25 rezultatų ieškant "sausas"

Salotos Antipasto

Į mažą indą supilkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Į kitą indą supilkite vyno actą, vandenį, žoleles, sausas garstyčias, druską, pipirus, skrudintus linų sėmenis, artišokų marinatą ir viską gerai išmaišykite. Dideliame dubenyje sumaišykite salotas, alyvuoges, artišoko še..

Recepto vertinimas: 0

Krokodiliena migdolu ir kivi padaze

Krokodilienos file pamarinuojam (pardavime dazniausiai parduodama po 150 gr. file): druska, malta paprika, uogine paprika, aliejus… Padazas: Cukru ir truputeli acto padeginam keptuveje, kol taps gintaro spalvos...Pilame ananasu sulciu, laukiame kol uzvirs...Dedame skaldytus migdolus, anakardzio ri..

Recepto vertinimas: 0

Keptas grybų vyniotinis

Grybus smulkiai sukapoti, lašiniukus supjaustyti kubeliais ir troškinti, kol beveik išgaruos skystis. Baigiant troškinti, įberti pjaustytų svogūnų ir viską pakepinti. Mišinį ataušinti, įmušti kiaušinį, sudėti dribsnius, šakute sumaigytas bulves arba bulvių košę, prieskonius. Je..

Recepto vertinimas: 0

Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis

Sausas mieles išmaišyti su trupučiu miltų, o paskui ir su visais išsijotais miltais, cukrumi ir druska. Įpylus pasukas ir aliejų, išmaišyti tešlą, suformuoti rutulį ir apdengus palikti pusvalandžiui šiltoje vietoje pakilti. Paskui tešlą dar kartą išminkyti, suformuoti 20x40 cm sta..

Recepto vertinimas: 0

Risoto su jūros gerybėmis

I sultini sudedame dziovintas be kauliuku slyvas, smulkintus riesutus, smulkinta duonos pluta. Miltus pakepiname riebaluose ir supilame i padaza. Suberiame druska, paprikos miltelius. Viska uzviriname, pertriname per sieta...

Recepto vertinimas: 3

Apkepas su vanile

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Karščiui atsparų indą išklokite folija. Dubenyje 2 minutes pilikite pieną, kaiušinius, cukrų ir vanilę. Mišinį supilkite į paruoštą indą ir apibarstykite muskato riešutais. Indą su apkepu įstatykite į didesnį indą, iki pusės pirpiltą v..

Recepto vertinimas: 0

Minkštas meduolis

Kiaulienos nugarinė supjaustoma 2 cm storio gabalais su šonkauliuku. Šonkauliukas apskutamas (aplyginamas), šiauresniame gale mėsa įpjaunama taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos. Mėsa truputį pamušama, pabarstoma pipirais ir druska, pavilgoma išplaktame kiaušinyje ir pavo..

Recepto vertinimas: 3

Meduoliukai

Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite greipfrutų sultimis, pasūdykite, pagardinkite cukrumi ir pipirais, pamaigykite rankomis ir 2 val. palikite šaltai, kad pasimarinuotų. Marinuotą kiaulieną suverkite ant i..

Recepto vertinimas: 4

Kiaušininis apkepas su karamelės padažu

Paruoškite karamelę : įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Tirpintu sviestu ištepkite aštuonias pusės stiklnės talpos ir karščiui atsparias formeles. Vidutinio didumo prikaistuvyje sumaišykite cukrų ir vandenį. Maišydami ant vidutinio karštumo viryklės kaitinkite tol, kol cukrus i..

Recepto vertinimas: 1

Sraigės

Sviestą, kartu su pienu ir šaukštu cukraus, pašildyti ir atvėsinti iki kambario temperatūros. Į kitą dubenį, sudėti šviežias mieles, įmušti kiaušinį, įdėti varškę, miltus (jei rinkotės sausas mieles, jas sumaišykiti su miltais) ir likusi cukrų, įpilti pieno ir gerai išmink..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Apelsininis vynas"

Sudedame apelsinus supjaustytus kubeliais. Pilame gėrimus eilės tvarka. Pateikiant reikalingas šaukštelis ar smeigtukas vaisiams bei uogoms. Pateikiamas didelio pločio taurėse ir geriamas per šiaudelį. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Bubble"

Visus gėrimus, išskyrus šampaną, sumaišyti ir įpilti į taurę. Po to įpilti šampaną ir sudėti vyšnias bei ledą. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Moonlight"

Į taurę įdėti ledo gabaliuką ir supilti sumaišytus gėrimus. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos šonkauliukai

Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska. Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame. Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš ..

Recepto vertinimas: 1

Kalcioni su svogūnų įdaru

Įkaitinkite pusę kiekio aliejaus ir apie 10 min. kepinkite jame svogūnus (porus), kol šie suminkštės. Padidinkite ugnį, įpilkite vyno ir kaitinkite, kol mišinys pasidarys beveik sausas. Sumažinkite ugnį, supilkite grietinėlę, įberkite pipirų, druskos, muskato riešutų. Troškinkite..

Recepto vertinimas: 1

Silkė su jogurto ir grietinėlės padažu

Silkę išmirkyti piene ir supjaustyti gabaliukais. Jogurtą sumaišyti su grietinėle. Sudėti juostelėmis pjaustytą salierą, stambiai sutarkuotą obuolį bei griežinėliais pjaustytą svogūną. Pabarstyti pagal skonį druska, pipirais ir užpilti vynu (ne daugiau kaip taurele). Šia mase ap..

Recepto vertinimas: 0

Paprasčiausios mielinės tešlos pyragas

Į dubenį išsijoti miltus, viduryje padaryti duobutę. Pieną pašildyti maždaug iki 35°C, į jį sutrupinti mieles, įberti šaukštelį cukraus ir išmaišyti. Gautą mišinį supilti į duobutę miltuose ir maišyti su kraštuose esančiais miltais, kol tešla pasidarys grietinės tirštumo..

Recepto vertinimas: 3

Indiški varškės pyragėliai

Iš tešlai skirtų produktų paruošiam trapią tešlą: miltus sumaišyti su cukrumi. Sudėti minkštą sviestą ir pirštais trinti, kol neliks sausų miltų ir gausis trupinukai. Po truputį pilti vandenį ir minkyti tešlą, kol ji taps vienalyte ir nelips prie rankų. Tešlą suvynioti į pl..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su marinuota žvėriena

Kruopščiai nuplaukite kiškį ir supjaustykite didesniais gabalėliais, pjaustykite atsargiai, kad neliktų kauliukų atplaišų. Į stiklinį ar keraminį indą su vandeniu ir actu sudėkite mėsos gabalėlius, uždenkite indą maisto produktų plėvele ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms. ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Juodasis miškas"

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. Išklokite kepimo popieriumi. Ištepkite popierių sviestu. Į didelį dubenį suberkite miltus, kepimo miltelius ir druskos. Ištirpinkite šokoladą, įstate indą į puodą su lėtai verdančiu vanden..

Recepto vertinimas: 5

Meksikietiškas pyragas (Marquesote)

Sviestą išlydykite ir palikite atvėsti. Didelę stačiakampę formą ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais. Orkaitę įkaitinkite iki 180-190°C temperatūros. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Baltymus išplakite kartu su druska iki standžių putų. Atsargiai išmaišykite tr..

Recepto vertinimas: 4

Dvisluoksnis obuolių pyragas

Abiejų tešlų ruošimas iš dalies toks pat: ištrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviestą, įberti truputį druskos, įmušti po vieną kiaušinius ir tešlas gerai išplakti. Į šviesią tešlą įdėti grietinės, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Šia tešla iškl..

Recepto vertinimas: 3

Bezė tortas su vyšniomis

Orkaitę įkaitinti iki 100°C temperatūros. Bezė pagrindui baltymus iki standžių putų išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei citrinų sultimis. 26 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi ir pabarstyti cukrumi. Bezė masę dėti į konditerinį švirkštą ir spiralė..

Recepto vertinimas: 0

Su cukrumi trintos mėlynės

Uogas paruosti kaip kompotui. Sausas uogas sutrinti mikseriu ar sumalti mesmale. Placiame emaliuotame dubenyje mase sumaisyti su cukrumi ir palikti kelioms valandoms pastoveti retkarciais pamaisant mediniu saukstu, kad visiskai istirptu cukrus. Uogiene supilstyti i sausus, iskaitintus stiklainius, p..

Recepto vertinimas: 4

Saulės smūgis

Viska supilti i viena taure. (Giedrius)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: sausas