9 rezultatų ieškant "sokoladu"

Džiovinti abrikosai, aplieti šokoladu

Forma išklojama pergamentiniu popieriumi arba folija. Abrikosai nuplaunami ir nusausinami. Tamsaus šokolado plytelės sudedamos į nedidelį karščiui atsparų dubenėlį. Jis įtaisomas virš verdančio vandens puodo ir maišoma, kol šokoladas ištirps. Šiek tiek ataušinama. Abrikosų gabal..

Recepto vertinimas: 0

Naminiai ledai su šokoladu

Kiaušinių trynius išsukame su cukrumi ir vanilės cukrumi.Pieną užviriname.Į kiaušinių masę pamažu maišydami pilame verdantį pieną.Ledus atvėsiname, po to šaldome šaldiklyje.Sušaldytus ledus imame šiltu šaukštu (suvilgytu šiltame vandenyje) ir dedame į desertuinę lėkštelę ..

Recepto vertinimas: 0

Cukruoti abrikosai, aplieti šokoladu

1.Formą išklokite pergamentiniu popieriumi arba folija. Kiekvieną abrikosą supjaustykite į tris dalis. 2.Tamsaus šokolado plytelessudėkite į nedidelį karščiui atsparų dubenėlį. Jį įtaisykite virš verdančio vandens puodo ir maišykite, kol šokoladas ištirps. Šiek tiek ataušinki..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintos slyvos su šokoladu

Pudingą paruošiame taip, kaip nurodyta ant pakelio. Slyvas nuplauname, keletą minučių paverdame piene ir paliekame 1 val., kad išbrinktų. Į lėkštę įdedame po šaukštą atvėsusio pudingo, ant jo uždedame iš pieno išimtą ir nuplautą slyvą, o aplink įpilame ištirpinto baltojo š..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su kakava, šokoladu ir bruknėmis

Kiaušinių baltymus ir trynius atskirti. Trynius su cukrumi išsukti iki purumo. Miltus išmaišyti su kakava bei kepimo milteliais ir nuolat maišant suberti į trynius. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakti iki standumo ir atsargiai išmaišyti su tryniais. Tešlą sukrėsti į rieb..

Recepto vertinimas: 5

Imbiero kubeliai su šokoladu

Orkaitę įkaitinti iki 175-200°C temperatūros. Sviestą arba margariną išsukti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Po truputį suberti imbierą ir įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei šokolado drožlėmis ir po šaukštą dėti į sviesto ir kiaušinių masę. Razin..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas apglaistytas šokoladu

Išplakti kiaušinius, suberti cukrų, įpilti ištirbdytą margariną, suplakti. Įpilti 1 stiklinę pieno, miltus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, išmaišyti. Pagamintą tešlą supilti į formą, sudėti apluptus ir supjaustytus obuolius ir kepti orkaitėje 150 laipsnių temperatūroj..

Recepto vertinimas: 4

Silkė su vyšniomis ir šokoladu

Silkę supjaustome gabaliukais ir sudedame į silkinę. Svogūnus smulkiai supjaustome ir pakepame keptuvėje su aliejumi. Tada sudedame saulėgrąžas ir razinas. O pabaigoje sudedame vandenyje išmirkytas vyšnias iš uogienės (vyšnias reikia nuplauti ir išmirkyti, kad nebūtų tokios saldžios..

Recepto vertinimas: 5

bananai su sokoladu

nuluptus bananus supjaustikite,i kiekviena banano gabaleli ismeikti po pagaliuka,pagaliukais susmaigstytus bananus 2valandom ikiskite i saldimo kamera,sviesta su sokoladu istirpinkite(nuolat maisykite)istraukite banano gabaliukus is kameros ir ikiskite i karsta sokolada, po to apibarstyti riesutai..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: sokoladu