i atausinta mase leiskite 4 trynius ir gerai ja ismaisykite. Puse mases atidekite, o i likusia dali pilkite miltus, kepimo miltelius ir gerai isplaktus kiausiniu baltymus. Gerai ismaisyta tesla klokit..

Recepto vertinimas: 4

Tortas „Garduolis“

Baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite. Baigdamos plakti suberkite cukrų ir po vieną trynius. Maišydamos berkite miltus ir kepimo miltelius. Ištepkite sviestu formą, supilkite tešlą ir kepkite, kol biskvitas pasidarys aukso spalvos. Kremui kiaušinių trynius išsukite su miltais ir ..

Recepto vertinimas: 0

Morengų tortas

Paruošimas: Labai kruopščiai atskirkite kiaušinio baltymus nuo trynių. Iš pradžių baltymus plakite be cukraus apie 5 min. Tada pamažu pilkite cukrų ir dar plakite apie 20 min. Iš išplaktos masės suformuokite blynelius, kuriuos sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepki..

Recepto vertinimas: 3

Tarkiniai blynai su mėsa

Bulves nuskuskite, nuplaukite ir smulkiai sutarkuokite, taip pat sutarkuokite du svogūnus ir česnako skilteles. Įmaisykite kiausinius ir druskos pagal skonį. Į farsą įdėkite smulkiai pjaustyto svogūno, galima ir pakepinto, pipirų, druskos, viską gerai ismaisykite, suformuokite ploksčius ..

Recepto vertinimas: 4

Rizotas su upėtakiu ir imbieru

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite 45 ml aliejaus. Sudėkite upėtakio gabalėlius ir pakepinkite 3-4 min. Nukelkite nuo ugnies, upėtakio gabalėlius sudėkite į atskirą indą, taip pat supilkite ir aliejų, kuriame kepė. Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su obuoliais ir cukinijomis

Obuolius sudėkite į dubenį. Apšlakstykite citrinų sultimis. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite bulves, cukinijas, morkas ir pakepinkite 2 min. Suberkite ryžius ir pakepinkite dar 2..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su graikiniais riešutais ir pupelėmis

Įkaitinkite aliejų ir sviestą didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos (2-3 min.). Įpilkite ½ stiklinės (125 ml) sultinio ir kaitink..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su kriaušėmis ir ožkos sūriu

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Supjaustykite vieną kriaušę į keturias dalis, išimkite šerdį. Supjaustykite labai plonais griežinėliais ir sudėkite ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi. Kepkite, karts nuo karto apversdami, kol griežinėliai išdžius (15-20 min.). Išimkite ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su žirniais ir sūriu

Dideliame prikaistuvyje ant vidutinės ugnies kaitinkite daržovių sultinį, kol užvirs. Sudėkite pusę žirnių ir virkite, kol suminkštės (6-7 min.). Išgriebkite žirnius ir sutrinkite į vientisą masę. Sudėkite masę atgal į prikaistuvį, sumaišykite ir uždenkite, kad neatvėstų. &..

Recepto vertinimas: 1

Rizotas su menke ir apelsinais

Paruoškite menkių filė, o kaulus atidėkite vėlesniam naudojimui. Menkę supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į dubenį. Aštriu peiliu nuo apelsinų nuimkite žievelę (tik pačią išorinę dalį) ir supjaustykite ją plonomis juostelėmis. Nulupkite apelsinus ir sukapokite juos...

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas (Monikos)

Cukrų ir kiaušinius suplakite plakikliu. Supilkite išlydytą sviestą. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, po šaukštą pilkite į bendrą masę. Viską gerai išplakite ir pilkite į kepimo formą. Nulupkite obuolius ir juos supjaustę sudėkite į pyragą. Kepti apie 45 minutes 250°C ..

Recepto vertinimas: 0

Varškiniai virtinukai su baravykų padažu

Iš varškės, trynių, tarkuoto parmezano sūrio (šiek tiek jo pasilikite papuošimui), miltų, žiupsnelio druskos ir pipirų užminkykite tešlą. Minkykite iki vientisos masės, tada dėkite į šaldytuvą. Kai ji atvės, suformuokite nedidelius kamuoliukus. Meskite į puodą ir virkite sūdy..

Recepto vertinimas: 0

Kugelis su varške

Bulves sutarkuokite. Nusunkę užpilkite karštu ištirpintu sviestu. Įmuškite 2 kiaušinius, pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Varškę permalkite mėsmale, įmuškite likusį kiaušinį, įberkite šiek tiek smulkintų mėtų lapelių, pagardinkite druska ir taip pat gerai išmaišyk..

Recepto vertinimas: 4

Varškės sausainiai

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Varškę permalkite ir sumaišykite su tryniais. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir suberkite į varškės masę. Miltų pilkite tiek, kad tešla būtų tiršta. Tešlą 1 val. palaikykite šaldytuve. Tuomet padalykite ją į dvi dalis. Iškoči..

Recepto vertinimas: 4

PYRAGAS SU ANANASAIS

Ant lentos suberkite 175 g persijotu miltu ir viduryje padarykite duobute. Suberkite cukraus pudra, druska ir ipilkite 3 saukstus salto vandens. Viska sumaise su dalimi miltu, sudekite puse gabaliukais pjaustyto sviesto. Uzzerkite likusiais miltais ir greitai uzminkykite tesla. 1-2 val. leiskite jai..

Recepto vertinimas: 4

BANDELĖS SU PRIESKONINĖMIS DARŽOVĖMIS

Dubenyje sumaisykite miltus su mielemis. Suberkite cukru, druska, pipirus, ipilkite alieju ir 250 ml drungno vandens. Viska maisykite mikseiru su antgaliu teslai 5 min. is pradziu mazu, paskui dideliu greiciu, kol pasidarys vientisa tesla. Tada imaisykite petrazoles, porus ir krapus.Tesla palaikykit..

Recepto vertinimas: 0

VELYKŲ AVINAS

Moliniame dubenyje sumaisykite miltus su mielemis. Suberkite cukru, druska, imuskite pusantro kiausinio, ipilkite istirpinta sviesta ir 250 ml drungno vandens. Mikseriu su antgaliu teslai viska maisykite 5 min. is pradziu mazu, paskui dideliu greiciu. Tesla palaikykite siltoje vietoje, kol ji pakils..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas

Su mikseriu suplakite kiausiniu baltymus, trynius. Tada ipilkite aliejaus ir miltu. Gerai ismaisykite. Ipilkite pieno. Idekite vaniles esencijos. Iskepkite.Ir gauta pyraga apliekite sokoladu. Skanaus! (Angele)..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos pjausniai su pomidorų padažu

Pomidorus nulupkite ir supjaustykite skiltelemis, svoguna - kubeliais, cesnaka ir saliera susmulkinkite. Is pradziu keptuveje is abieju pusiu apkepkite lasinukus, isimkite juos ir padekite siltai, o i riebalus pilkite 2 saukstus aliejaus ir kepkite svoguna bei cesnaka. Po keliu minuciu suberkite pus..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pudingas

I dubeni idekite kiausinio trynius, cukru ir kakava (arba tarkuota sokolada). Viska issukite taip, kad cukrus negirgzdetu. Ipilkite stikline verdancio pieno. I inda su verdanciu vadeniu istatykite kita inda su pudingo mase. Kaitinkite kol sutirstes. Sutirstejus, atvesinkite. Tuomet suplakite kiausin..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pilkite