13 rezultatų ieškant "valgomojo"

Kumpio ir porų kremas

Kumpį supjaustykite juostelėmis, porą nuplaukite ir susmulkinkite, obuolį nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Kumpį pakepkite riebaluose su poru ir obuolio kubeliais. Sumuškite kiaušinius. Sumaišykite miltus su pienu ir sudėkite į kiaušinius. Pagardinkite druska ir pipirais. Virkite an..

Recepto vertinimas: 0

Šalta, aštri daržovių sriuba

Geltonas saldžiąsias paprikas nuplaukite ir išskobkite sėkleles. 1/8 daržovių (geltonąsias paprikas, pomidorus, agurkus, petražoles) supjaustykite smulkiais kubeliais, o likusias daržovės 7/8 (raudonąsias paprikas, pomidorus, agurkus, petražoles, svogūnus, česnakus) sudėkite į smulk..

Recepto vertinimas: 0

Ant grotelių keptas viščiukas su citrina

Išplakti sojos padažą, koncentratą, sultis ir aliejų kartu vidutinio dydžio dubenėlyje iki vientisos masės. Nupilti ½ puodelio išplaktos masės. Supilti likusią masę į plastikinį indą, įmerkti viščiuko dalis ir uždaryta indą truputėli suplakti. Atšaldyti indą nors pora valand..

Recepto vertinimas: 0

Risoto su jūros gerybėmis

I sultini sudedame dziovintas be kauliuku slyvas, smulkintus riesutus, smulkinta duonos pluta. Miltus pakepiname riebaluose ir supilame i padaza. Suberiame druska, paprikos miltelius. Viska uzviriname, pertriname per sieta...

Recepto vertinimas: 3

Krevečių pyragas

Sudėkite visas minėtas sudedamąsias dalis ir užmaišykite tešlą. Supilkite ją į riebalais išteptą kepimo formą. Palaikykite šaldytuve 30 min. Po to išimkite ir kepkite 200° temperatūroje apie 20 min. Leiskite atvėsti. Išmirkykite želatinos lakštus šaltame vandenyje. Įdarui gera..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška duona su abrikosais

Supjaustykite abrikosus kubeliais. Sudėkite mieles į indą, ištrinkite ir supilkite vandenį. Maišykite, kol mielės ištirps. Sudėkite kitus produktus ir maišykite, kol tešla pasidarys minkšta. Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite 45 min. kilti. Po to išverskite ją ant miltais p..

Recepto vertinimas: 0

Močiutės ryžių pudingas

1) Į nedidelę keptuvę supilkite ryžius ir vandenį ir ant vidutinės temperatūros užvirinkite. Pamaišykite ir sumažinkite temperatūrą iki minimumo. Keptuvę uždenkite virinkite kol vanduo išgaruos - apie 20min. 2) Orkaitė įkaitinkite iki 175 C. 3)Kiaušinių trynius sumaišykite su..

Recepto vertinimas: 2

Paprikų vyniotiniai su tunu ir ančiuviais(Ramunės)

Orkaitę įkaitinti iki 180 °C. Paprikas patepti aliejumi ir kepti skardoje apie 40 minučių, kartais pavartant. Dar karštas sudėti į polietileno maišelį ir sandariai uždaryti. Ataušinti ir nulupti odelę. Paprikas supjaustyti išilgai juostelėmis į 4 dalis. Nusausinti popieriniu rankš..

Recepto vertinimas: 0

AMONIAKO PYRAGAS

Standziai isplakti baltymus su cukrumi, porcijomis deti trynius, ismaisytus su amoniaku, miltus ir gerai istrinta margarina bei supilti arako esencija. Viska gerai ismaisyti. Tesla padalyti i tris dalis. Skarda patepti taukais, iskloti taukais pateptu pergamentiniu popieriumi, ideti plona sluoksni t..

Recepto vertinimas: 5

ABRIKOSŲ KOKTEILIS

Ant ledo sudedami gabaliukais supjaustyti abrikosai, uzberiami cukrumi, ipilama pieno ir viskas 2 min. maisoma mikseriu (mazu sukimosi dazniu)...

Recepto vertinimas: 0

''Medaus'' tortas

Tešlos ruošimas Ant garų ištirpinti sviestą, įmušti kiaušinius ir maišant įberti cukraus, medaus, sodos. Po to maišant berti po stikline miltų. Tešlą iškočioti į blynus (lengviau kočioti kai tešla šilta) ir dėti kepti į orkaitę. Iškeptus blynus paliekam atvės..

Recepto vertinimas: 2

Šokoladas

Sviesta sudek i nedideli metalini dubeneli ir tirpink ant silpnos ugnies. Pamazu suberk cukru, sudek grietine, kakava. Maisyk tol, kol skysta burbuliuojanti mase sutirstes ir virs gardziu sokoladu. SKANAUS (Egle)..

Recepto vertinimas: 0

Virtinukai su abrikosais

Abrikosus nuplauname ir nusausiname. Valgomojo šaukšto koteliu išstumiame kauliuką, vietoje kauliuko įdedame gabaliuką cukraus. Iš tešlos suformuojame 5 cm skersmens volelį, supjaustome riekutėmis, suplojame tarp rankų, dedame ant jų abrikosus ir formuojame apskritus virtinukus. Dedame v..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: valgomojo