24 rezultatų ieškant "salierais"

Bulvių ir obuolių salotos su grietinėle

Bulves, salierus išvirkite ir supjaustykite gabaliukais, pasūdykite, užpilkite actu, aliejumi ir atšaldykite. Citrinos sultis ir sutarkuotą žievelę sumaišykite su garstyčiomis, majonezu, druska, pipirais ir plakta grietinėle.supjaustykite obuolius, sumaišykite su bulvėmis ir salierais, ..

Recepto vertinimas: 0

Virtos bulvės su riešutais

Virtas bulves supjaustyti kvadratėliais. Puse riešutų sutrinti su česnaku, salierais, druska ir pipirais. Įdėti šaukštą vyno acto (galima daugiau), sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, išmaišyti ir užpilti ant bulvių. Sudėti likusius, truputi pasmulkintus, graikinius riešutus. Vi..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su salierais ar petražolėm

Į pagrindinį baltą padažą sudėti tarkuotas prieskonines daržoves, kondensuotą pieną ir pavirinti. Kai jos išvirs, suberti žalumynus. ..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytų silkių salotos

Silkę supjaustyti. Salierą 20 minučių virti pasūdytame vandenyje su citrinos sultimis. Obuolį, išvirtą salierą ir papriką supjaustyti. Kiaušinį sukapoti. Žuvį sumaišyti su salierais, obuoliais, kiaušiniu, svogūnų laiškais, paprika, pasūdyti ir įberti pipirų. Paruošti padažą..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė su rozmarino padažu

Vištienos filė apkepkite aliejuje, supilkite vyną ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atvės, vištieną išgriebkite ir susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintais svogūnais, salierais, paprika ir bulvių puselėmis. Paruoškite padažą: sumaišykite visus recepte nurodytus komponentus. Apliekite..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti kopūstai su daržovėmis

Marinatui paruošti reikės: litro vandens, 200ml obuolių acto, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštas druskos. Morkas su salierais pavirkite, susmulkinkite. Susmulkinkite porą, kopūstą. Visas daržoves sumaišykite, užpilkite aliejumi, išmaišykite, užpilkite karštu marinatu ir palaikykite 3 ..

Recepto vertinimas: 0

Virtos bulvės su riešutais

Virtas bulves supjaustykite kvadratėliais. Puse riesutų sutrinkite su česnaku, salierais, druska ir pipirais. Įdėkite saukstą vyno acto, sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, ismaisykite ir užpilkite ant bulvių. Sudėkite likusius, truputi pasmulkintus, graikinius riesutus. Viską ismai..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta menkė su lapkotiniais salierais

Menkės filė nuplauname šaltu vandeniu, nusausiname apšlakstome citrinų sultimis, supjaustome nedideliais gabaliukais. Morkas nulupame, iš paprikos išimame sėklas. Keptuvėje įkaitiname sviestą arba aliejų, sudedame supjaustytas daržoves ir truputį pakepiname. Pasūdome, pabarstome pip..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su salierais

Bulvės ir salierai nuskutami, stambiai supjaustomi, užpilami stikline karšto pasūdyto vandens ir verdami ant silpnos ugnies. Baigiant virti, sudedamas sviestas, grietinė, pyrago džiūvėsėliai. Viskas sugrūdama. Užbarstoma susmulkintų salierų lapelių. Valgoma su jautienos ar avienos pa..

Recepto vertinimas: 0

Lašinukai drebučiuose

Lašinukai sudedami į verdantį, pasūdytą vandenį kartu su prieskoninėmis daržovėmis. Baigiant virti, įberiama pipirų, įmetami lauro lapeliai. Išvirę lašinukai išimami, paslėgiami tarp lentelių ir atšaldomi. Sultinys perkošiamas, nugriebiami riebalai, sudedama ištirpinta želati..

Recepto vertinimas: 3

Aukštaitiška virta įdaryta višta

Išdarinėtai ir išplautai vištai pro pjūvį nugaroje išimami kaulai (kojų ir sparnelių kaulai paliekami). Į vidų prikemšama paruošto įdaro, užsiuvama, dedama, į puodą, užpilama karštu vandeniu, kad pusiau apsemtų, ir verdama su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais. Baigia..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su vištiena

Vištieną supjaustome nedideliais gabalėliais, apibarstome pipirais, druska ir maišydami pakepiname 2 šaukštuose įkaitinto aliejaus. Svogūnus nulupame ir supjaustome smulkiai, salierų stiebelius - nedideliais gablėliais. Salotų lapus suplėšome. Likusį aliejų sumaišome su apelsinų i..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė su rozmarino padažu

Vištienos filė apkepkite aliejuje, supilkite vyną ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atvės, vištieną išgriebkite ir susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintais svogūnais, salierais, paprika ir bulvių puselėmis. Paruoškite padažą: sumaišykite visus recepte nurodytus komponentus. Apli..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su granatais

Jei naudosite žalią vištieną, sudėkite ją į puodą drauge su supjaustytomis morkomis, svogūnais, salierais ir virkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol mėsa išvirs (15-20 min.). Nepamirškite druskos bei pipirų. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Vištos krūtinėl..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su avokadu ir pievagrybiais

Jei naudosite žalią vištieną, sudėkite ją į puodą drauge su supjaustytomis morkomis, svogūnais, salierais ir virkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol mėsa išvirs (15-20 min.). Nepamirškite druskos bei pipirų. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Išvirtą vištien..

Recepto vertinimas: 4

Burokėlių salotos su salierais

Burokėlius nuplaukite, bet nenulupkite. Užvirinkite pilną prikaistuvį vandens, sudėkite burokėlius ir virkite 40-45 minutes, kol bus minkšti. Nusunkite, ataušinkite ir nulupkite. Iš acto, cukraus, aliejaus ir kmynų pagaminkite padažą. Pasūdykite. Burokėlius sutarkuokite rupia tar..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutiena su Mole poblano padažu (Mole poblano de guajolote)

Kalakutą supjaustykite dalimis. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite ir stambiai supjaustykite. Daržoves nuplaukite. Morkas nuskuskite ir supjaustykite gabaliukais. Taip pat supjaustykite ir salierus. Užvirinkite 3 l vandens su svogūnu, česnakais, morkomis ir salierais. Pasūdykite ir su..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų padažas su salierais ir paprika

Visas daržoves supjaustyti ir troškinti ant mažos ugnies, o kai suminkštės, pertrinti per sietelį. Į pomidorų masę sudėti prieskonius, druską, cukrų, actą. Virti ketčupą, kol pradės stingti. Jei vartosite negreitai - sudėkite į stiklainius ir pakaitinkite. ..

Recepto vertinimas: 0

VIRTOS BULVĖS SU RIEŠUTAIS

Virtas bulves supjaustyti kvadrateliais. Puse riesutu sutrinti su cesnaku, salierais, druska ir pipirais. Ideti sauksta vyno acto (galima daugiau), sudeti smulkiai supjaustyta svoguna, ismaisyti ir uzpilti ant bulviu. Sudeti likusius, truputi pasmulkintus, graikinius riesutus. Viska issmaisome. Virs..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA ANTIES KRŪTINĖLĖ

Krutineles truputi ismusti kirvuku, pasudyti, papipirinti. I vyna supilti sultis, ismaisyti ir uzpilti ant krutuneliu. Pastatyti porai valandu i saldytuva. Kepeneles isplauti, nuimti plevele, pakepti aliejuje. Kiausinius kietai isvirti. Keptas kepeneles, kiausinius, riesutus ir truputi salieru sumal..

Recepto vertinimas: 0

MIŠRAINĖ SU ROZMARINO PADAŽU

Vistienos file apkepkite aliejuje, supilkite vyna ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atves, vistiena isgriebkite ir susmulkinkite. Sumaisykite su smulkintais svogunais, salierais, paprika ir bulviu puselemis. Paruoskite padaza: sumaisykite visus recepte nurodytus komponentus. Apliekite misraine ir ism..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS SALOTOS SU SALIERAIS

Krutinele supjaustyti nedideliais kubeliais. Graikinius riesutus susmulkinti. Saliero sakni aplupti ir greitai sutarkuoti. Saliera sumaisyti su majonezu, krutinele ir graikiniais riesutais. Salotas sudeti i taure ir papuosti salieru lapeliais ir graikiniais riesutais...

Recepto vertinimas: 0

Silkė su marinuotais salierais

Padazui obuoliu acta sumaisome su garstyciomis, trupuciu cukraus, druskos ir juoduju pipiru ir maisydami lasiname alieju, kol supilame visa ir padazas pasidaro tirstas. I padaza imaisome nuplautas razinas, i keleta daliu susmulkintus riesutus (stambiai) ir marinuotus lapkotinius salierus. I lekstele..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: salierais