25 rezultatų ieškant "vanilinio"

Obuolių pyragas su razinomis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Sluoksniuotą tešlą plonai iškočioti. Išpjauti 2 dideles arba 8 mažas širdeles. Jas subadyti šakute, aptepti vandeniu ir pabarstyti migdolų plokštelėmis bei cukrumi. Širdis sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 15 min. Ata..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas pynė

Mieles ištirpdykite pusėje kiekio šilto pieno.Įdėkite po šaukštelį cukraus pudros ir miltų.Gerai sumaišykite ir padėkite šiltai.Sviestą ištirpdykite ir leiskite ataušti.Iš miltų, išaugusio raugo, kiaušinių, 4 šaukštų cukraus pudros ir vanilinio cukraus užmaišykite tešlą.G..

Recepto vertinimas: 0

Anūkų tortukas

Sausainiams nurodytus produktus suminkyti, iškočioti, išspausti stikline apskritus sausainėlius ir iškepti. Miltų dėti tiek, kad tešla būtų kaip makaronams. Obuolius nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustyti apskritimais. Juos truputį apkepti. Želatiną išbrinkinti grietinėlė..

Recepto vertinimas: 4

Bruknyčių gėrimas

Vandenį užvirinti ir į jė sudėti medų. Mieles ištirpinti su cukrumi ir užpilti pravėsusiu vandeniu. Leisti sukilti. Sukilusias mieles ir bruknes supilti į gėrimą ir pastatyti indą šiltoje vietoje. Pilstant gėrimą, kad neputotų, paberti vanilinio cukraus. Gėrimą išpilstyti į but..

Recepto vertinimas: 0

"JAUNYSTĖ"

Kiaušinių baltymus išplakti su cukraus pudra, kol bus labai standžios putos, suberti pakelį vanilinio cukraus, susmulkintus riešutus, truputį citrinos rūgšties, dar kiek paplakti. Iš gautos masės iškepti 3-4 papločius. Paplotį reikia kepti apie 1,5 val. 100C temperatūroje. Paplotis ..

Recepto vertinimas: 0

AGUONŲ TORTAS

Aguonos užplikomos verdančių vandeniu, nusunkiamos ir 2-3 kartus sumalamos mėsmale. Baltymai išplakami iki standžių putų pabarstant kapotais riešutais bei aguonomis. Tryniai išsukami su cukrumi, suberiami prieskoniai, razinos. Plaktus baltymus atsargiai išmaišome su tryniais. Tešla suk..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis tortas

1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir sukame su puse kiekio cukraus ir pakeliu vanilinio cukraus, kol masė tampa puri, balta ir vienalytė. 2. Baltymus plakame su likusiu cukrumi, kol masė tampa standi, ir iš lėto sumaišome su tryniais. 3. Miltus išmaišome su krakmolu. P..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su abrikosais

Šokoladą susmulkinti. Sutrinti 120 g sviesto su 80 g cukraus ir pakeliu vanilinio cukraus. Sudėti kiaušinius. Sumaišyti su miltais ir kepimo milteliais. Galiausiai sudėti 5 šaukštai grietinėlės ir šokoladą. Tešla iškloti tortinę ir kepti 15-20 min. 175 laipsnių temperatūros orkait..

Recepto vertinimas: 0

Varškės apkepas su žemuogėm

Kiaušinių trynius išsukti iki baltumo su cukrumi, citrinų bei apelsinų žievelėmis. Sukrėsti varškę, suberti manų kruopas, kepimo miltelius. Tešlą gerai išmaišyti. Suberti paruoštas žemuoges. Atsargiai pamaišyti. Baltymus išplakti iki standžių putų. Įmaišyti į varškės kre..

Recepto vertinimas: 2

Biskvitinis - kokosinis pyragas (Ramunės)

Baltymus išplakti su cukrumi, sudėti trynius ir plakant suberti miltus, krakmolą, išmaišytą su kepimo milteliais bei vandeniu. Tešlą supilti į skardą ir iškepti biskvitą. Baltymus kokosų tešlai išplakti, suberti cukrų, drožles ir iškepti tokios pačios formos skardoje. Iš pieno,..

Recepto vertinimas: 0

Švelnus varškės pyragas su rasa (Ramunės)

Paruošti maždaug 25 х 25 cm formą. Būtinai iškloti popieriumi arba folija. Persijoti miltus sumaišyti su cukrumi. Šaltą sviestą sutarkuoti į miltus ir pirštais sutrupinti. Trupinius išberti į formą, prispausti. Lengvai apkepti maždaug 15 minučių – kol pagels. Varškės slu..

Recepto vertinimas: 5

Vaisinis varškės tortas (foto)

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą (margariną) su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukti iki purios masės. Po truputį sudėti varškę, įmušti kiaušinius ir supilti citrinos sultis. Manų kruopas sumaišyti su miltais, kepimo milteliais bei vanilinio pudingo milteliais ir ..

Recepto vertinimas: 3

Tortas "Pasveikinimas"

Tešlai atskirkite 5 kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išplakite įpylę 6 valg. šaukšt. verdančio vandens ir pridėję 100 g cukraus bei 1 pak. vanilinio cukraus. Plakite, kol masė taps balta. 5 baltymus išplakite iki labai standžių putų, plakdami suberkite 50 g cukraus. Juos suk..

Recepto vertinimas: 3

Keksas „Saulės bučinys“

Užpilui puodelyje išlydykite sviestą arba margariną, dalimis supilkite pieną, suberkite cukrų, vanilinį cukrų bei migdolus. Mišinį maišydami kelias minutes pakaitinkite ir, nukėlę nuo ugnies, ataušinkite. Baltai tešlai sviestą arba margariną (nešaltą, kambario temperatūros)..

Recepto vertinimas: 5

Sviestinis kremas su pudingu

Trynius išplakti su cukrumi. Krakmolą sumaišyti su šaltu pienu ir supilti į trynių masę. Viską užvirinti ir ataušinti. Jei bus naudojami vanilinio pudingo milteliai, viską reikės daryti pagal nurodymus ant pakelio. Aušinamą pudingą kartkartėmis pamaišyti. Minkštą sviestą i..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su serbentų kremu

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius iki purios masės išsukti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Plakant po vieną supilti 4 šaukštus karšto vandens. Ant trynių masės persijoti miltų, krakmolo, kepimo miltelių bei kakavos milteli..

Recepto vertinimas: 0

Aguonų tortas

Aguonos užplikomos verdančiu vandeniu, nusunkiamos ir 2-3 kartus sumalamos. Kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių. Visi baltymai išplakami iki standžių putų pabarstant kapotais riešutais bei maltomis aguonomis. Tryniai išsukami su cukrumi, suberiami prieskoniai, razinos. Plakti balty..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos pyragas su migdolais ir vanilinio pudingo įdaru

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti ir įdėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Sviestą arba margariną išlydyti, suberti cukrų, vanilinį cukrų bei migdolų plokšteles ir pakaitinti keptuvėje..

Recepto vertinimas: 1

Vyšnių ir bruknių tortas su trupiniais

Plikytai tešlai puode užvirinti 125 ml vandens su sviestu. Miltus sumaišyti su krakmolu ir suberti į puodą. Maišyti, kol susidarys lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gniužulas. Puodą nukelti nuo viryklės ir po vieną įmušti kiaušinius (dėti tiek kiaušinių, kad tešla ..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti pyragėliai su kakavos ir grietinėlės kremu

250 ml vandens užvirinti su sviestu, druska bei vaniliniu cukrumi. Suberti miltus ir maišyti, kol susidarys prie puodo kraštų nelimpantis tešlos gniužulas, o ant puodo dugno atsiras baltas apnašų sluoksnis. Tešlą sudėti į dubenėlį ir įmušti kiaušinį. Ją ataušinti. Paskui vieną..

Recepto vertinimas: 0

Braškės varškės ir vanilinio pudingo kreme

Braškes nuplauti ir nuvalyti. Kelias gražiausias braškes pasilikti papuošimui. Likusias sudėti į dubenėlį ir apibarstyti šaukštu cukraus. Pudingo miltelius sumaišyti su ½ stiklinės cukraus. Likusį pieną užvirinti ir įmaišyti pudingo masę. Nukelti nuo ugnies ir maišant atvėsint..

Recepto vertinimas: 0

Bezė tortas su vyšniomis

Orkaitę įkaitinti iki 100°C temperatūros. Bezė pagrindui baltymus iki standžių putų išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei citrinų sultimis. 26 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi ir pabarstyti cukrumi. Bezė masę dėti į konditerinį švirkštą ir spiralė..

Recepto vertinimas: 0

VYŠNIŲ PYRAGAS SU MIGDOLAIS

Miltus ant lentos ismaisykite su kepimo milteliais ir viduryje padarykite duobute. Iberkite 50g cukraus, sauksteli vanilinio cukraus, suleiskite kiausinio baltyma, sudekite gabaliukais supjaustyta sviesta. Uzminkome tesla. 2/3 teslos iskociojame ir ja isklojame zema tortine. Is likusios teslos iskoc..

Recepto vertinimas: 0

VAISINIS TORTAS

Sviesta istrinti su cukrumi ir kiausiniu. Kepimo miltelius ismaisyti su grietine ir sudeti i sviesta. Taip pat sudeti vanilini cukru, cinamona, miltus ir gerai ismaisyti bei isminkyti. Tesla padalyti i dvi dalis. Viena dali iskocioti ir padeti i tortine. Kita dali padaryti lyg juostele ir uzdejus an..

Recepto vertinimas: 3

Vanilinis padažas

Išmaišome kremo miltelius 1/8 l pieno. Likusį pieną užviriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame piene išmaišytus kremo miltelius ir nuolat maašydami šluotele dar kartą užviriname, įpilame romą.Patiekiame su šiltais kepiniais, vaisių desertais ar varškės patiekalais...

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: vanilinio