22 rezultatų ieškant "taures"

Geriamasis citrininis šerbetas

Nulupti citrinos žieveles. Užvirti 2 stiklines vandens ir jame pavirinti citrinos žieveles apie 3 min. Iš citrinų išspausti sultis ir likusi tirštimą užpilti stikline karšto vandens; atvėsinkite, iškoškite ir supilkite į vandenį, kur virė žievelės. Iš likusio vandens ir cukraus i..

Recepto vertinimas: 0

Paukščių pienas

Želė ištirpiname vandenyje (perpus mažesniame kiekyje negu parašyta ant pakelio) . Pieną su cukrumi gerai išplakame , kol masė dvigubai padidės . Kai želė pradės stingti , nuolat plakant pamažu pradėkite ją pilti i pieno masę . Įdėti į šaldytuvą . Kai sustings , sup..

Recepto vertinimas: 3

Varškės desertas

Desertą puošti vyšniomis, šokolado drožlėmis, plakta grietinėle. Želatiną išbrinkinti šaltame vandenyje. Sūrelius, pieną ir druską ištrinti iki minkštos vientisos masės. Įšbrinkusią želatiną ištirpdyti 4 šaukštuose verdančio vandens, sukrėsti į kremą, greai išmaišyti ..

Recepto vertinimas: 0

Ledai su vyšniomis

Iš šaldiklio išimkite ledus ir įdėkite į šaldytuvą. Vyšnias išgriebti iš kompoto ir nuvarvinti. Stiklo taures palaikyti šaldiklyje, kad atšaltų. Grietinėlę suplakti su pakeliu vanilinio cukraus. Į išplaktą grietinėlę įpilti vyšnių likerio ir atsargiai išmaišyti. Vyšnias p..

Recepto vertinimas: 0

Pieno kokteilis su ledais

Pieną su ledais gerai išplakite mikseriu. Kokteilį supilstykite į taures ir įdėkite šiaudelius. Taures papuoškite mėtų lapeliais arba serbentų šakelėmis. O tuomet, skanaus. ..

Recepto vertinimas: 5

Vyšnios su juoda duona

1. Duoną susmulkiname ir sumalame. 2. Duonos trupinius sumaišome su puse kiekio medaus, likeriu ir cinamonu. 3. Vyšnias nuplauname, nuvarviname, apdžioviname, išimame kauliukus. Minkštimą sumaišome su cukrumi. 4. Grietinėlę išplakame su likusiu medumi. 5. Į desertines t..

Recepto vertinimas: 0

Persikų šerbetas

Šampano taures atšaldyti šaldytuve. Persikų minkštimą maišikliu sukti, kol pasidarys tyrė, pertrinti per sietelį. Į vandenį supilti citrinos sultis, suberti cukrų ir virti, kol cukrus ištirps. Sirupą atvėsinti. Po to sirupą ir vaisių tyrę sumaišyti, gautą masę šaldyti. Palauk..

Recepto vertinimas: 0

Pasiflorų desertas su šviežiomis uogomis

Kiaušinio trynius gerai išplakite su cukrumi, kol masė pabals. Supilkite vyną ir plakite toliau, indą įstatę į puodą su vos verdančiu vandeniu. Plakite apie 15 min., kol masė taps tiršta ir ims formuotis nedideli kauburėliai. Nukelkite indą nuo ugnies ir plakite dar 5 min., kol masė..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotas desertas su uogomis

Grietinėlė atšaldoma ir plakama iki purumo. Baigiant plakti, suberiama cukraus pudra ir vanilinis cukrus. Plakta grietinėlė dedama į taures, sluoksniuojant su uogomis. Viršutinis grietinėlės sluoksnis pabarstomas šokolado drožlėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

DESERTAS SU ZEFYRU

Kefyra , grietinele, braskes ir sirupa gerai isplakti plaktuvu. I taures deti kubeliais supjaustytus zefyrus ir uzpilti paruostu kremu. Galima papuosti ivairiais vaisiais. (Lainute)..

Recepto vertinimas: 0

GERIAMAS CITRININIS ŠERBETAS

Nulupti citrinos zieveles. Uzvirti 2 stiklines vandens ir jame pavirinti citrinos zieveles apie 3 min. Is citrinu isspausti sultis ir likusi tirstima uzpilti stikline karsto vandens; atvesinkite, iskoskite ir supilkite i vandeni, kur vire zieveles. Is likusio vandens ir cukraus isvirkite sirupa. Kol..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLINIS KOKTEILIS

Obuoli nulupame ir smulkiai sutarkuojame. Padaliname pusiau ir dedame i taures. Atsaldyta (iki leduku) piena isplakame su cukrumi ir apelsinu sultimis. Si piena supilame i taures ir tada i taures pilame po 50g obuoliu sulciu. Geriame per siaudeli...

Recepto vertinimas: 0

AVIEČIŲ ŠERBETAS

Is cukraus, citrinos sulciu ir 200 ml vandens isvirti tirsta sirupa. Istirpinti jame zelatina ir atvesinti.Puse avieciu pertrinti ir isplakti su sirupu. Viska supilti i plokscia dubeni ir pastatyti 2,5 val. i saldikli. Po to dar karta suplakti mikseriu ir palaikyti saldiklyje 1,5 val.Likusias aviete..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis punšas

Sviezias apelsino ir citrinos sultis sumaisome su cukrumi ir silta juodaja arbata. Atvesiname, supilame roma. I taures pilame arbatos su sultimis ir romu dedame ledo, uzpilame vyno...

Recepto vertinimas: 1

Vaikiškas punšas

I inda imusame trynius ir ipyle apelsinu sirupo plakame mikseriu. Nenustodami plakti pilame karsta piena. Gerima supilstome i taures ir papuosiame vaisiais...

Recepto vertinimas: 3

VASARINĖ LEDI

I aukstas sampano taures prideti daug ledo ir supilti visus suplaktus produktus. Papuosti citrina...

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis gėrimas ''Frapė''

Is pieno, kakavos milteliu ir cukraus isverdame kakava ir atvesiname. I aukstas taures ipilame po 4-5 saukstus kondensuoto pieno su kakava. Tuomet atvesusia kakava suplakame su ledais ir atsargiai supilame i taures. Virsu puosiame plakta pasaldinta grietinele. Pries gerdami gerima sumaisome siaudeli..

Recepto vertinimas: 1

NAUJAMETINIS PUNŠAS

Visus produktus sumaisyti ir ispilstyti i taures su ledukais. vaisius uzmauti ant iesmuku ir ideti i taures. Patiekti su siaudeliu...

Recepto vertinimas: 0

Arbatos ir šaltalankių gėrimas

Iš vandens ir arbatos pakelių paruošiame žalią arbatą. Joje ištirpiname medų ir sumaišome su sultimis. Įmaišome 0,5 citrinos sulčių. Gėrimą supilstome į taures ir papuošiame citrinos griežinėliais...

Recepto vertinimas: 5

Vyno gėrimas

Į puodą supilame sultis, suberiame prieskonius ir užverdame. Supilame vyną, uždengiame puodą dangčiu ir pakaitiname. Tuomet įpilame midaus trauktinės ir išpilstome gėrimą į taures...

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai putėsiai

Ištirpinkite šokoladą, kavą (kartu su SPLENDA granulėmis) ir sviestą ant silpnos ugnies karščiui atspariame inde, įstatytame į verdantį vandenį. Leiskite truputį atvėsti.Sudėkite vieną po kito trynius, reikia visą laiką maišyti,kol masė taps vientisa.Išplakite baltymus iki stand..

Recepto vertinimas: 0

Gėrimas su beržų sula

Sumaišome sulą su sultimis ir išspaustomis iš pusės citrinos sultimis. Gėrimą supilstome į taures. Įdedame po 2-3 gabalėlius ledo, o taures papuošiame citrinos griežinėliais. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: taures