25 rezultatų ieškant "romo"

Romo ar brendžio padažas

Į elektrinę maišyklę sudėkite kiaušinio trynį ir 2 šaukštus cukraus pudros. Plakite, kol mišinys pabals. Įpilkite romo ar brendžio ir plaktos grietinėlės. Įmaišykite vieno kiaušinio išplaktus baltymus ir viską dar gerai išplakite. Padažą palaikykite 30 min. ir tik tada patieki..

Recepto vertinimas: 0

Pieno kokteilis

Dviem porcijoms inde įmušamas kiaušinis, įpilamas šaukštas romo, įberiamas šaukštas cukraus pudros, vanilės, supilamos 3 stiklinės pieno ir priberiama gabalėlių sugrūsto ledo. Viskas gerai išplakama šluotele. ..

Recepto vertinimas: 0

Bananų keksas

Sviestą išsukite iki purumo. Nuolat sukant sviestą, po vieną įdėkite kiaušinio trynį, įberkite po šaukštą cukraus. Masę maišykite kol cukrus ištirps. Šokoladą atšaldykite ir sutrupinkite. Bananus sutrinkite ir įpylus 4 šaukštelius romo maišykite kol pasidarys vientisa masė. M..

Recepto vertinimas: 0

Kokosiniai triufeliai

Sviestą ištrinti su cukrumi ir tryniais. Suberti sumaltus sausainius, stiklinę kokoso drožlių, supilti likerį bei romo esenciją. Gerai išmaišyti ir 2 valandas laikyti šaldytuve. Iš atšalusios masės formuoti nedidelius rutuliukus. Kiekvieną pavolioti likusiose kokoso drožlėse. ..

Recepto vertinimas: 0

AGRASTŲ IR KIVIŲ DŽEMAS

Nuvalytus ir nuplautus agrastus sumalti mėsmale per stambų sietelį. Kivi nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais, viską sudėti į vieną indą, suberti cukrų ir virti dvi minutes ant stiprios ugnies. Įpilti romo. Išvirusį džemą pilti į stiklainius ir uždaryti. ..

Recepto vertinimas: 4

OBUOLIŲ IR MOLIŪGŲ KREMAS

Nuluptus obuolius ir moliūgą supjaustyti plonomis skiltelėmis. Apšlakstyti citrinos sultimis, pavirinti, kol suminkštės. Į masę įberti cukraus. Želatiną išbrinkinti šaltame vandenyje, supilti į karštą masę ir ištirpinti. Masei pravėsus įpilti romo bei įmaišyti plaktos grietin..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų suflė su mangais

1. Biskvitus apšlakstome romo esencija, skiesta vandeniu. 2. Kiaušinių trynius atkiriame nuo baltymų ir sukame su cukrumi tol, kol masė tampa balta, puri ir vienalytė. 3. Įmaišome apelsinų sultis, maltą žievelę, medų, truputį druskos. Suberiame persijotus miltus ir imbierus. ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su abrikosais

Šokoladą susmulkinti. Sutrinti 120 g sviesto su 80 g cukraus ir pakeliu vanilinio cukraus. Sudėti kiaušinius. Sumaišyti su miltais ir kepimo milteliais. Galiausiai sudėti 5 šaukštai grietinėlės ir šokoladą. Tešla iškloti tortinę ir kepti 15-20 min. 175 laipsnių temperatūros orkait..

Recepto vertinimas: 0

Karštas šokoladas su romu

Ištirpinti 100 g. šokolado piene, šiek tiek jį pašildant iki užvirs. Įpilti 50 g. likerio (balzamo, romo). Galima įberti truputį kario. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su varške

Persijotus miltus suberiame ant lentos, suberiame kakavą, kepimo miltelius, išmaišome, sudedame sviestą ir kapojame, kol nebelieka sausų vietų. Supilame su cukrumi išsuktus kiaušinius, romo esenciją ir viską gerai suminkome. Tešlą apie 5 val. palaikome šaldytuve. Varškės masei sūr..

Recepto vertinimas: 0

Kukurūzų traškučių sausainiai (Jūratės)

Pusę traškučių susmulkinti. Minkštus riebalus išsukti su cukrumi iki purumo, suberti traškučius, miltus, cinamono, gvazdikėlių, įdėti medaus, įlašinti romo aromato esencijos. Išminkyti ir dėti 1val. į šaldytuvą. Iškočioti 1/2cm storio lakštą ir supjaustyti nedideliais rombai..

Recepto vertinimas: 5

Kalėdinis ledų tortas

Migdolus, citriną, razinas ir vynuoges sudedame į vidutinio dydžio puodą, supilame romą ir gerai sumaišome. Uždengiame folija ir laikome per naktį. 2l. talpos kekso formą atšaldome šaldiklyje. 1 kg vanilinių ledų truputį atitirpiname, įmaišome brendi ir cukruotas uogas. Šiuo m..

Recepto vertinimas: 0

Bananai su romu

Bananus nulupame, supjaustome įstrižai į 4 dalis. Keptuvėje įkaitintame svieste bananus 2 minutes kepame, apverčiame ir užpilame romo arba brendžio. Kepiname dar 1-2 minutes. Supilame grietinėlę, suberiame cukrų ir minutę pakaitiname. Sudedame bananus į 4 lėkštes ir užpilame romo p..

Recepto vertinimas: 0

Atogrąžų aromatas

Nedidelį puodelį kavos pasaldinti cukrumi, sumaišyti su 3 arb. š. tamsaus romo ir 1 arbatiniu šaukšteliu vanilės esencijos. Užpilti pašildyto pieno su puta ir pabarstyti kakava. ..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų nuga

Bendra nugos masė -500 g. Visus išvardytus produktus sudėkite į dubenį. Sukite iki vientisos masės. ..

Recepto vertinimas: 3

Vyšninis - griliažinis tortas

Vyšnias (be kauliukų) iš kompoto nuvarvinkite rėtyje. Sultis palikite įdarui. Tada vyšnias suberkite į dubenį ir apšlakstykite romu. Taip palaikykite bent valandą, kad įsigertų romo aromato. Iš 1/3 sluoksniuotos tešlos dalies iškočiokite 26 cm skersmens lakštą. Jį dėkite ant va..

Recepto vertinimas: 1

Grietinėlės kremas su vaisiais

Konservuotus vaisius padėti, kad nuvarvėtų skystis, ir smulkiai supjaustyti. Želatiną suberti į šaltą vandenį ir 10-15 min. brinkinti. Paskui nusunkti. Sultis arba vandenį įkaitinti ir jame ištirpinti želatiną. Ją šiek tiek ataušinti. Grietinėlę išplakti, įmaišyti persijotą ..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ DESERTAS II

Abrikosus ir slyvas apslakstyti romo esencija ir palikti nakciai. Marcipanu mase bei cukraus pudra isminkyti, ilasinus romo esencijos ir suformuoti mazus ovalo formos "rutuliukus". Juos kiek aptepti kiausinio baltymu, ideti tarp dvieju abrikosu, sukisti i slyvas ir pavolioti cukruje...

Recepto vertinimas: 0

ŠIRDELĖS

Kiausinio baltymus atskirkite nuo tryniu. Baltymus isplakite iki purumo, suberkite cukru, vanilini cukru, cinamona, maltus gvazdikelius, kakava, supilkite romo esencija ir tirpinta sviesta. Viska atsargiai ismaisykite. Suberkite persijotus maltus migdolus bei kepimo miltelius ir dar karta ismaisykit..

Recepto vertinimas: 0

KOKOSINIAI TRIUFELIAI

Sviesta istrinti su cukrumi ir tryniais. Suberti sumaltus sausainius, stikline kokoso drozliu, supilti likeri bei romo esencija. Gerai ismaisyti ir 2 valandas laikyti saldytuve. Is atsalusios mases formuoti nedidelius rutuliukus. Kiekviena pavolioti likusiose kokoso drozlese...

Recepto vertinimas: 0

NEKEPTAS TORTELIS SU ROMU IR MANDARINAIS

Varske permalti. Razinas ismirkyti puseje nurodyto romo kiekio. Riesutus sukapoti. Mandarinus nulupti ir isdalyti skiltelemis.Trynius issukti su cukraus pudra, sudeti varske ir gerai ismaisyti. Supilti grietinele, likusi roma, suberti riesutus, apelsinu zieveles ir rome ismirkytas razinas. Mase gera..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis kremas

Trynius istriname su cukrumi iki baltumo, suberiame sokolada, kava, tirpia kava ir cinamona, ipilame karsto pieno ir sia mase plakame 2-3 min. Imaisome isbrinkinta ir istirpinta zelatina. I pravesusi, bet nesustingusi krema sukreciame grietinele, isplakta su vaniliniu cukrumi. Ipilame romo arba konj..

Recepto vertinimas: 0

Riestainėliai su romu

Ant medines lenteles isberti persijotus miltus ir miltini cukru. Viduryje padaryti duobute ir imusti kiausini, iberti druskos, supilti roma. Sudeti kapota sviesta ir greitai isminkyti tesla. Tesla pridengti drobiniu raksluosciu ir laikyti saltoje vietoje.Perminkyti tesla, suvolioti plona voleli, sup..

Recepto vertinimas: 0

ARBATINIS KREMAS

Trynius istriname su cukrumi iki baltumo, ipilame stiprios arbatzoliu arbatos, is pieno ir krakmolo isvirto kisieliaus, romo ir ismaisome. Supilame isplaktus kiausinio baltymus bei plakta grietinele ir viska gerai ismaisome. Krema ispilstome i taures ir atsaldome...

Recepto vertinimas: 0

Tortas Meilės žiedai

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą, iškepame tris širdelės formos lakštus ir atvėsiname. Kremui sviestą išsukame su kondensuotu pienu ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome apelsino žievelę,sultis ir romą. Paruoštu kremu pertepame biskvitinius lakštus, 2 ir 3 lakšt..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: romo