25 rezultatų ieškant "uogomis"

Varškės pyragas su uogomis

Sutrupinkite sausainius ir sumaišykite trupinius su maistiniais riebalais. Sudėkite trupinių masę į sviestu išteptą formą su nuimamais šonais. Užvirkite 100 ml grietinės ir ½ minutės pavirkite su želė cukrumi Multi. Įmaišykite likusią grietinę ir varškę. Sudėkite masę į dube..

Recepto vertinimas: 5

Įdaryta višta

Vištą ištrinkite druska ir sutintomis kadagių uogomis. Įdarui sviestą išsukite iki baltumo, sukant sudėkite kiaušinius ir džiūvėsėlius, truputį druskos ir kelias sutrintas kadagio uogas. Gerai išsuktu įdaru prikimškite vištą, ją užsiūkite ir įvynioję į pergamentinį popieri..

Recepto vertinimas: 0

Saldūs sumuštiniai su medumi ir uogomis

Baltą duoną arba sausainius aptepti sviestu ir medumi. Ant kiekvieno sumuštinio uždėti uogų (galima supjaustytų ir įvairių rūšių). Žiemą uogas galima pakeisti vaisiais iš kompoto. ..

Recepto vertinimas: 5

Smėlinis tortas su uogomis

Papiltuose ant lentos miltuose padarykite duobelę, į ją sudėkite suminkytą minkštą sviestą arba margariną, miltinį cukrų, įmuškite kiaušinius, ir užminkykite tešlą. 1 – 2 valandas palaikykite šaltame kambaryje, kad sustingtų. Paskui ant miltais pabarstytos lentos iš dviejų tre..

Recepto vertinimas: 0

Amerikietiškas šokoladinis pyragas

1. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. 2. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. 3. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo š..

Recepto vertinimas: 4

Ledų desertas su uogomis

Į dubenį suberti nuplautus raudonuosius serbentus ir avietes . Apibarstyti cukraus pudra , supilti grietinėlę , uždengti ir palikti 1-2 h. Išmirkusias uogas kartu su išsiskyrusiomis sultimis supilti į puodą ir virti ant mažos ugnies kol suminkštės . Išvirusias uogas ištrint..

Recepto vertinimas: 5

Karamelinis kisielius

Puode paskrudinami 2 šaukštai cukraus, užpilama 1,5 stiklinės pieno ir pavirinama, kol cukrus ištirpsta. Supilama piene išleistas krakmolas ir cukrus, maišant užvirinama ir supilstoma į vandeniu perplautas formeles. Sustingęs kisielius išverčiamas į lėkštę ir papuošiamas uogomis. S..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais

Pagaminkite pyrago pagrindą. Sviestą ištirpinkite nedideliame puode ant silpnos ugnies. Puodą nuo ugnies nukelkite, o į sviestą suberkite pusryčių dribsnius ir maltus lazdynų riešutus. Viską kruopščiai išmaišykite. Kepimo formą sutepkite riebalais, iškrėskite į ją dribsnių mas..

Recepto vertinimas: 1

Tortas „Žemuogių pievelė“

Tešlai. Cukrų ir medų ištirpinti aukštame puode, suberti sodą ir išmaišyti. Masė padidės kelis kartus. Nukaisti nuo ugnies, porą minučių paaušinti ir įmušti po vieną kiaušinius, visą laiką intensyviai maišant. Medaus masę sumaišyti su miltais ir citrinos žievele. Tešlą lai..

Recepto vertinimas: 0

Karališkas tortas

Sviestą išsukite plaktuvu, supilkite cukraus pudrą, išmaišykite, po 2 minučių padidinkite plakimo greitį. Plakite, kol bus puri masė. Šokoladą ištirpinkite inde karšto vandens vonelėje. Į plakinį po vieną sumuškite trynius, pilkite ištirpintą šokoladą, berkite vaniliną, miltu..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis pudingas su uogomis

1. Uogas nuplauname, nusausiname ir lygių sluoksniu suberiame į 600ml talpos kepimo formą. Keletą paliekame papuošti. 2. Dideliame dubenyje išsukame sviestą su 50g cukraus. Įmaišome citrinos žievelę ir pamažu, sukdami įmaišome likusį cukrų, miltus, kiaušinių trynius ir pieną..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto ir uogų drebučiai

Grietinėlę su vaniliniu cukrumi išplakite iki standumo ir padėkite į šaldytuvą. Želatiną užpilkite 3 šaukštais šalto vandens ir palikite, kad išbrinktų. Pusę stiklinės vandens užvirinkite su cukrumi, sudėkite nuplautas uogas ir 2-3 minutes pavirinkite. Kai atvės, sutrinkit..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių braškių kremas

Braškes nuplaukite, jų kotelius nuskabykite. Želatiną išbrinkykite. 200 g braškių ir 2 šaukštus citrinų sulčių išplakite elektriniu plakikliu. Likusias uogas perpjaukite per pusę. Į pieną ir kokosų pieną įberkite vanilinio cukraus ir pakaitinkite puodelyje ant mažos ugn..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su uogomis

Vyšnias ir alyvuoges nuvarvinti. Fetos sūrį supjaustyti kubeliais, varškę gerai ištrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Iš tešlos iškočioti maždaug 1 cm storio lakštą ir supjaustyti 5x5 cm. kvadratėliais. Juos sudėti į keksiukų formeles kampais į viršų. Ant tešlos formel..

Recepto vertinimas: 0

Baltymų tortas su uogomis

Į didelį indą supiltus kiaušinių baltymus rankiniu plakikliu išplakti iki standumo. Berti po šaukštą cukraus, išplakti, berti kitą šaukštą ir t.t., kol visas cukrus bus įplaktas. Į baltymų masę atsargiai įmaišyti actą ir miltus. Skardą iškloti kepimo popieriumi, pabarsty..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuotas desertas su uogomis

Grietinėlė atšaldoma ir plakama iki purumo. Baigiant plakti, suberiama cukraus pudra ir vanilinis cukrus. Plakta grietinėlė dedama į taures, sluoksniuojant su uogomis. Viršutinis grietinėlės sluoksnis pabarstomas šokolado drožlėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Šaltalankio putėsiai

Šaltalankio uogos sutrinamos, išspaudžiamos sultys. Į jas supilamas virintas vanduo, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, suberiamas cukrus, išmaišoma ir atvėsinama iki 20-30 laipsnių. Plakama mikseriu, kol susidarys standžios putos. Putėsiai sudedami į taures, paviršius puošia..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaitis " Persikas"

Kiaušiniai ištrinami su cukrumi, maišant šildomi iki 45-50 laipsnių kaitroje. Plakama, kol atvės. Suberiami miltai, atsargiai išmaišoma. Tešla pilama plonu sluoksniu ant sviestu ištepto pergamento ir kepama 180 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.Atvėsinama. Apskrita formele išpjausto..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su braškėmis ir vištiena

Vištieną nuplauname, nusausiname, supjaustome juostelėmis, pagardiname pipirais ir apkepiname svieste. Pasūdome, sumaišome, išimame ir sudedame į lėkštę ant popierinės servetėlės, kad ši sugertų riebalų perteklių. Uogas nuplauname, nuvalome. Kiekvieną uogą perpjauname per pusę...

Recepto vertinimas: 0

Frankfurto vainikas

200 g minkšto sviesto, 200 g cukraus, žiupsnelį druskos, vanilinį cukrų bei aromatines medžiagas išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir dar truputį paplakti. Miltus sumaišyti su krakmolu bei kepimo milteliais ir po šaukštą suberti į masę. Tešlą dėti į rieba..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių tortas

Tešlai skirtus miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įberti druską, vanilę, įmušti kiaušinį bei sudėti medų. Sviesto arba margarino gabalėlius išdėlioti įdubimo pakraščiuose. Pradedant nuo išorės, viską su..

Recepto vertinimas: 4

Pyragaičiai su avietėmis ir šampano kremu

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iškočioti labai plonai, sudėti ant skardos ir subadyti šakute. Kepti iki 220°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 25-30 min., kol tešla parusvės. Avietes nuplauti ir nusausinti. 125 ml pieno užvirinti su grietinėle, cuk..

Recepto vertinimas: 0

UOGŲ PONIA

Paruosti uzpila: majoneza ismaisyti su jogurtu, citrinos sultimis, paskaninti druska ir pipirais.Persika nuplauti, isimti kaula, nulupti odele ir supjaustyti kubeliais. Uogas nuplauti ir nuvarvinti. Obuoli nuplauti isvalyti seklalyzdzius ir supjaustyti kubeliais. Svogūunąa taip pat supjaustyti kub..

Recepto vertinimas: 0

Erškėtuogių kompotas su šaltalankiais

Stambias, nuplautas ersketuoges perpjauti per puse ir isimti sekleles, pasalinti plaukelius. Dar karta nuplauti, leisti vandeniui nuvarveti ir su paruostais saltalankiais sluoksniais sudeti i stiklainius. Stiklainius su uogomis istatyti i pasildyta vandeni, uzpilti verdanciu cukraus sirupu ir paster..

Recepto vertinimas: 0

Manų kruopų paplotėliai su gervuogėmis

I verdanti vandeni su sviestu ir medumi supilame manus ir isverdame vidutinio tirstumo manu kose. Kose atvesiname, imaisome miltus, kiausini. Keptuveje su aliejumi iskepame paplotelius. Padazui tryni sumaisome su miltiniu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir miltais, dalimis supilame piena, gerai ismaisome..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: uogomis