13 rezultatų ieškant "ramunes"

Suadytas karbonadas (Ramunės) (foto)

Karbonadą paruošiame parastai, pabarstome prieskoniais, pipirais, druskyte. Imame saliero kotą ir adymo dygsniu "siuvame karbonadą (didesniam gabalėliui reikia trijų kotų). Suadytą karbonadą voliojame kiaušinių dažinyje ir kepame keptuvėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Švediški kotletai (Ramunės) (foto)

Faršą paruošti įprastai. Sudėti per smulkesnė tarką sutarkuotą bulvę ir burokėlius, kubeliais supjaustytą svogūną. Krauopščiai išmaišyti. Formuoti kotletus, juos apvolioti džiūvėsiuose ir kepti keptuvėje. Garnyrui labai tinka raugintų kopūstų salotos ir žalieji žirnel..

Recepto vertinimas: 3

Švelni moliūgo sriuba (Ramunės) (foto)

Daržoves supjaustome kubeliais. Į puodą dedame morkas ir bulves, pilame vandens, dedame sultinio kubelius ir verdame apie 20 min. Sudedame moliūgo kubelius ir dar paverdame apie 10 min. Viską sutriname. Keptuvėje pakepiname svogūną ir išpjovos šiaudelius, supilame į sutrintą sriub..

Recepto vertinimas: 0

Plokštainis "Čigonas" (Ramunės)

Trynius sudėti į dubenį ir užpylus 3 šaukštais šilto vandens elektriniu maišytuvu plakti. paskui po truputį pilti cukrų ir plakti, kol masėje nesijaus cukraus.Miltus, krakmolą, kepimo miltelius sumaišyti ir persijoti. Į išsuktą kiaušinių masę po truputį berti miltus ir išmaiš..

Recepto vertinimas: 0

Silkės laiveliai (Ramunės)

Kiaušinį perpjauname pusiau, ant jo dedame gabalėlį silkės ir pusę (jei mažas) ar ketvirtį (jei didelis) pomidoro. Persmeigiame dantų krapųtuku ar šiaip smeigtuku. Valgome su majonezu, grietine. Labai tinka majonezo-krienų padažas. ..

Recepto vertinimas: 1

Karbonadas, įdarytas papajomis (Ramunės)

Papają supjaustome, sūrį sutarkuojame, viską gerai išmaišome. Mėsoje padarom kišenę ir prikemšame įdaro. Susegame dantų krapštukais. Verdame fritiūrinėje, bet galima ir kepti orkaitėje. Gaminame padažą: sviestą išlydome, dedame kubeliais supjaustytus svogūnus, pakepiname, ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir silkės blyneliai (Ramunės)

Silkę, svogūną supjaustom kubeliais, suberiam į dubenį. Sudedam varškę, 3-4 šaukštus majonezo, įmušam kiaušinį, pridedam prieskonių ir gerai išmaišom. Tešla turi būti tiršta, kaip naminė grietinė. Kepame keptuvėje. Valgom su daržovėmis, galima su majonezo-krienų padažiuku..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis - kokosinis pyragas (Ramunės)

Baltymus išplakti su cukrumi, sudėti trynius ir plakant suberti miltus, krakmolą, išmaišytą su kepimo milteliais bei vandeniu. Tešlą supilti į skardą ir iškepti biskvitą. Baltymus kokosų tešlai išplakti, suberti cukrų, drožles ir iškepti tokios pačios formos skardoje. Iš pieno,..

Recepto vertinimas: 0

Savo sultyse marinuoti šašlykai (Ramunės)

Kiaulieną pjaustykite kubeliais, ištrinkite druska ir pipirais. Į puodą dėkite kiaulienos gabalėlius ir griežinėliais pjaustytus svogūnus. Mėsą gerai išmaišykite rankomis arba padaužykite mediniu plaktuku, tada paslėkite ir 3-4 valandas laikykite šiltoje patalpoje. Maukite ant ieš..

Recepto vertinimas: 5

Konservuotas pomidorų padažas (Ramunės)

Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sandariai uždaryti. Labai tinka prie šašlyko ar kepsnių ant grotelių. Man dar patinka prie šaltos riebesnės mėsytės. ..

Recepto vertinimas: 0

Konservuoti žalieji žirneliai (Ramunės)

Žirnelius perrinkti, nuplauti. Vandenį pasūdyti, užvirti, suberti žirnelius ir pavirti apie 10 - 15 min. Tada išgriebti, sudėti į indelius, įmesti po 1juodąjį ir kvepiantį pipirą, užpilti verdančiu marinatu, užsukti, sudėti žemyn dangteliais ir uždengti šiltai. Laikyti, kol atv..

Recepto vertinimas: 0

Bulgariškai marinuoti svogūnai (Ramunės)

Svogūnai nulupami, galiukai nupjaunami ir sudedami į stiklainį. Į tarpus priberiama prieskonių, druskos ir užpilama verdančiu marinatu. Užsukama dangteliu ir laikoma vėsiai. ..

Recepto vertinimas: 0

Patisonai, marinuoti su želatina (Ramunės)

Patisonus, pomidorus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais, susmulkinkite žalumynus. Daržoves sluoksniais sudėkite į stiklainius. Išvirkite marinatą. Išbrinkintą ir ištirpintą želatiną supilkite į atvėsusį marinatą. Šiuo marinatu užpilkite daržoves, stiklainius pridenkite d..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: ramunes