7 rezultatų ieškant "sriuboms"

Mišrainė su salierais

Išverdame 125 g. (arba vieną virimo maišelį) ryžių. Perpilame šaltu vandeniu. Užplikiname saują razinų. Imame salierų stiebus, gerai juos nuplauname ir supjaustome. Į ryžius sudedame razinas, salierus, įberiame saujelę graikiškų riešutų ir išmaišome su majonezu. Dabar didesniuo..

Recepto vertinimas: 5

Sojos guliašas

Sojos kubelius užplikyti verdančiu vandeniu ir įdeti sultinio kubelį. Palaikyti 2 val. Įpilti daugiau vandens, nes išbrinkstant sojai, vandens ne kažin kiek ir lieka. Įdedu kubeliais supjaustyta morką, smulkiai supjaustytas slyvas, kukurūzus, įberiu druskos ir prieskonių. Šutinu 0,5-1..

Recepto vertinimas: 0

Kiniška vištienos sriuba

Gaminimo eiga: Kiniskus grybus mirkykite vandenyje 2-3 val. Nusausinkite ir supjaustykite juostelėmis. Dideliame prikaistuvyje užvirinkite 2,5 litro vandens, sudėkite susmulkintus sultinio kubelius, džiovintas daržoves, visčiuką ir užvirinkite. Uždenkite, ugnį sumažinkite ir virkite ant s..

Recepto vertinimas: 0

Sultinys

Mėsa nuplaunama, sukapojama į 3—4 dalis, užpilama šaltu vandeniu ir verdama ant stiprios ugnies. Prieš pradedant virti nugraibstomos putos. Užvirus puodas nudengiamas, sudedamos pakepintos daržovės, truputis druskos ir verdama 3—4 val. ant silpnos ugnies, kartkartėmis nugraibstant put..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena kaubojiškai (Ramunės)

Dubenėlyje išmaišyti visus padažo komponentus. Jautieną supjaustyti 1,5 cm storio griežinėliais, o po to - kuo ilgesnėmis juostelėmis. Papriką nuplauti, perpjauti, išimti sėklalizdžius, padalyti į 8 dalis išilgai. Mėsą mauti ant iešmelių, kelis kartus perveriant kiekvieną juost..

Recepto vertinimas: 0

Šaldyti žalieji žirneliai

Paruostus zirnelius blansiruoti verdanciame vandenyje 1,5-2 min. Atvesinus nusausinti, supilstyti i polietileninius maiselius ir skubiai susaldyti saldiklyje -30 --35 C temperaturoje. Saldytus zirnelius laikyti -18C iki 10-12 men.Saldytus zirnelius ruosiant maistui, suberti i verdanti vandeni, virti..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų sriuba

Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir nulupame. Supjaustome kubeliais. Svogūną ir česnaką susmulkiname ir beriame į įkaitintą aliejų, tada suberiame pomidorus ir supilame pomidorų padažą (galima ir aštrų). Pamaišant troškiname ant silpnos ugnies. Dar galima pabarstyti drusk..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: sriuboms