12 rezultatų ieškant "troskintas"

Karpis troškintas grietinėje

Sumaisome degtine, likeri ir sultis. Sudedame ledus ir susmulkintus vaisius. Papuosiame citrinos ar karambolos riekele...

Recepto vertinimas: 0

Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais

Dali lašinukų supjaustyti pailgais trypeliais ir prismaigstyti kiškį. Likusius paspirginti, įdėti kiškį ir apkepinti iš visų pusių. Sudėti nuvalytas svogūnų galvutes, jas taip pat pakepinti. Paskui įpilti vyno, sultinio ir uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies. Baigiant tro..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas, troškintas grietinėje

Išdarinėtas viščiukas supjaustomas į 4 dalis, pasūdomas. Druskai gerai įsigėrus, viščiukas nušluostomas, apibarstomas miltais ir apkepinamas svieste kartu su svogūno griežinėliais. Įpylus stiklinę karšto vandens, troškinama, kol mėsa suminkštėja. Paskui ji užpilama grietine, i..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas triušis

Triušį apipjaustyti, kad jis tilptų į troškintuvą, ir kepti įkaitintuose riebaluoe, kol apsitrauks šviesiai rusva plutele. Paskui įpilti karšto sultinio ar vandens ir uždengus dangčiu troškinti. Kiek patroškinus supilti vyną, sudėti prieskonius ir prieskonines daržoves. Ištroškin..

Recepto vertinimas: 2

Aluje troškintas karpis

Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas karpis, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir troškinama 30 - 40 minučių. Baigiant troškinti sudeda..

Recepto vertinimas: 1

Troškintas lynas

Supjaustyto lyno gabaliukai pasūdomi, pabarstomi pipirais, pavoliojami miltuose, sudedami į indą su įkaitintais riebalais, supilamos citrinos sultys ir pabarstoma nutarkuota citrinos žievele. Troškinama ant mažos ugnies kartais indą pakratant ir, jei reikia, po truputį įpilant karšto su..

Recepto vertinimas: 4

Troškintas lynas su raudonaisiais kopūstais

Paruoštas nusausintas lynas supjaustomas gabalais. Sie pabarstomi pipirais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami aliejuje arba svieste. Kopūsto gūžė supjaustoma ir nuplikoma verdančiu vandeniu. Į kopūstus sudedami svieste pakepinti svogūnai su trupučiu miltų, supilamas raud..

Recepto vertinimas: 5

Troškintas grybais įdarytas upėtakis

Pro pakaklę išdarinėti upėtakiai nuplaunami ir nusausinami, įtrinami druska ir, prikimšus paruošto grybų įdaro, pjūvis užsiuvamas. Upėtakiai pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Paskui sudedami į troškintuvą su susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis, įpilama truputis su..

Recepto vertinimas: 4

Troškintas ungurys

Ungurys nulupamas, nuplaunamas, supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose ar miltuose ir apkepinamas svieste. Dedamas į troškintuvą su supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis (svogūnais, salieru),..

Recepto vertinimas: 0

Aluje troškintas kumpis

Sudėkite į didelį puodą kumpį bei daržoves, sumeskite laurų lapus ir užpilkite alumi. Virkite apie pusantros valandos. Kiaulienos kilogramas vidutiniškai verda apie 50 min. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Išvirusio kumpio viršų supjaustykite kryžmai ir užberkit..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTAS UNGURYS

Ungurį supjaustyti 4-5 cm ilgio gabaliukais ir apkepti keptuvėje su alyvų aliejumi. Į puodą sudeti smulkiai supjaustytus svogūnus bei sviestą ir pakepinti svogūnus ikigeltonumo. Tada puodo turinį sukrėsti į keptuvę. Įpilti truputį vandens (ungurio gabaliukai turi būti išsikišę) ir ..

Recepto vertinimas: 1

Troškintas viščiukas su šviežiais baravykais

Nuvalytus baravykus ir porą supjaustome griežinėliais,sutarkuojame morkas ir pakepame su 100 g. sviesto.Įberiame susmulkintų petražolių,druskos,pipirų.Viščiuką padaliname į 4 dalis,pabarstome druska,pipirais ir palaikome 1 val.Į troškintuvą įpilame likusį ištirpintą sviestą,suded..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: troskintas